تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: ♥♥خودتون بگید Milestone یا Desire یا N8 ♥♥

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر منم بهترین آندروئید موجود تو بازار فعلا desire است.
    موتو میلستون الان دیگه قدیمی شده و خریدنش صرف نمیکنه.
    پشتیبانی htc تو ضمینه آپدیت به ورژن بالاتر آندروئید و فریمویو بالا بهتر و قویتر از موتورولا است.
    htc سریعتر آندروئید froyo رو به desire پورت میکنه.
    ولی میلستون ممکنه اصلا نتونه نسخه اصلی froyo رو به میلستون بیرون بده به خاطر سخت افزار پایین.

2. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

به نظر منم بهترین آندروئید موجود تو بازار فعلا desire است.
    پشتیبانی htc تو ضمینه آپدیت به ورژن بالاتر آندروئید و فریمویو بالا بهتر و قویتر از موتورولا است.
    ولی میلستون ممکنه اصلا نتونه نسخه اصلی froyo رو به میلستون بیرون بده به خاطر سخت افزار پایین.
    شما چنوني ميگي سخت افزار پايين انگار فرويو ويندوز سرور هست!
    اصلا ربطي نداره اون چيزايي كه شما ميگي! سخت افزار مايل خيلي قديمي نيست.
    پشتيباني اچ تي سي رو قبول دارم خوبه ولي براي ما ايروني ها موتو بهتر بود و با وفا تر.

4. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

موتو ميلستون قديمي شده !!!!!!!!!!!!!
    خيلي جالبه
    ميلستون هنوز رغيب نداره . چطور قديمي شده ؟؟
    در حاليكه هنوز خيلي از دوستان در مورد خريد گوشيهايي مثل n97 -hero-satio -5800-يا ... نظر خواهي ميكنن !
    اولين آندرويد ورژن 2 جهان ميلستون بود / اولين گوشي بود كه به 2.1 آپديت شد /
    و سخت افزارش اونقدر قوي هست كه به 2.2 هم آپديت بشه / اين هم حرف من نيست و گوگل خودش اعلام كرده كه نكسوس و ميلستون اولين گوشيهايي هستن كه به 2.2 froyo آپديت ميشن .
    ميلستون حدودا" 110-120هزار ارزونتر از desire هست و با كيفيت بهتري كه داره هنوز بهترين خريد هست .

6. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عزيز من اصلا" از desire صحبت نكردم / و مطمئنم كه desireهم يكي از بهترين آندرويد هاي موجود در بازاره

اگه دقت كني من گفتم كه ميلستون بهترين اسمارت فون كشويي جهانه / ok/ كشويي
    .
    در ضمن اگه يه كم سواد داري بدون كه موتورولا يه برند آمريكاييه
    .
    با اينكه ميلستون 8-9 ماه قبل وارد بازار شده اما با همين desire به راحتي مقابله ميكنه
    شايد فقط desire رم بيشتري داره /

--ممكنه divx/xvid رو پلير گوشي بطور پيش فرض اجرا نكنه اما اينقدر برنامه براش هست كه اين فرمتها رو به راحتي باز كنن

--شماره گيري هوشمند هر چند زياد مهم نيست اما در آندرويد2.1 اين امكان وجود داره

-- جی پی ار اسش رایگان نیست !! فكر كنم منظورت جي پي اسش باشه !!

-- دوربين شايد بهترين 5 تو اسمارت فونها نباشه اما بدترين هم نيست . به هر حال اين اسمارت فونه نه كمرافون

-- مرورگرش خيلي سريعتر از آيفونه -

-- من نظر شخصيم رو با اطلاعات كافي ميدم . شما چطور !!؟؟

و اين رو بدون كه تنها گوشي كه تونست سلطه آيفون رو بشكنه و قاتل آيفون نام بگيره همين ميلستون بود / وخيلي از ركوردهاي آيفون رو هم زد / milestone =iphone killer / اون موقع desire كجا بود !!
    بله
    از صحبت های بدون دلیل و منطق و همچنین متعصبانه شما استفاده کردیم .

شما از اون دسته کسانی هستین که وقتی معایب یه وسیله رو بهتون میگن باز هم از روی تعصب حرف خودتون رو میزنین .

کی گفته مرورگر ملیستون سریع تراز ایفونه ؟ سریع ترین مرورگر رو اچ تی سی دیزایر و نکسوس دارن و بعد ایفون در انتهای صحبتم لینک میزارم که بری ببینی .

بله اون جی پی اس بود و غلط لفظی بنده اشتباه گفتم .

شما که انقدر این تلفن رو دوست دارین و الکی ازش دفاع میکنین باید بدونین که زیر درب باتریش پر از نوشته چینی و اگه تشریف ببرید بازار و تلفن رو ببینید متوجه میشید که تولید چین هست . حالا کاری به درجه کیفیتش ندارم . راستی این موضوع امریکا و چین چه ربطی به سواد داشت ؟ !!!

راجه به دایویکس فرمودین که با نصب نرم افزار مشکل حل میشه ! بله شک نکنید که حل میشه ولی اینو در نظر بگیرید که 600 هزار تومن پول بدین بعد واسه این ریزه کاریا دنبال نرم افزار باشین .

در ضمن اگه موتورولا به حدی رسیده بود که به قول شما سلطه ایفون رو بشکنه هزار بار در چند قدمی ورشکستگی قرار نمیگرفت گندی رو که موتورولا با سیاست های مسخرش در 3 ماه اول سال گذشته بالا اورد کسی فراموش نمیکنه و کارشون به جایی رسید که مجبور شدن این اسمارت ها رو تولید کنن و باقیمت پایین تر عرضه کنن واقعا که چه شرکت فعالی این موتورولا !!!!

برید ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

8. این کاربر از cold398 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

واقعا آدم یه بحثای بیخودی میبینه , اینجا تاپیک مشاورس, اون دوستی هم که مشاوره میخواست فکر کنم الان دیگه گوشی رو خریده تاپیک مشاوره اینکه نسبت به خواست اون دوستی که این تاپیکو زده مشاوره بدیم نه اینکه دعوا سر برند باشه, هم n900 هم مایلستون و هم گوشی ها htc به نوبه ی خودشون مزیتایی دارن, دوست داشتن یه برند هم دلیل نمیشه دیگه چشممون رو روی واقعیتا ببندیم .
    هادی تا حدودی جواب داد, بهتره بری یه تحقیقی بکنی ببینی کدوم برند واسه آندروید اولین فیرمویر با پشتیبانی فارسی و عربی رو داده بدون نیاز به روت. کدوم برند اجازه داده فیرمویرهاشو به صورت آفلاین و بدون نیاز به ریکاوری مد فلش کنین.
    ان شاالله که منبع این خبر هایی که موتو نمیتونه froyo رو واسه مایل بذاره یا htc سریعتر میده خودتون نیستین, آخه گوگل نسخه هایی از دروید رو توی google I/O با froyo به modder ها داده, موتو هم داره ایمیل میگیره که به محض اومدن froyo کاربرا خبر بشن.
    جی پی ار اسش رایگان نیست ، دوربین بسیار بسیار ضعف داره هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ سیستم افکتینگ مرورگر اینترنتش هم که اصلا ولش کن (اسمارت فون داشته باشی اینترنت کار نکنی به چه دردی میخوره )
    صد درصد این موارد تکذیب میشه.اگه منظورتون از جی پی اس motonav باشه که واسه کاربرای بعضی از کشورها روی مموری کارت برنامش هست, google map با navigation ویا نرم افزارهایی مثل maverick هم که مشکلی ندارن, میرین review سایتایی مثل گوشی شاپ رو میخونین همین میشه دیگه!!! دوربین اصلا مشکلی نداره, مخصوصا واسه فیلمبرداری, مرورگر اینترنتی هم که مشترکه و حتی operamini هم سایتهای فارسی رو برعکس آندرویدی های دیگه درست نشون میده.
    از صحبت های بدون دلیل و منطق و همچنین متعصبانه شما استفاده کردیم .
    ما بیشتر

باید بدونین که زیر درب باتریش پر از نوشته چینی و اگه تشریف ببرید بازار و تلفن رو ببینید متوجه میشید که تولید چین هست .
    واقعا؟ عزیز ممنون من به این نکته توجه نکرده بودم. داداش اکثر برندا دیگه توی چین تولید میشه اونم به خاطر صرفه اقتصادی.
    حالا کاری به درجه کیفیتش ندارم
    د بیا!! .

راجه به دایویکس فرمودین که با نصب نرم افزار مشکل حل میشه ! بله شک نکنید که حل میشه ولی اینو در نظر بگیرید که 600 هزار تومن پول بدین بعد واسه این ریزه کاریا دنبال نرم افزار باشین .
    اولا دنبال نرم افزار بودن نیست و شما بگو چند گیگ نرم افزار میخوای تا من بهت لینک بدم. دوما این فقط مشکل مایلستون نیست عزیز.

در ضمن اگه موتورولا به حدی رسیده بود که به قول شما سلطه ایفون رو بشکنه هزار بار در چند قدمی ورشکستگی قرار نمیگرفت گندی رو که موتورولا با سیاست های مسخرش در 3 ماه اول سال گذشته بالا اورد کسی فراموش نمیکنه و کارشون به جایی رسید که مجبور شدن این اسمارت ها رو تولید کنن و باقیمت پایین تر عرضه کنن واقعا که چه شرکت فعالی این موتورولا !!!!
    ببین عزیز دیگه داری توهین به طرفدارای برند موتو میکنیا, اولا موتو توی قسمتهای دیگه به جز تولید گوشی همیشه سود داشته, توی 3ماهه اول هم ضرر نداشته, سودش کمتر شده. اگه اسمارت فون های ارزون قیمت تولید میکنه میخواد واسه رنج های قیمت مختلف گوشی داشته باشه, نه اینکه وضعش بد باشه.نوکیا هم یه زمانی 1100 تولید کرد توی اوج سوددهیش, پس اونم اشتباه کرده. عزیز اگه میخوای کل کل کنی برو جاهایی مثل چت روم های مسنجر, اونجا میتونی پاتم بذاری روی voice !!! اینجا جاش نیست.

10. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

تشکر از دوستانی که به صورت فعال تو بحث شرکت می کنن. من که هر لحظه دارم از شما یاد می گیرم. فقط امیدوارم بحث با ادبیات حرفه ای و به دور از تعصب بیجا دنبال بشه. بازم ممنون از همه اساتید و سروران خودم

12. 3 کاربر از soheildolatabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا آدم یه بحثای بیخودی میبینه , اینجا تاپیک مشاورس, اون دوستی هم که مشاوره میخواست فکر کنم الان دیگه گوشی رو خریده تاپیک مشاوره اینکه نسبت به خواست اون دوستی که این تاپیکو زده مشاوره بدیم نه اینکه دعوا سر برند باشه, هم n900 هم مایلستون و هم گوشی ها htc به نوبه ی خودشون مزیتایی دارن, دوست داشتن یه برند هم دلیل نمیشه دیگه چشممون رو روی واقعیتا ببندیم .

هادی تا حدودی جواب داد, بهتره بری یه تحقیقی بکنی ببینی کدوم برند واسه آندروید اولین فیرمویر با پشتیبانی فارسی و عربی رو داده بدون نیاز به روت. کدوم برند اجازه داده فیرمویرهاشو به صورت آفلاین و بدون نیاز به ریکاوری مد فلش کنین.
    ان شاالله که منبع این خبر هایی که موتو نمیتونه froyo رو واسه مایل بذاره یا htc سریعتر میده خودتون نیستین, آخه گوگل نسخه هایی از دروید رو توی google I/O با froyo به modder ها داده, موتو هم داره ایمیل میگیره که به محض اومدن froyo کاربرا خبر بشن.

صد درصد این موارد تکذیب میشه.اگه منظورتون از جی پی اس motonav باشه که واسه کاربرای بعضی از کشورها روی مموری کارت برنامش هست, google map با navigation ویا نرم افزارهایی مثل maverick هم که مشکلی ندارن, میرین review سایتایی مثل گوشی شاپ رو میخونین همین میشه دیگه!!! دوربین اصلا مشکلی نداره, مخصوصا واسه فیلمبرداری, مرورگر اینترنتی هم که مشترکه و حتی operamini هم سایتهای فارسی رو برعکس آندرویدی های دیگه درست نشون میده.

ما بیشتر

واقعا؟ عزیز ممنون من به این نکته توجه نکرده بودم. داداش اکثر برندا دیگه توی چین تولید میشه اونم به خاطر صرفه اقتصادی.د بیا!! .

اولا دنبال نرم افزار بودن نیست و شما بگو چند گیگ نرم افزار میخوای تا من بهت لینک بدم. دوما این فقط مشکل مایلستون نیست عزیز.

ببین عزیز دیگه داری توهین به طرفدارای برند موتو میکنیا, اولا موتو توی قسمتهای دیگه به جز تولید گوشی همیشه سود داشته, توی 3ماهه اول هم ضرر نداشته, سودش کمتر شده. اگه اسمارت فون های ارزون قیمت تولید میکنه میخواد واسه رنج های قیمت مختلف گوشی داشته باشه, نه اینکه وضعش بد باشه.نوکیا هم یه زمانی 1100 تولید کرد توی اوج سوددهیش, پس اونم اشتباه کرده. عزیز اگه میخوای کل کل کنی برو جاهایی مثل چت روم های مسنجر, اونجا میتونی پاتم بذاری روی voice !!! اینجا جاش نیست.
    من تاحالا اینجوری صحبت نکرده بودم . ولی :

بی ادبی هم حدی داره ! مخالف صحبت های بنده هستین دلیل و مدرک بیارین تا عزیزی که تاپیک زده در انتخاب دچار مشکل نشه و بتونه نتیجه بگیره .

نمیدونستم شما کارشناس اقتصادی و مالی شرکت موتورولا هستین و انقدر خوب امارشو دارین

موتورولا در سه ماه اول 2009 اماده اعلان ورشکستگی بود . چیزی نمیدونین روزنامه که میتونین بخونین !

ظاهرا شما ریویو خون هستین بنده از ابتدای صحبتم گفتم به ریویو نوشتاری اعتقادی ندارم احتمالا فارسی هم بلد نیستین .

وقتی دستگاه های کاملی تولید شده که تمام نیاز های کاربرو برطرف میکنه نیازی به اون چند گیگ نرم افزار نیست که کسی لینکشو از شما بگیره . شما اون لینکو واسه خودت نگه دار.

اون سه تا لینکی رو که دادم تماشا کنید بهتر متوجه میشید .

من میگم دیزایر بهتره و به این دلایل و فایل ریویو معتبر میدم اقا میان با بی ادبی تکذیب میکنن .

اقایون اینجا میلیستون پشمو از ایفون و دیزایر بهتر میدونن و وقتی میگیم فلان گوشی بهتره بهشون بر میخوره

---------- Post added at 06:30 AM ---------- Previous post was at 06:27 AM ----------

. عزیز اگه میخوای کل کل کنی برو جاهایی مثل چت روم های مسنجر, اونجا میتونی پاتم بذاری روی voice !!! اینجا جاش نیست.
    راستی داشت یادم میرفت اینجا فروم و تاپیک شما نیست که به من بگی چکار کنم چکار نکنم امثال شما که موتورولا و نوکیا و اچ تی سی رو در یه حد میدونن همون بهتر که گوشی چینی دستشون بگیرن البته واسه صرفه اقتصادیش و دفاع از برند محبوبشون همون موتورولای پشمو میگم با این یکی دوتا اسمارت فونی که تولید کرده.

ببین عزیز دیگه داری توهین به طرفدارای برند موتو میکنیا, اولا موتو توی قسمتهای دیگه به جز تولید گوشی همیشه سود داشته, توی 3ماهه اول هم ضرر نداشته, سودش کمتر شده. اگه اسمارت فون های ارزون قیمت تولید میکنه میخواد واسه رنج های قیمت مختلف گوشی داشته باشه, نه اینکه وضعش بد باشه.
    اینا رو سهام دارا و سرمایه گذارای موتورولا به شما گفتن ؟ من فکر نمیکنم رئسای شرکت موتورولا هم انقدر اطلاعات از سیاست های کاری شرکت خودشون داشته باشن نمیدوم شما این یه رقمو از کجا اوردین !!!

ببین عزیز دیگه داری توهین به طرفدارای برند موتو میکنیا, اولا موتو توی قسمتهای دیگه به جز تولید گوشی همیشه سود داشته, توی 3ماهه اول هم ضرر نداشته, سودش کمتر شده. اگه اسمارت فون های ارزون قیمت تولید میکنه میخواد واسه رنج های قیمت مختلف گوشی داشته باشه, نه اینکه وضعش بد باشه.نوکیا هم یه زمانی 1100 تولید کرد توی اوج سوددهیش, پس اونم اشتباه کرده.
    چه ربطی داشت ؟ مثال نوکیا اصلا ربطی نداشت . ما داریم راجع به اسمارت فون صحبت میکنیم که همه مردم از اقشار مختلف نمیتونن از پس هزینه مالیش بر بیان . 1100 هم سود خودش رو داره .
    Last edited by cold398; 05-06-2010 at 06:06.

14. 2 کاربر از cold398 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقایی که صاحب تاپیک هستین :
    دوست گلم من نه اچ تی سی دارم نه موتورولا ! یه اپل 3GS دارم که نه با اچ تی سی عوضش میکنم و نه با موتورولا !ولی خداییش وقتی دیزایر رو کنار گوشیم میزارم در خیلی از موارد از گوشی من بهتره بخصوص سرعت مرورگر ، دوربین ، عکس العمل صفحه نمایش و ....باور بفرمایید هیچ تعصبیم به هیچکدومش ندارم .
    من این دو مدل رو بررسی کردم و نظرمو گفتم تا صحبت های این دسته که مشاهده کردین شما رو به اشتباه نندازه .

شما هم نه صحبتهای منو قبول کن و نه سایرین رو اون لینک هایی که دادم به شما در انتخاب بهتر کمک میکنه . چون هر دو تلفن کاملا با هم مقایسه میشن اون هم به صورت تصویری ! مطمئن باشید اگر کسی اطلاعات کافی راجع به این دو مدل نداشته باشه هم با دیدن این ریویو ها میتونه تلفن برتر رو تشخیص بده .

موفق باشید .

16. این کاربر از cold398 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بارها در تاپیکهای مختلف گفته شده که نگه داشتن طرف یک برند فایده ای به دیگران نداره
    نظر هر کسی برای خودش محترمه
    لطفا رعایت کنید

18. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کلیپ مقایسه ی مایلستون و دیزایز که تقریبا مایلستون 3 برابر بهتر از دیزایر توی اجرای این بازیها عمل کرده :

کد:

20. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •