اینایی که شما میگی هیچ ربطی به هم ندارهاگه فکر کردی فرکانس ها یکی باشن کارایی بهتره سخت در اشتباهی
( در سری CORE 2)
اینایی که شما میگی هیچ ربطی به هم ندارهاگه فکر کردی فرکانس ها یکی باشن کارایی بهتره سخت در اشتباهی
( در سری CORE 2)
Last edited by TREASURES; 29-05-2010 at 13:40.
منظورش FSB بودمادربورد اینتل با باس 1333؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
مهم قیمت در کنار بازدهی خوب هست که مخصوصا تو سری 6 هسته ای فنوم 2 قابل مشاهده است .
خیلی باهات موافق نیستم دلیل فنی چی داری واسه این حرفت؟؟
یعنی چی خوب معلوم اون باس و فرکانس و FSB هر کدوم تعریف خودشونو دارن و اصلا به هم مرتبط نمیشن حالا اگه همشون بشن 1333 یعنی کاملا مچه و اگه ما رمو 2600 ترایدنت جی اسکیل بندازیم کارایی میاد پایین![]()
بله این قطعات با هم مچ هستند ولی توپ نیستند!
مچ بودن به تنهایی کافی نیست. مثلا همه قطعات اتومبیل پراید هم با هم مچ هستند... آیا پراید می تونه با تویوتا رقابت کنه؟ (شرکت تویوتا هم که نمرده! اون هم میاد قطعاتش رو با هم مچ می کنه.) یا شما ممکنه یه کامپیوتر Pentium2 داشته باشید که همه قطعاتش به طرز فجیعی(!) با هم مچ باشند (مثلا رم و مادربورد و سی پی یو همگی در یک فرکانس کار کنند و بقیه قطعاتش هم به طور ویژه توسط کارخانه برای این سیستم طراحی شده باشند تا مچینگ 100% حاصل بشه.) آیا انتظار داری این سیستم با سرعت یک کامپیوتر 4 هسته ای کار کنه؟!
پس می شه از AMD یا از سری Core i هم قطعات رو طوری انتخاب کرد که با هم مچ باشند. در نتیجه این سیستم ها با سیستم شما در مچ بودن مشابه هستند ولی در توپ بودن تفاوت دارند:
از نظر قیمت، قابلیت ارتقا و سرعت.
فکر می کنم تمام معایب و مزایا گفته شد و دیگه حرفی برای گفتن نمونده. الان دیگه باید اطلاعات داده شده رو جمع بندی کنید و انتخاب نهایی رو انجام بدید.
شرمنده عزیز ولی فکر نکنم حتی خودت از خوندن این متن که نوشتی چیزی متوجه شی
شاید من لازمه از Google Translator استفاده کنم؟
شما اگه نمیتونی پاسخ فنی و علمی بدی محبت کن جواب نده بذار کسی که به سخت افزار و گذرگاه ها تسلط کافی داره بیاد نظر بده
شرمنده وسط بحثهای تخصصی تون میپرم
من بعد از کلی استخاره تصمیم گرفتم سیستم amd بخرم phenom II X4 945 و 770t-usb3 ...ولی هر مغازه ای که میرفتم میگفتن اگه واسه بازی نمیخواهی سیستم Amd نخر و خودشون به عنوان فروشنده میگفتن ما هر وقت سیستم amd فروختیم تو خیلی از موارد برگشت داشتیم چون خیلی داغ میکنه و با بعضی برنامه ها مشکل داره مثلا موقع نصب خطای حافظه میده و از این دست در کل نمیگفتن بده ولی میگفتن واسه کاربردهای عادی اینتل به صرفه تره...مثالی میزد میگفت ما هر وقت سیستم سرور از Amd بستیم با مشکل برخوردیم و ....البته یکیشون میگفت سیستم خوبیه به شرطی که با هم مچ بشن ...من که گیج شدم ..بالاخره intel یا Amd ؟![]()
حرف مفتی بیش نیست اصلا به حرف فروشنده ها گوش نده که صد تا یه غازهاین جا رو نگاه سیستم AMD هست دماش چنده؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)