تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: INTEL يا AMD

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

يعني به نظر شما مادر برد با فركانس 1333 با سي پي يو با باس 1333 و رم با باس 1333 نميتونه يه سيستم مچ و توپي باشه؟
    اینایی که شما میگی هیچ ربطی به هم نداره اگه فکر کردی فرکانس ها یکی باشن کارایی بهتره سخت در اشتباهی ( در سری CORE 2)
    Last edited by TREASURES; 29-05-2010 at 13:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مادربورد اینتل با باس 1333؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
    منظورش FSB بود

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مهم قیمت در کنار بازدهی خوب هست که مخصوصا تو سری 6 هسته ای فنوم 2 قابل مشاهده است .

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینایی که شما میگی هیچ ربطی به هم نداره اگه فکر کردی فرکانس ها یکی باشن کارایی بهتره سخت در اشتباهی ( در سری CORE 2)
    خیلی باهات موافق نیستم دلیل فنی چی داری واسه این حرفت؟؟

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

خیلی باهات موافق نیستم دلیل فنی چی داری واسه این حرفت؟؟
    یعنی چی خوب معلوم اون باس و فرکانس و FSB هر کدوم تعریف خودشونو دارن و اصلا به هم مرتبط نمیشن حالا اگه همشون بشن 1333 یعنی کاملا مچه و اگه ما رمو 2600 ترایدنت جی اسکیل بندازیم کارایی میاد پایین

7. این کاربر از amin_caragt2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يعني به نظر شما مادربرد با باس 1333 و سي پي يو با باس 1333 و رم با باس 1333 نميتونه يه چيز مچ و توپي باشه؟
    بله این قطعات با هم مچ هستند ولی توپ نیستند!
    مچ بودن به تنهایی کافی نیست. مثلا همه قطعات اتومبیل پراید هم با هم مچ هستند... آیا پراید می تونه با تویوتا رقابت کنه؟ (شرکت تویوتا هم که نمرده! اون هم میاد قطعاتش رو با هم مچ می کنه.) یا شما ممکنه یه کامپیوتر Pentium2 داشته باشید که همه قطعاتش به طرز فجیعی(!) با هم مچ باشند (مثلا رم و مادربورد و سی پی یو همگی در یک فرکانس کار کنند و بقیه قطعاتش هم به طور ویژه توسط کارخانه برای این سیستم طراحی شده باشند تا مچینگ 100% حاصل بشه.) آیا انتظار داری این سیستم با سرعت یک کامپیوتر 4 هسته ای کار کنه؟!

پس می شه از AMD یا از سری Core i هم قطعات رو طوری انتخاب کرد که با هم مچ باشند. در نتیجه این سیستم ها با سیستم شما در مچ بودن مشابه هستند ولی در توپ بودن تفاوت دارند:
    از نظر قیمت، قابلیت ارتقا و سرعت.

فکر می کنم تمام معایب و مزایا گفته شد و دیگه حرفی برای گفتن نمونده. الان دیگه باید اطلاعات داده شده رو جمع بندی کنید و انتخاب نهایی رو انجام بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-secure's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی چی خوب معلوم اون باس و فرکانس و FSB هر کدوم تعریف خودشونو دارن و اصلا به هم مرتبط نمیشن حالا اگه همشون بشن 1333 یعنی کاملا مچه و اگه ما رمو 2600 ترایدنت جی اسکیل بندازیم کارایی میاد پایین
    شرمنده عزیز ولی فکر نکنم حتی خودت از خوندن این متن که نوشتی چیزی متوجه شی
    شاید من لازمه از Google Translator استفاده کنم؟
    شما اگه نمیتونی پاسخ فنی و علمی بدی محبت کن جواب نده بذار کسی که به سخت افزار و گذرگاه ها تسلط کافی داره بیاد نظر بده

داره خودمونی میشه orkideh07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Esf

پيش فرض

شرمنده وسط بحثهای تخصصی تون میپرم
    من بعد از کلی استخاره تصمیم گرفتم سیستم amd بخرم phenom II X4 945 و 770t-usb3 ...ولی هر مغازه ای که میرفتم میگفتن اگه واسه بازی نمیخواهی سیستم Amd نخر و خودشون به عنوان فروشنده میگفتن ما هر وقت سیستم amd فروختیم تو خیلی از موارد برگشت داشتیم چون خیلی داغ میکنه و با بعضی برنامه ها مشکل داره مثلا موقع نصب خطای حافظه میده و از این دست در کل نمیگفتن بده ولی میگفتن واسه کاربردهای عادی اینتل به صرفه تره...مثالی میزد میگفت ما هر وقت سیستم سرور از Amd بستیم با مشکل برخوردیم و ....البته یکیشون میگفت سیستم خوبیه به شرطی که با هم مچ بشن ...من که گیج شدم ..بالاخره intel یا Amd ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده وسط بحثهای تخصصی تون میپرم
    من بعد از کلی استخاره تصمیم گرفتم سیستم amd بخرم phenom II X4 945 و 770t-usb3 ...ولی هر مغازه ای که میرفتم میگفتن اگه واسه بازی نمیخواهی سیستم Amd نخر و خودشون به عنوان فروشنده میگفتن ما هر وقت سیستم amd فروختیم تو خیلی از موارد برگشت داشتیم چون خیلی داغ میکنه و با بعضی برنامه ها مشکل داره مثلا موقع نصب خطای حافظه میده و از این دست در کل نمیگفتن بده ولی میگفتن واسه کاربردهای عادی اینتل به صرفه تره...مثالی میزد میگفت ما هر وقت سیستم سرور از Amd بستیم با مشکل برخوردیم و ....البته یکیشون میگفت سیستم خوبیه به شرطی که با هم مچ بشن ...من که گیج شدم ..بالاخره intel یا Amd ؟
    حرف مفتی بیش نیست اصلا به حرف فروشنده ها گوش نده که صد تا یه غازهاین جا رو نگاه سیستم AMD هست دماش چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •