ماگات: رائول در قلب برنامه هایم است
مربی شالکه در صحبتهایی از پیوستن رائول به تیمش می گوید
سایت گل- روز چهارم جولای در اخبار منتشر شد:« رائول برای انتقال به آلمان با شالکه به توافق رسیده است.» و بدین ترتیب کاپیتان مادریدی ها به 15 سال حضورش در رختکن این تیم پایان خواهد داد و با شش قهرمانی در لالیگا، 3 قهرمانی در رقابتهای اروپایی ، 2جام بین قاره ای و یک سوپرکاپ اروپا و 4 سوپرکاپ اسپانیا، رختکن سانتیاگو برنابئو را ترک خواهد کرد.
هلدت، مدیر فنی باشگاه شالکه نیز در صحبتهایی که در روزنامه بیلد منتشر شده، این خبر را تائید کرده بود:« تنها خرید رائول برای ما کافی نیست.مطمئن باشید که رائول به خاطر کیفیت بالای فوتبالش خیلی سریع با فوتبال بوندس لیگا تطبیق خواهد یافت ولی ما بازیکنان دیگری را نیز به رختکن تیممان خواهیم آورد.»
روز گذشته فلکیس ماگات، سرمربی باتجربه شالکه نیز در صحبتهایی که روزنامه بیلد آن را منتشر ساخت، با تائید این خبر گفت:« امیدوارم که در پایان این ماه، رائول تصمیم نهایی اش را بگیرد. او نقش فوق العاده مهمی در برنامه های من برای فصل بعد خواهد داشت و مطمئن باشید قلب تیم من در زمین مسابقه خواهد بود. من تیم را با دو مهاجم به زمین خواهم فرستاد و پشت سر آنها ،4 بازیکن قرار خواهند گرفت، دقیقا مثل همان کاری که در وولفسبورگ انجام می دادم.می دانم که رائول و متسلدر بازیکنان با تجربه ای هستند و این کافی نیست ولی برای موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می بایست بازیکنان باتجربه ای را در اختیار داشت.»
حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا یکی از دلایلی است که رائول شالکه را انتخاب کرده است.او علاقه زیادی داشت تا ماجراجویی اش را در کشورهایی مثل انگلیس یا آمریکا دنبال کند ولی این خواسته را به قصد افزایش تعداد گلهایش در رقابتهای اروپایی (که 66 گل است را) بخشید
رائول با سران باشگاه شالکه به توافق رسید تا با قراردادی 2 ساله و در ازای فصلی 4 میلیون یورو به گلزنکرشن منتقل شود. سران باشگاه مادریدی نیز مبلغ ذکر شده در یکسال از زمان باقی مانده قرارداد رائول را پرداخت خواهد کرد.