من هم 5 ساله از ژیلت استفاده می کنم ... از اون قدیمش که 2 تیغه بود تا الان فوژیون پاور 5 تیغه ... مشکلی هم نداشتم صورتم هم مثل همیشه سر جاشه
من هم 5 ساله از ژیلت استفاده می کنم ... از اون قدیمش که 2 تیغه بود تا الان فوژیون پاور 5 تیغه ... مشکلی هم نداشتم صورتم هم مثل همیشه سر جاشه
من هم ار ژیلت استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم با اینکه فیلیپس سه موتوره هم داشتم .
ولی تقریبا دو سالی هست صورتم تیغ نخورده و ته ریش میزارم . خیلی بهتر از اصلاح کامله به نظرم .
پوست صو رت هم زبر نمیشه .
من هم از ناخن گير براي اصلاح استفاده ميكنم خيلي وقت گيره ولي خوبه![]()
من از ماشين استفاده مي كنم. ولي ميگن هر چند وقت بايد با تيغ بزنيد. چون وقتي با ماشين اصلاح مي كنيد بعضي از موها بر مي گردند و داخل پوست مي شن. براي رفع اين حالت بايد بعد از چند بار اصلاح با ماشين، يك بار از تيغ استفاده كرد.
من الان 16 ساله که مرتب و هر روز اصلاح میکنم 6 تیغه.
همه نوع تیغ ( از تیغ های معمولی تا الان که فیوژن پاور دارم ) استفاده کردم و یک دوره کوتاه هم ماشین 3 موتور داشتم.
صورت من به ماشین شدید واکنش نشون داد. (تا 2 ساعت بعد از اصلاح مثل لبو قرمز بود) جدا از اینکه توی تست با یکی از دوستای فیلیپسی به قول معروف اسکناس رو صورت من راه میرفت ولی رو صورت دوستم بکسوات کرد.
روش ها :
1 شستن کامل صورت قبل از اصلاح. به هیچ وجه صورت آلوده رو اصلاح نکنید. به محض شستن صورت اصلاح کنید بدون مکث.
2: استفاده از لیز کننده مناسب پوست
3: تیغ حرفه ای ( 3 تیغ به بالا )
4: افتر شیو مناسب پوست.
حالا اینکه چی مناسبه برای صورت شما با آزمون و خطا به دست میاد . من کلا از ژیلیت استفاده میکنم و تمام محصولاتم هم برای پوست های حساسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)