تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: مشکل باطری لب تاب

در آغاز فعالیت pesar_deltang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من چك كردم تيكش برداشته بود ولي بازهم شار‍‍ژ خالي ميكنه مشكل از لب تاب ميتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام منظورتون ازکالیبره کردن باتری چیه ؟ میشه توضیج بیشتری بدید یا آدرس پستی که توضیح داده شده باشه ؟ ممنون .
    درضمن من مدل 111FX رو ویندوزش رو تبدیل به اولتیمیت کردم که ارور باتری میده و پیغام هایبرنیت میده که تمام درایوراشم ازتوی سایت سونی یو اس دانلود ونصب کردم و بازهم مشکل داره . مجبورشدم ازدیوایس منیجر غیرفعالش کنم تا ارور نده . بعد کلیدهای اسیستنت و اس وان ووایو غیرفعال شدن ووایوکرهم کارنمیکنه دیگه . چکارکنم ؟ بنظر شما برگردونم به حالت ویندوز HOME PREMIUM . مجبوربودم که ویندوز ULTIMATE ریختم ولی ظاهرا خیلی چیزاش بهم میریزه وکارایی خوبشو ازدست میده .ازعزیزان کسی تجربه این بساطو داره که سرمن اومده ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون ازراهنماییتون.

داره خودمونی میشه farzad3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

می بخشید وسط بحث میام !
    من یه f11 cgx/b دارم خیلی هم راضی ام ، من موقع استفاده توی خونه باتری رو در میارم و با برق مسقیم از لپ تاپ استفاده می کنم ، میشه بگید ، ایراد داره یا نه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid.7003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    dezfol

پيش فرض

می بخشید وسط بحث میام !
    من یه f11 cgx/b دارم خیلی هم راضی ام ، من موقع استفاده توی خونه باتری رو در میارم و با برق مسقیم از لپ تاپ استفاده می کنم ، میشه بگید ، ایراد داره یا نه ؟
    ممنون
    هیچ ایرادی نداره ولی اگه وسط کار برق بره همه چی میپره ئستگاه هم یدفه خاموش که میشه ممکنه به هاردت شوک وارد بشه (این احتمال وجود داره ولی نه همیشه)

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

سلام منظورتون ازکالیبره کردن باتری چیه ؟ میشه توضیج بیشتری بدید یا آدرس پستی که توضیح داده شده باشه ؟ ممنون .
    درضمن من مدل 111FX رو ویندوزش رو تبدیل به اولتیمیت کردم که ارور باتری میده و پیغام هایبرنیت میده که تمام درایوراشم ازتوی سایت سونی یو اس دانلود ونصب کردم و بازهم مشکل داره . مجبورشدم ازدیوایس منیجر غیرفعالش کنم تا ارور نده . بعد کلیدهای اسیستنت و اس وان ووایو غیرفعال شدن ووایوکرهم کارنمیکنه دیگه . چکارکنم ؟ بنظر شما برگردونم به حالت ویندوز HOME PREMIUM . مجبوربودم که ویندوز ULTIMATE ریختم ولی ظاهرا خیلی چیزاش بهم میریزه وکارایی خوبشو ازدست میده .ازعزیزان کسی تجربه این بساطو داره که سرمن اومده ؟ نظر شما چیه ؟ ممنون ازراهنماییتون.
    فقط درایوراشو گرفتی یا نرم افزارای جانبی و utility رو هم گرفتی؟
    خیلی از مشکلاتت با نصب اونا حل میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من فکر میکنم سونی واسه اینکه باطری خراب نشه اینکارو میکنه
    من توی اکثر لپ تاپ های سونی دیدم بازم من اطلاعات سخت افزاریم کمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من چك كردم تيكش برداشته بود ولي بازهم شار‍‍ژ خالي ميكنه مشكل از لب تاب ميتونه باشه؟
    دوستان بنده هم همين مشكل رو با سوني دارم، دستگاه رو هم تازه خريدم اما وقتي شات دان مي كنم مثلاً بعد از يك روز حدود 10-15 در صد كم مي كنه.
    به نظرتون مشكل باتري هست يا براي سوني ها عادي است؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشكلات كاهش شارژ و ... همگی به دلیل كالیبره نبودن باطری هست. ربطی به مصرف باطری در حین خاموش بودن نداره.
    در ضمن شما وقتی كه شارژ كامل باشه و نوت بوكو روشن كنین تا لود بشه باطری مصرف میكنه البته در حد 3 تا 5 درصد كم میشه با بوت

8. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این مشكلات كاهش شارژ و ... همگی به دلیل كالیبره نبودن باطری هست. ربطی به مصرف باطری در حین خاموش بودن نداره.
    در ضمن شما وقتی كه شارژ كامل باشه و نوت بوكو روشن كنین تا لود بشه باطری مصرف میكنه البته در حد 3 تا 5 درصد كم میشه با بوت
    ببينيد من يكبار باتري را گذاشتم كامل شارژ شد و حدود 2 ساعتي هم بازهم در شارژ بود با دستگاه خاموش و بعد باطري رو مصرف كردم تا جائي كه ديگه دستگاه خاموش شد و فردا صبح(حدود8 ساعت بعد) دوباره شارژش كردم
    حالا نمي دونم كه درست كاليبره كردم يا نه؟
    در ضمن بعضي از دوستان مي گويند كه دستگاه هاي سوني به همين شكل هستند. شما هم سوني داريد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببينيد من يكبار باتري را گذاشتم كامل شارژ شد و حدود 2 ساعتي هم بازهم در شارژ بود با دستگاه خاموش و بعد باطري رو مصرف كردم تا جائي كه ديگه دستگاه خاموش شد و فردا صبح(حدود8 ساعت بعد) دوباره شارژش كردم
    حالا نمي دونم كه درست كاليبره كردم يا نه؟
    در ضمن بعضي از دوستان مي گويند كه دستگاه هاي سوني به همين شكل هستند. شما هم سوني داريد؟

حمييييييييييييييييييييييي يييييييييييد !
    جواب ما رو نمي دي؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •