چشم عکس لو پلی هم میزارم.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورمال مپم قبلا باهاش صحبت کردم و توافق کردیم . حالا یه سری تغییرات توش دادیم که تو زیر می بینین:
![]()
چشم عکس لو پلی هم میزارم.نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورمال مپم قبلا باهاش صحبت کردم و توافق کردیم . حالا یه سری تغییرات توش دادیم که تو زیر می بینین:
![]()
خیلی بهتر شد ولی چشاش اصلا معلوم نیست
تکسچرش خوب نیست . ظاهرا فقط تو زیبراش رنگش کرده باید برای لباس ها از تکسچر طبیعی استفاده بشه.
در کل کاراکتر خوب و پر جزییاتیی هست.
به به نینجاجان
مثل اینکه کاراکترو سفارش دادی مثل خودت خشن باشه، هان؟
فقط رو تکسچر های پوستش بیشتر کار کن، در صورتی که تو بازیت صورت تو دوربین دیده می شه، حواست به یه مورد باشه. صورت کمتر از 4 درصد کل مدل رو تشکیل می ده ولی کاربر صورتو به اندازه ی 1/3 بدن دقیق می شه توش. کلا سعی کن به صورتش زیاد برسی اگه دیده می شه.
فعلا.![]()
نه بابا من ** کی باشم . این یارو زاله خشنه دیگه.
باشه این تکستچر پوستش نیست فقط برای رنگ و جلا گرفتن بهش دادیم فعلا.
دمو هارو داریم به صورت کومیک میسازیم صورت تو بازی زیاد معلوم نیست (تقریبا اصلا معلوم نیست تا حالا) اصلا دوربین بازی ثابته یعنی یه چیز تو مایه های خدای جنگ یا همین گرشاسپ. ولی میخوام یه سری دموی به صورت سه بعدی بسازم(انیمیشن) واسه همین رو صورت سعی میکنیم بیشتر کار کنیم. فعلا واسه حرکات و سرعت کاراکتر تو آنریل دارم کار میکنم(سرعت راه رفتن) تا به یه سرعت قابل قبول و انیمیشن مناسب برسم. البته هنوز چون دارم رو موزیک کار میکنم زیاد به غیر از موزیک و مدلا روی انجین کار نکردم. بعدا برای موزیک ازتون نظر میخوام و برای کار با انجینم به همتون حتما نیاز پیدا میکنم.
سلام
چشم هاش و شلوارش مشکل داره............
موفق باشید......
خودتو داري بي خودي الاف ميكني Bass كار مشكل داره
به نظر من يا ديگه ادامه نده يا بشين از اول كاركتر گيم بساز كاركتر گيم يك سري ويژگي داره كه ازشون استفاده كن
اگه منبع مي خواي من هستم پرنس هست محسن خرد مند و ... همه براي اين اينجا جم شديم تا علم روز بازي سازي رو رواج بديم
دلو بزن به دريا
ببينم چي كار ميكني
آقا احسان من اين مدلو طراحي نميكنم من دارم مدلاي ديو رو طراحي ميكنم.به منبع براي ساخت مدل كاراكتر نياز دارم .من قبلا با مكس كار كردم (يه دوره ديدم) ولي خيلي نياز به اين منابع دارم مخصوصا از زيبراش آخه كم باهاش كار كردم(خيلي كم/
این همه گرافیست خوب همین برهان جون فوق العادست!
هر سوالی داشتی تو قسمت گرافیک و سه بعدی سازی بپرس.
میتونی تو قسمت کارهای در حال ساخت دیو و زال رو هم بذاری نظر بدن.
![]()
بهترين منبع ها و با تجربه تريناشون به نظر من هميناس كه اين زير اسمشون ميارم
گه منبع مي خواي من هستم پرنس هست محسن خرد مند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)