من با تیپ های سمند اشنایی ندارم اما اگه دوگانه سوز میگیری فقط EF7 بگیر که موتورش پایه گاز سوز هست و با گاز هماهنگی داره.
اگه Ef7 باشه شتاب خوبی هم در حالت گاز هم در حالت بنزین و فقط 5 اسب اختلاف قدرت دارند و مصرف معقولی هم دارند .
من با تیپ های سمند اشنایی ندارم اما اگه دوگانه سوز میگیری فقط EF7 بگیر که موتورش پایه گاز سوز هست و با گاز هماهنگی داره.
اگه Ef7 باشه شتاب خوبی هم در حالت گاز هم در حالت بنزین و فقط 5 اسب اختلاف قدرت دارند و مصرف معقولی هم دارند .
Last edited by steps; 05-06-2010 at 20:10.
منم نظرم همینه و حرفای دوستمون رو تایید میکنم .
-------------------------------------------
درسته موتور لوگان به روز تر و .... تعریف و تمجید هایی که همه ازش میکنند ولی به نظرم پکیچ سمند رو کامل در نظر بگیریم بهتره و تصمیمتون درسته و ازش پشیمون نمیشید
مبارکتون باشه
مبارکتون باشه پس شد سمند ال ایکس امیدوارم یکی دوسال دیگه همینجا تشریف بیارید و از این خودرو تعریف کنید البته اگه نفروخته باشید محصول ایرانخودروستو شکایتهای مردم!!!اما شما بخر خوبه..خودروی ملیه گاز سوزه..
فقط سفید نگیر چندروز بعد مخصوصا این صفرهاش رنگ سپرش میریزه یوهو!
دوست عزیز اینا تعریف بودن یا.....؟
نه خاکستری تیره می خوام بگیرم
در هر حال امیدوارم به قول شما ازش پشیمون نشم و نفروشمش به این زودیا!!!!
دوست من شما بودجتون اگه اشتباه نکنم نهایتا 15 تومن بود درسته ؟
اگه اینجوری باشه EF7 نمیتونین بگیرین ! چون EF7 اگه اشتباه نکنم 16.800 هستش . اگه بتونین سمند ال ایکس EF7 بگیرید خیلی خوبه ! چون این ماشین شتابش یه سروگردن از سمند ال ایکس XU7 بالاتره !
درضمن باید عرض کنم که ترمز تندر باید در حقیقت بهتر از سمند عمل کنه چون وزن سمند بیشتر از تندره و همین موضوع میتونه توی ترمزگیری تأثیر به سزایی داشته باشه ولی من خودم ترمز های سمند رو بیشتر قبول دارم ! البته کله کردن ترمز های تندر رو هم باید مد نظر داشت !
پس اگه اینطوره باید ترمز پراید خدا باشه !!! چون در بی وزنی به سر میبره !
در عمل ترمز سمند خوب بوده
نه خیر دوست من ! وقتی که شرایط برای هر دو برابر باشه ماشینی بهتر عمل میکنه که وزنش کمتر باشه ! چون بنابر قوانین فیزیکی انرژی جنبشی ماشین کمتر میشه و در نتیجه ترمز راحت تر میتونه ماشین رو نگه داره و همچنین مسافت طی شده اتومبیل پس از فشار پدال کمتر میشه ! البته نوع ترمز هم در این مسئله دخیله ! به عنوان مثال هیوندای جنسیس که نوع ترمز هاش برمبو هست در مقابل ماشین هایی که این نوع ترمز رو ندارن بهتر عمل میکنه !پس اگه اینطوره باید ترمز پراید خدا باشه !!! چون در بی وزنی به سر میبره !
توی تستی که مجله ماشین انجام داده تندر توی ترمزگیری بهتر عمل کرده . البته من نمیخوام این موضوع رو دلیل بر بهتر بودن ترمز تندر بدونم چون همونطور که گفتم ترمز سمند رو بیشتر قبول دارم + اینکه تست های مجله ماشین رو رو هم اصلا قبول ندارم !
جناب MoHaMaD ZaNd منم همینو شنیدم ! البته فقط در نوع ال ایکس میگن ترمز سمند سرتره !
متاسفانه همین طوره ! بودجه ی بنده 15 هستش ! فکر نمی کردم قیمت این ماشین زیاد بیشتر از این حد باشد !
به هر حال در مرحله ی تصمیم گیری نهایی هستم. و این تردید فقط به خاطر قیمتش هست. بین همین سمند Ef7 و پژو 405 Slx گاز سوز (اصلا SLX گاز سوز وجود داره؟)
نظرتون راجب SLX چیه!؟!![]()
بله دوست من . همونطور که توی پست قبلی گفتم در شرایط برابر ! یعنی هردو ABS باشن . وگرنه بدون ABS معلومه نتیجه چی میشه !جناب MoHaMaD ZaNd منم همینو شنیدم ! البته فقط در نوع ال ایکس میگن ترمز سمند سرتره !
متاسفانه همین طوره ! بودجه ی بنده 15 هستش ! فکر نمی کردم قیمت این ماشین زیاد بیشتر از این حد باشد !
به هر حال در مرحله ی تصمیم گیری نهایی هستم. و این تردید فقط به خاطر قیمتش هست. بین همین سمند Ef7 و پژو 405 Slx گاز سوز (اصلا SLX گاز سوز وجود داره؟)
نظرتون راجب SLX چیه!؟!
در مورد سوال بعد باید خدممتون عرض کنم که پژو 405 دوگانه سوز + ABS هست ولی من SLX دوگانه ندیدم ! درکل پیشنهاد هم نمیکنم SLX بگیری چون کلا همه پسند نیست . مثلا سپرهاش رو نباید کامل همرنگ بدنه میکردن . چون این سپر چند تیکه هست و وقتی کامل همرنگ بدنه میشه به طراحی ماشین لطمه میزنه . یا مثلا طرح چراغای جلو واقعا ناامید کنندست . در کل من SLX رو پیشنهاد نمیدم . اگه میتونین LX EF7 با شرایط بگیرید . چون قیمت کارخونه ای این ماشین الان 16.575 هست . البته اگه میدونین یخورده صبر کنید چون قراره محصولات ایرانخودرو با کاهش قیمتش مواجه بشن . البته فعلا سمند LX TU5 با 500 تومن افت قیمت مواجه شده . اینم خبرش :
راستی یه سری هم به سایت ایرانخودرو بزن و شرایط پیش فروش دو مرحله ای و سه مرحله ای و دو مرحله ای بلند مدتش رو ببین . ولی خوب تحویل ماشینت میفته واسه 5 الی 6 ماه دیگه !!!مهندس جواد نحم الدين، مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو با بيان اين مطلب اظهار داشت: ايران خودرو با كاهش هزينه هاي توليد با حفظ كيفيت و ايمني، برنامه كاهش قيمت سمند ال ايكس با موتور TU5 را تحقق مي بخشد و با پنج ميليون ريال كاهش قيمت این خودرو را به مشتريان عرضه مي كند.
وي افزود: اين اقدام به دنبال کاهش قیمت سه میلیون ریالی خودروي سمند با موتور ملي در ماه گذشته صورت می گیردکه بسیار مورد استقبال مشتريان قرار گرفت.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو تصريح كرد: اين روند كاهش قيمت براي ساير محصولات ايران خودرو نیز در ماه هاي آينده ادامه خواهد داشت.
وي در مورد كمبود قطعه كاتاليست كانورتور در نمايندگي هاي مجاز ايران خودرو اظهار داشت: ايران خودرو به دليل الزامات زيست محيطي اين قطعه را بر روي خودروهاي توليدي نصب مي كند و مشتريان بايد پس از 80 هزار كيلومتر مبادرت به تعويض كاتاليست كانورتور خودروي خود كنند.
نجم الدين تاكيد كرد: نمايندگي هاي فروش و خدمات پس از فروش موظفند با مراجعه مشتريان اين قطعه را در زمان مقرر تعويض كنند.
سوالی بود در خدمتم !!!
سلام دوستان..ازاین ماشین ها کدام از نظر کلی بهتره.... و فرق سمند lx با سورن چیست...
پژو 405
سمند LX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)