اینم عکس از کارت گارانتی گوشی من ...دوستان با اون شماره ای که پشت کارت نوشته تماس بگیرید برای پیگیری بیشتر قضیه...راستی عکس جعبه رو هم گذاشتم ...مال من هم ظاهرا کامتله اما مادیران کارخدمات گوشیمو انجام داد...
عکس از پشت کارت :
![]()
اینم عکس از کارت گارانتی گوشی من ...دوستان با اون شماره ای که پشت کارت نوشته تماس بگیرید برای پیگیری بیشتر قضیه...راستی عکس جعبه رو هم گذاشتم ...مال من هم ظاهرا کامتله اما مادیران کارخدمات گوشیمو انجام داد...
عکس از پشت کارت :
![]()
Last edited by velvet revoulver; 01-08-2010 at 20:38.
اینم کارت گارانتی و برچسب کامتل به شماره تلفن روی برچسب و کارت دقت کنید
![]()
سلام...
امروز از ال جی با من تماس گرفتند به خاطر پیگیری تماس قبلی من (چند روز پیش یه بار زنگ زده بودم )..اینجور که خودشون میگفتند :
فقط برچسب روی جعبه برای کامتله اما کارت گارانتی برای مادیرانه... دلیلش هم اینه که کامتل تنها نمایندگی انحصاری فروش گوشی های ال جی تو ایرانه...اما خدمات گارانتی توسط هردوشرکت (مادیران و کامتل) انجام میشه..وشما با داشتن هرنوع کارتی (چه کامتل و چه مادیران ) میتونید به هردوی این شرکتها مراجعه کنید...اما حتی خود اون خانمی که با من صحبت میکرد تاکید میکرد گوشی رو برای خدمات ببرم مادیران...و میگفت که خدمات مادیران بهتره...اما اینجور که خود شون میگفتن دلیل اینکه الان مادیران هم گارانتی رو انجام میده به خاطر شکایتهایی هستش که از کامتل شده وظاهرا اغلب مشتریها از کامتل ناراضی بوده اند...
سلام.من امروز صبح با قسمت فروش شرکت پارس کامتل تماس گرفتم و قیمت bl40 پرسیدم،یه آقایی بود گفت 400 تومن و 5 تومن هم هزینه ارسال!!!بعد بهش گفتم تو شهرستانم و قیمت کردم 340 (فروشنده شهرستان گفت گارانتی داره ولی نپرسیدم اصلیه یا نه) بعد پارس کامتلیه خیلی مودبانه گفت چه قیمت خوبی میدههر چه زودتر برو بگیر(انگار میخواد پارس کامتل نابود بشه).بعد گفتم یعنی مشکلی داره که این قیمتی میده،گفت نه تو کیش و بعضی جاهای دیگه هم گارانتی میکنن ولی اصلی نیست!!!و خود گوشی هیچ مشکلی نداره.
ولی من هر جا دیدم bl40 فقط گارانتی اصلیه پارس کامتل داره به چند نفر هم که قیمت(340 تومن) bl40 میگم تعجب میکنن.حالا به نظر شما ریگی به کفش این فروشنده هست؟
لطفا راهنمایی کنید![]()
به خاطر شکایتهایی هستش که از کامتل شده وظاهرا اغلب مشتریها از کامتل ناراضی بوده اند...
دمتون گرم بچه ها کار خودتون رو کردید!!!![]()
اگه کسی میدونه کمک کنه که هر چه زودتر برم بخرم![]()
بنده كه گوشيم از حدود ماه ارديبهشت توي گارانتي مونده تا به حال !!!!
اول گفتن 76 تومان براي خرابي ال سي دي بده با توجه به اتمام گارانتي بعد كه بنده قبول كردم گفتن به هنگام تعويض ديدن ايراد مال برد اصلي هست كه اونم براي مدل بنده KC910 هست 150 ميشه كه بعد از كلي دعوا و صحبت گفتيم قبوله البته تونستم با روشهايي گارانتي گوشي خود را دوباره برقرار كنم و با توجه به گارانتي برام تعويض كنن كه حالا هم كه زنگ زدم مي گن قطعه نيست بايد منتظر بموني البته جالب اينكه براي همون عمل اول كه رد كرده بودن يعني خرابي نمايشگر ....
واين داستان همچنان ادامه دارد...
Last edited by djmerikhi; 08-08-2010 at 14:32.
سلام.
الان سایت گوشی شاپ قیمت 370 زده با گارانتی کامتل. پس قیمت 340 خیلی هم پرت نیست حالا شاید گارانتی کامتل نباشه.
یه مدت نبودیم مثل این که خبر هایی شده: دی
گوشي GM360 Viewty Snap که در ليست جديدترين هاي ال جي قرار دارد کمتر از يک ماه آينده وارد بازار ايران مي شود.
به گزارش خبرنگار سازمان خبري موبنا، اين گوشي هوشمند ال جي براي اولين بار با گارانتي رسمي در اختيار مشتريان قرار مي گيرد.
اين گوشي 87 گرمي داراي صفحه نمايش لمسي 3 اينچي TFT ، قايليت ارتقا حافظه داخلي تا 16 گيگابايت و دوربين عکاسي و فيلمبرداري پنج مگاپيکسلي است.
گوشي GM360 Viewty Snap ال جي در ابعاد 108در 12 در 53.1 ميلمتري با دو رنگ بندي مشکي و سيلور ساخته شده است.
باتري اين مدل ال جي Li-Ion با توان 900 ميلي آمپري است که در حالت مکالمه مدوام تا حدود پنج ساغت شارژ نگه مي دارد.
قيمت دقيق اين گوشي تا زمان عرضه نهايي در بازار تلفن همراه مشخص نيست.
آقا یعنی چی؟؟؟؟؟؟
من دیروز رفتم پاساز ایران توی حافظ...
طبقه همکف...فروشگاه اصلی کامتل...
یه گوشی gw300 خریدم...
حالا چی کار کنم؟
رفتارشون که خیلی خوب بود...
ای بابا..زودتر میفهمیدم...نمیخریدم..کارتم قرمزه..چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)