اشکال نداره ، فرانسه اگر یک شک بهش وارد بشه حتما موفق میشه...................![]()
اشکال نداره ، فرانسه اگر یک شک بهش وارد بشه حتما موفق میشه...................![]()
آره راست می گی
ایشاالله تو جام آبرو داری میکنه دوباره فرانسه...
فرانسه امسال ساختار بسیار ضعیفتری نسبت به 4 سال پیش داره
دومنک یه احمق به تمام معناست!
من هنوز دلیل دعوت نشدن ستاره ای مثل سمیر نصری و یا پات ویرا رو نمیدونم
هیچ امیدی به این تیم ندارم با ایتکه 8 سال عاشق فرانسه و زیزو کبیرم
جام جهانی مثل سال 2002 در انتظار فوتبال فرانسه هستش
به امید اینکه از احمقیتش بکاهه........................................ ........دومنک یه احمق به تمام معناست!![]()
بااینکه انری خیلی قبولش دارم اما فکرنکنم بجایی برسه!![]()
درود به همه طرفدارهای فرانسه;
امیدواریم قهرمان شه اما با این وضعیت و این مربیباید واستیم پسر زیدان بزرگ شه
در مورد ترکوندن ماترازی Son of the B هم این کار زیدان.. کار عالیی بود فقط پنالتی ها باید گل میشد تا همه چی درست پیش میرفت..
.......
با حرفات موافقم ..البته من طرفدار فرانسه نیستما...اما بعضی اوقات لجبازی های مربی ها جواب می ده البته فرانسه که با خوش شانسی وارد جام جهانی شد سال 2006 هم با کمی شانس از مرحله ی گروهی اومد بالا ولی باز هم به فینال رسید اما نتیجه ی یورو فاجعه بود فکر کنم به قول شما جام جهانی 2002 برای فرانسه بدون زیدان تکرار بشه.یادمه توی اون جام فرانسه اصلا گل نزد و به تیم سنگال هم باخت . یادش به خیر عمر چه زود می گذره ها!
البته به نظر من مثل 2002 نخواهد شد...
لااقل فرانسه از گروهش صعود می کنه...
اگرم تو گروه حذف شه ، فکر می کنم با بیشتر از یک امتیاز حذف شه و بتونه گل هم بزنه!
![]()
فرانسه نشون داده همیشه شگفتی آفرینه ، بدون شک اینبار هم مثل دفعات قبلیه...........البته به نظر من مثل 2002 نخواهد شد...
لااقل فرانسه از گروهش صعود می کنه...
اگرم تو گروه حذف شه ، فکر می کنم با بیشتر از یک امتیاز حذف شه و بتونه گل هم بزنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)