پارسا جان طرفای شب ساعت 8 آن شو توی یاهو تا جمع بندی کنیم .
پارسا جان طرفای شب ساعت 8 آن شو توی یاهو تا جمع بندی کنیم .
دوستان من قطعاتی ه اینجا پیشنهاد شده بود به فروشنده گفتم که برام اماده کنه اما اون پیشنهاد دیگه ای داد.واقعن گیج شدم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم:
مادربرد: gigabyte P41-TUSB3
سی پی یو: intel core 2 duo 7500 box
گرافیک: ATI SHAPHIRE 5750 DDR5 256BIT
در صورتی که دوستان اینجا همه مادربرد MSI و سی پی یو AMD پیشنهاد کردن.در مودر قابلیت ارتقاء این مادربرد میشه توضیح بدید؟چون فروشنده گفت چیپست 775 برای سی پی یو های اینتل و 940 برای AMD هست و هر 2 قابلیت ارتقاء در اینده داره.
ممنون میشم اگه یکی یه توضیح کامل بده در مورد قطعاتی که فروشنده معرفی کرده و قطعاتی که دوستان اینجا پیشنهاد دادن.
واقعن گیج شدم الان
پارسا جان اون طور که من جمع بندی کردم به حرف فروشنده ها اعتماد نکن چون اونا میخوان جنسشون به فروش برسه .
این سیستمی که نوشتی فکر کنم قابلیت ارتقا در آینده رو نداره چون که CORE 2 DUO
هست .
همچنین گرافیکش 5750 هست که اگه بتونی 5770 بگیری بهتره برات .
من که به قطعاتی که دوستان این جا معرفی کردن بیشتر مطمئنم چون اصلا از ظاهر اسمشون معلومن
در باره ی قطعه قطعه سیستمت تو گوگل تحقیق کن یا تاپیک های مربروط به هر قطعه رو یه نگاه بنداز
موفق باشی![]()
اره اراگون جان.من تاپیک شما رو هم دنبال می کنم و تعجب می کنم که چطور وقتی اینهمه کاربر مادربرد MSI و CPU AMD رو معرفی می کنن اون فروشنده میاد گیگابایت و اینتل رو معرفی می کنه.حالا اگه یکی از دوستان میامد و توضیح می داد که چه تفاوت هایی بین سیستم پیشنهادی فروشنده و سیستمی که دوستان معرفی می کنن هست من خیالم راحت میشد.
با توجه به مقیسه ای که بین سی پی یو های intel core 2 duo 7500 و AMD Athlon II X4 630 - 2.8GHz - 2MB L2 در این سایت انجام دادم و صحبتهایی که در فروم شده تصمیم گرفتم AMD Athlon II X4 630 - 2.8GHz - 2MB L2 رو انتخاب کنم همراه با مادربرد MSI 770-C45 رو انتخاب کنم.نظر شما چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره به جای MSI 770-C45 ازM3A785GMH/128MMSI 770-C45 رو انتخاب کنم.نظر شما چیه؟
بخری که هم خیلی بهتره و هم ارزونتره
Last edited by sasan816; 30-05-2010 at 20:05. دليل: M.B ASROCK M3A785GMH/128M
من که خودم هم تصمیم دارم سیستم جمع کنم و زیاد حرفه ای نیستم ولی به آخر تاپیک من یه نگا بنداز منم همین سوالو پرسیدم و نظر شخصی خودم هم گیگا هست چون معمولا
GIGA پیشرفته تره از بقیشون و قیمتش به کاراییش می ارزه
ASUS که مارک اسم و رسم دار و با سابقه ایه
و MSI هم خوبه ولی به نظرم قیمتش بالاست نسبت به کاراییش
و درباره ی ASROCK هم تا حالا چیزی نشنیدم . ولی مثل این که ارزونتر از بقیه س
و پیشنهاد من :
GIGABYTE 770T-USB3
اگه میخوای دربارش بیشتر بدونی این دوتا تاپیکو خوب بخون !
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5003329#post5003329
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412013&page=5
اینقدر پیشنها ها ادم رو گیج می کنه که نمیشه درست تصمیم گرفت.به هر حال من با توجه به توان مالی که داشتم این سیستم رو بستم:
مادربرد msi 770-c45
سی پی یو amd x4 630
گرافیک ATI SHAPHIRE 5750 DDR5 256BIT 1G
رم elixier 2g 1333 ddr3
هارد samsung 500
پاور green 430
parsa جان این سیستمی که بستی نسبت به بودجت خیلی خیلی هم عالیه دیگه نظرتو عوض نکن
حتی نذار که فروشنده هم نظرتو عوض کنه چون بعدا پشیمون میشی
البته از نظر من
بقیه هم نظرشون رو اعلام کنن که خیال آقا پارسا راحت شه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)