سلام
میخواستم بدونم 32pfl9705 در ایران امده و اگه هست در تهران کدوم نمایندگی یا فروشگاه داره
سلام
میخواستم بدونم 32pfl9705 در ایران امده و اگه هست در تهران کدوم نمایندگی یا فروشگاه داره
سلام
نه دوست عزیز.
تا اونجا که من میدونم فیلیپس 32 فعلا تو ایران کمه
وفعلا هم 40 و 46 اینچ plf9704 تو ایران موجوده که تصویرش خیره کننده هست
قیمت 40 اینچش 3200 و قیمت 46 اینچش 4300
![]()
Last edited by d.b23; 02-07-2010 at 12:22.
کسی ادرس نمایندگی در تهران را داره
اینم آدرس : جمهوری -نرسیده به چهار راه شیخ هادی -پاساژ رویال -طبقه همکف-فروشگاه پژواک
آدرس 2 :سه راه جمهوری -نبش پاساژ ایرانیان -فروشگاه آونگ
اینم یه آدرس دیگه : خیابان ولیعصر بالاتر از خیابان شهید بهشتی
بازم نمایندگی داره ولی آدرساشو نمی دونم
کلا بگردی شاید بتونی 32 پیدا کنی ولی کمه![]()
خیلی تلویزیون خوبیه ولی قیمتش هم خیلی بالاست.
leaflet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلويزيون كه خوب باشه پولشم خوبه ديگه ولي همونطور كه دوستان گفتن توي ايران خيلي كمه
البته بايد اين نكته رو هم دقت كرد كه به اندازه پولي كه اختلاف داره با نزديك ترين برندش ايا تفاوت داره كه بيارزه يا نه؟
من پنله اي ips رو خيلي دوست دارم واقعا محشرند منتها بحثي كه در مورد اينها هم صدق ميكنه وتوي avforum دنبال كردم همين رفلكس وبازتاب صفحه هست كه ملتي شاكي بودند![]()
پنلای پاناسونیک و ال جی و فیلیپس همشون تکنولوژی ips دارن که زاویه دیدشون بهتر از بقیه lcdیاس ولی مشکیشون عمیق نیست کنتراست داینامیک این مدل فیلیپس 10 میلیون به یکه که خیلی خوبه ولی به نظرم اگه کسی میخواد این همه پول بده سه چهارماه دندون رو جیگر بزاره بره پاناسونیک vt20 بخره که هم سه بعدیه هم 50 اینچه هم رسپانس تایمش 0.001 ثانیس هم کنتراست واقعیه 5 میلیون به یکو و داینامیک بینهایت داره.
لطفا شماره تلفن نمایندگی فلیپس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)