واقعا آدم یه بحثای بیخودی میبینه , اینجا تاپیک مشاورس, اون دوستی هم که مشاوره میخواست فکر کنم الان دیگه گوشی رو خریده
.gif)
تاپیک مشاوره اینکه نسبت به خواست اون دوستی که این تاپیکو زده مشاوره بدیم نه اینکه دعوا سر برند باشه, هم n900 هم مایلستون و هم گوشی ها htc به نوبه ی خودشون مزیتایی دارن, دوست داشتن یه برند هم دلیل نمیشه دیگه چشممون رو روی واقعیتا ببندیم .
هادی تا حدودی جواب داد, بهتره بری یه تحقیقی بکنی ببینی کدوم برند واسه آندروید اولین فیرمویر با پشتیبانی فارسی و عربی رو داده بدون نیاز به روت. کدوم برند اجازه داده فیرمویرهاشو به صورت آفلاین و بدون نیاز به ریکاوری مد فلش کنین.
ان شاالله که منبع این خبر هایی که موتو نمیتونه froyo رو واسه مایل بذاره یا htc سریعتر میده خودتون نیستین, آخه گوگل نسخه هایی از دروید رو توی google I/O با froyo به modder ها داده, موتو هم داره ایمیل میگیره که به محض اومدن froyo کاربرا خبر بشن.
صد درصد این موارد تکذیب میشه.اگه منظورتون از جی پی اس motonav باشه که واسه کاربرای بعضی از کشورها روی مموری کارت برنامش هست, google map با navigation ویا نرم افزارهایی مثل maverick هم که مشکلی ندارن, میرین review سایتایی مثل گوشی شاپ رو میخونین همین میشه دیگه!!! دوربین اصلا مشکلی نداره, مخصوصا واسه فیلمبرداری, مرورگر اینترنتی هم که مشترکه و حتی operamini هم سایتهای فارسی رو برعکس آندرویدی های دیگه درست نشون میده.
ما بیشتر
واقعا؟ عزیز ممنون من به این نکته توجه نکرده بودم. داداش اکثر برندا دیگه توی چین تولید میشه اونم به خاطر صرفه اقتصادی.د بیا!! .
اولا دنبال نرم افزار بودن نیست و شما بگو چند گیگ نرم افزار میخوای تا من بهت لینک بدم. دوما این فقط مشکل مایلستون نیست عزیز.
ببین عزیز دیگه داری توهین به طرفدارای برند موتو میکنیا, اولا موتو توی قسمتهای دیگه به جز تولید گوشی همیشه سود داشته, توی 3ماهه اول هم ضرر نداشته, سودش کمتر شده. اگه اسمارت فون های ارزون قیمت تولید میکنه میخواد واسه رنج های قیمت مختلف گوشی داشته باشه, نه اینکه وضعش بد باشه.نوکیا هم یه زمانی 1100 تولید کرد توی اوج سوددهیش, پس اونم اشتباه کرده. عزیز اگه میخوای کل کل کنی برو جاهایی مثل چت روم های مسنجر, اونجا میتونی پاتم بذاری روی voice !!! اینجا جاش نیست.