دقیقا با این اررور مواجه میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا با این اررور مواجه میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اول دستور رو تو cmd بزن و اینتر کن....بعد کلید u رو نگه دار و کابل رو بزن ببین جواب میده.
بازم جواب نداد وقتی usb رو وصل میکنم
2 تا درایورو میشناسه یکی هم که اسمش تقریبا اینه Update (USB MOD) نمیشناسه
اون 2تا درایوری هم که تو پسته قبلتون دادینو دانلود و نصب کردم ولی بازم جواب نداد
از اون روش هم که اول دستور رو بزنم بعد کابل رو وصل کنم هم رفتم ولی بازم... :((
اگه راه دیگه ای هم هست بگین خواهشن، ممنونتون میشم
راه دیگه ای به نظرم نمی رسه...با یه سیستم دیگه امتحان کن یا نهایتا ایکس پی 32 بیتی بریز.
جسارت نباشه .... کابل رو به گوشی خاموش وصل می کنی دیگه نه؟
آره دیگه خاموش
ولی من تو ایکس پی 32 بیتی هم امتان کردم بی فایده بود
بازم ممنون باهاش ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه
حدودا چقدر طول میشکه یعنی زمان آپدیت چقدره؟
چون من بالاخره تونستم یه کارایی بکنم اما تو مرحله اول ok میشه اما تو مرحله دوم گیر میکنه و جلو نمیره یعنی فعلا که نرفته :((
کلا 3-4 دقیقه.
یعنی الان فریمور رو زدید و سر مانیلا گیر می کنه؟؟ عجب حکایتی شده
بازم بذارید من از چند نفر بپرسم خبرشو بدم![]()
سلام آقا مهدی جواب سوالی که راهی واسه مخفی کردن فیلم و عکس بود رو بهم ندادی توو ورژن قبلی گوشی من عکسامو توو پوشهای به نام tem توو فایل منیج میریختم دیگه توو پوشهی ایمجم نبود ولی الان نمیشه چه کنم![]()
سلام.
من اصلا این راهی هم که شما گفتین تست نکرده بودم که ببینم الان میشه یا نه.
اگه برنامه ای در این رابطه یافتم خبر می دم.![]()
سالام اقا مهدی
از وقتی اپدیت کردم وقتی که وارد app manager میشم و وقتی شروع به اپدیت میکنه بعد از چند لحظه ارور application list partially refreshed.some catalogues unavailable.check catalogue details رو بهم میده و یه دکمه details هم فعاله که وقتی میزنی دباره شروع به اپدیت میکنه اما از دو سه تا از کاتالوگام ارور میگیره چه باید کرد ؟
راستی فیلتر شکن هم واسه گوشی سوراغ داری ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)