راستي يادم رفت بكم كه انيماتورو اكه براي ساخت دمو ميخواي براي يه دمو 2يا 3 دقيقه بايد 300 تومن بدي.با اين حال كلا بايد براي يه بازي باتوجه به قيمتايي كه دادم خرج كني.
اميدوارم جوابتو كرفته باشي
راستي يادم رفت بكم كه انيماتورو اكه براي ساخت دمو ميخواي براي يه دمو 2يا 3 دقيقه بايد 300 تومن بدي.با اين حال كلا بايد براي يه بازي باتوجه به قيمتايي كه دادم خرج كني.
اميدوارم جوابتو كرفته باشي
بازیه pac man چقدر خرج برداشت![]()
طبق معمول يه سوال بي ربط به موضوع دارم:
كسي ميتونه مجله game maker رو برام بفرسته؟هزينه هاشو خودم ميدم.
اون من نبودم که!!!هر کی آواتارش مثل من بود که پرنس نیست .پرنس جان منظورم 500 میلیون بود! بستگی به کار کار داره ساخت یکی بازی مثل سرباز وطن برای من 30 هزار تومان نداشت و فقط هزینه زمان بود! ولی یک خوب هزینه بر هست راستی پرنس کی فروش بازی های مستقل 2 شروع میشه؟
مجموعه اول هنوز بیرون نیومده و مجموعه دوم هنوز به تعداد 20 بازی نرسیده هر کی رو میدونی بازی ساخته بهش پیشنهاد بده تو مجموعه دوم بزاره که سریعتر مجموعه رو ببندیم.
----------------------------------------------------
برای سوال اون دوست عزیزمون هم باید بگم هزینه اینها اگر بصورت قراردادی باشه متوسط بین ماهی 500 هزار تا 700 هزار تومان هست و برای تمامی تخصص ها یکسانه ( البته تو ایران و در مورد شرکتهایی که خبر دارم) .
برای ساخت بازی نیاز به 2 تا 3 مدل ساز 2 برنامه نویس 1 انیمیشن ساز و 1 طراح مرحله آشنا به انجین ، حداقل نیاز داری.
Last edited by Prince_ of _Persia; 28-05-2010 at 08:15.
شرمنده پرنس جان انصافا از دست این آوتار ها فکر کردم خودتی ! شرمنده
راستش کسی سراغ ندارم
ممنونم
می دونم کی بیشتر می گیره می خواستم بدونم حدودا هر کدوم چقدر می گیرن که متاسفانه یکی دو نفر بیشتر به سوالم جواب ندادند (25 تا پست)
نه عزیزم
هم درصدیه هم ماهی و چون تولیدکننده می خواد سود ببره همون ماهی صرف می کنه
ممنونم
250 تومن برا کل بازی؟ فکر کنم 10 مدل زیاد نباشه .
فکر کنم بیش از این چیزا بگیرن
ممنون میشم بیشتر راهنمائیم کنی
طراح: concept artist
مرسی
بهت پیام میدم
ممنونمنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونی یه ذره برام ریزترش کنی؟
مثلا هرکدوم از افرادی که گفتم حدودا چقدر می گیرن؟ (همون ماهی)
من اين قيمتا رو از دو سه تا 3d كار گرفتم . براي بازي زال كه من دارم ميسازم اين قيمتو دادن بدون احتساب دمو.البته من فقط براي شخصيت اول بازيم بهشون سفارش دادم. من قيمتو براي حدود 7 نوع ديو و يه كاراكتر اول و يه سري آبجكت ثابت مثل خونه و ستون و درخت و سنگ و... خلاصه از اين چيزا گرفته بودم.
براي concept art هم من خودم يكي دو نفرو ميشناسم ولي ازشون قيمت نگرفتم تا حالا . اتفاقا براي دمو ميخوام يه سري كليپاي كوميك بزارم . براي همين خودمم ميخواستم قيمتا رو بگيرم وقتي گرفتم بهت اطلاع ميدم.
راجع به استريو براي آهنگ كه اينجا(تو شهر خودمونو ميگم)براي يه آهنگ 4 دقيقه گفتن 60 تومن ميگيرن . حالا با آهنگاي مختلف حساب كني بزاي بازي تو شرايط مختلف حدود همين 250 يا 300 در مياد.
چه جالب ما آواتارمون مثل همهنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیشتن این روزا معروف شده هاااااااااا![]()
oj2008pc آواتار پرنس جان از آواتار تو با کیفیت تره....
aaeiria جوابتو آخر گرفتی؟
نه
دیگه حال ندارم بگم چی می خوام.
شد 30 تا پست!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)