تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 76

نام تاپيک: سیستم با جدید ترین تکنولوژی ها

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

هست 15 درصد تفاوت داره
    در پست قبل هم توضیح دادم.
    در صورتی این تفاوت حدودا 15% به وضوح مشاهده میشه که هر دو کارت گرافیک به طور 100% در زیر Load قرار بگیرند که در حال حاظر فکر نمیکنم که Game وجود داشته باشه که این دو کارت رو به طور 100% در حالت Load در بیاره!

دوستان هی میگن شش هسته ای
    باید خاطر نشان بشم که در آینده وقتی صحبت از 6 هسته ای بشه مدل های 1090 و 1055 جزو اولین طراحی ها و ضعیف ترین های یاد میشه که با تکنولوژی 4 هسته ای این کمپانی ساخته شده که حتی معماری ساختش به کیفیت i7 نیست ، پس این پردازنده در اینده هم راندمان چشمگیر بیش از i7 920 و 930 و 860 نمیده ، چون معماری ساخت 4 هسته ای فنوم رو دارن
    دوست عزیز....
    در هر صورت بعد از وارد شدن Application هایی که توانایی استفاده از 6 هسته رو به طور کامل ارند در هر صورت که شما حساب کنید PhenomII X6 Six-Core Series از هر پردازنده Quad-Core برتر هستند... و این یک چیز ثابت شده هست..!و در هر صورت تعداد 2 هسته بیشتر از سایر پردازنده های Quad Core دارند!

نمیشه درباره اینده به این گونه صحبت کرد که 6 هسته ای ها سلاطین اینده هستن ، اینتل سال 2011 پردازنده های 8 هسته ای خودش رو عرضه میکنه
    درسته هر دو شرکت AMD / Intel در هر سال Processor ها جدید رو عرضه میکنند ولی این دلیل بر نخریدن پردازنده جدید موجود در داخل بازار نمیشه مثلا در حال حاظر X6 ها داخل بازار هستند بگیم صبر کنیم Eight-Core های Intel سال بعد بیاد بعد سال بعد دباره بگیم صبر کنیم 12Core های AMD در راه است... اینطور که دیگه نمیشه سیستم خرید
    اگر در حال حاظر هزینه برای خرید یک پردازنده جدید نکنید در آینده با ضرر های نسبتا بیشتر باید اقدام به خرید یک پردازنده نسل جدید تر کنید که اون سری هم مشکلات خواص خودش رو شاید داشته بشه....

اگر از دوستان فروم باز توی پی سی ورد بپرسین یا به پست های من سر بزنید می بینید که اکثرا amd رو پیشنهاد دادم ، در ضمن خودم از فنوم 945 اسفاده میکنم و ماهی 10 تا پلتفرم amd می بندم
    ولی طی نتایجی که گرفتم معماری ساخت از تعداد هسته هم مهم تر هست که باید اعتراف کرد اینتل برنده این بازی بوده
    این حرف شما درسته در صورتی که تعداد هسته یکسان باشه....مثلا قطعا پردازنده Core i7 920 2.66GHZ به علت داشتن معماری قوی و هسته های قویتر در تست های Single Core تا Quad Core از یک پردازنده Six-Core جلو هست ولی وقتی که تست ها به تعداد Core ها Thread های زیاد تر 4 کشیده بشه قطعه پردازنده که هسته یا Thread بیشتری داره برتر هست.

در هر صورت من در رابطه با پلتفروم AMD موافق هستم........
    در رابطه با HD5870 یا 2xHD5770 @ CorssFire نظری ندارم...!

موفق باشید.

2. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در پست قبل هم توضیح دادم.
    در صورتی این تفاوت حدودا 15% به وضوح مشاهده میشه که هر دو کارت گرافیک به طور 100% در زیر Load قرار بگیرند که در حال حاظر فکر نمیکنم که Game وجود داشته باشه که این دو کارت رو به طور 100% در حالت Load در بیاره!

دوست عزیز....
    در هر صورت بعد از وارد شدن Application هایی که توانایی استفاده از 6 هسته رو به طور کامل ارند در هر صورت که شما حساب کنید PhenomII X6 Six-Core Series از هر پردازنده Quad-Core برتر هستند... و این یک چیز ثابت شده هست..!و در هر صورت تعداد 2 هسته بیشتر از سایر پردازنده های Quad Core دارند!

درسته هر دو شرکت AMD / Intel در هر سال Processor ها جدید رو عرضه میکنند ولی این دلیل بر نخریدن پردازنده جدید موجود در داخل بازار نمیشه مثلا در حال حاظر X6 ها داخل بازار هستند بگیم صبر کنیم Eight-Core های Intel سال بعد بیاد بعد سال بعد دباره بگیم صبر کنیم 12Core های AMD در راه است... اینطور که دیگه نمیشه سیستم خرید
    اگر در حال حاظر هزینه برای خرید یک پردازنده جدید نکنید در آینده با ضرر های نسبتا بیشتر باید اقدام به خرید یک پردازنده نسل جدید تر کنید که اون سری هم مشکلات خواص خودش رو شاید داشته بشه....

این حرف شما درسته در صورتی که تعداد هسته یکسان باشه....مثلا قطعا پردازنده Core i7 920 2.66GHZ به علت داشتن معماری قوی و هسته های قویتر در تست های Single Core تا Quad Core از یک پردازنده Six-Core جلو هست ولی وقتی که تست ها به تعداد Core ها Thread های زیاد تر 4 کشیده بشه قطعه پردازنده که هسته یا Thread بیشتری داره برتر هست.

در هر صورت من در رابطه با پلتفروم AMD موافق هستم........
    در رابطه با HD5870 یا 2xHD5770 @ CorssFire نظری ندارم...!

موفق باشید.

مساله این هست که شما میگید اگر نرم افزارها برای 6 هسته ای بهینه بشه دیگه کار 4 هسته ای تمومه ، خوب حد فاصل بین اومدن 4 هسته ای تا 6 هسته ای 3 سال بود که زمان زیادی بود ولی به نظرتون مسخره نیست که تا حداکثر 12 ماه اینده با توجه به اینکه الان برج 6 میلادی هست 8 هسته ای میاد نرم ادم 6 هسته ای رو اینده دار بدونه

خوب به نظرتون الان که نرم افزار ها برای 2 هسته ای بهینه شدن و دارن به سمت 4 هسته ای حرکت میکنن و تعداد انگشت شماری نرم افزار 6 هسته ای وجود داره ، چقدر طول میکشه فراگیر بشه ، خوب حداقل 1 سال

اما وقتی تازه نرم افزارها دارن خودشون رو برای بهینه شدن با 6 هسته ای اماده میکنن نسل 8 هسته ای وارد بازار میشه
    درواقع صحبت من این هست که 6 هسته ای اینده نیست و مثل دو هسته ای های دوال کر فقط فدای نسل بعد میشن
    درحالی که به فرصتی نمیرسن تا قدرت خودشون رو نشون بدن

6 هسته ای های amd به این علت زود میمیرن که قدرت برابری با مدل های گران قیمت اینتل رو ندارن ، حقیقت این هست که در حال حاضر و تا 2 سال اینده هم پردازنده های i7 920 ,930و ... در اکثر آمار با 1090T برابری میکنن و حتی قوی تر هستن ، این درحالیه که اخبار شنیده شده از amd به این صورته که 1090 یکی از قویترین پردازنده های 6 هسته ای amd هست و اگر این بخواد نهایت قدرت amd باشه به معنای باخت بازی در مقابل اینتله

شما فرمودید که

بحث سر این نیست که کسی چیزی نخره ، بلکه باید پول رو بسته به ارزش جنس خرج کرد ، اگر قراره در کمتر از 1 سال 8 هسته ای وارد بازار بشه خرید 1090 اشتباهی کاملا حماقت برانگیزه به دلیل اینکه همین الان این پردازنده بی دلیل گرونه ، اگر قراره انتخابی برای پردازنده بشه باید بین 965 و 1055 بشه که هم راندمان نزدیکی به 1090 دارن و هم خوش قیمتن

ولی چرا من به دوستمون i7 رو پیشنهاد دادم چون این سری از تکنولوژی برتری برخورداره که خودش رو همسطح amd 6 هسته ای کرده و حتی قوی تر ، پس یا توضیحاتی که بالا دادم و قوی تر بودن i7930 نسبت به 6 هسته ای ها انتخاب با i7 هست

4. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان...

خوب ببینید آیا شما قبول دارید در آینده PhenomII X6 از Quad Core ها بهتر عمل خواهد کرد؟!
    همچنین ایا بر مناسب بودن Performance/Price پردازنده های 8 هسته که در سال های آینده عرضه خواهند شد مطمئن هستید؟!

ببینید شما چقدر به ورود 8 هسته های Intel اطمینان دارید؟! با توجه به وضعیت بازار و شرکت Intel بهنده احتمال میدم که حدود 2/5 سال دیگه این پردازنده ها عرضه خواهند شد.....در این صورت در این مدت یک سال Software ها برای Six-Core بهینه میشند درسته؟! در این صورت بعد از ورود دوباره 8 هسته ها دقیقا مدت یک سال طول میکشه تا Application هایی برای این پردازنده های 8Core عرضه بشه......

ین درحالیه که اخبار شنیده شده از amd به این صورته که 1090 یکی از قویترین پردازنده های 6 هسته ای amd هست و اگر این بخواد نهایت قدرت amd باشه به معنای باخت بازی در مقابل اینتله
    این اخبار ها درست نیست...چون یک شرکت بعد از عرضه تعدا 5 الی 6 مدل پردازنده به نسل بعدی نمیره و نمیتونه به این زودیا بره......
    این دقیقا همانند سری Phenom X4 ها 9x50 هستند که در ابتدا قدرت نسبتا خوبی نداشتند بعد سری PhenomII عرضه شد بعد AM3/DDR3 و بعد هم PhenomII 965 که این سری هم باز با Revision ها جدید و متفاوت عرضه شد و بهینه سازی شدند...!

اگر قراره در کمتر از 1 سال 8 هسته ای وارد بازار بشه خرید 1090 اشتباهی کاملا حماقت برانگیزه به دلیل اینکه همین الان این پردازنده بی دلیل گرونه ، اگر قراره انتخابی برای پردازنده بشه باید بین 965 و 1055 بشه که هم راندمان نزدیکی به 1090 دارن و هم خوش قیمتن
    در ضمن شما که اینقدر به سری 8 هسته علاقه دارید آیا میدونید اگر این پردازنده ها وارد بازار بشند با چه قیمت وارد خواهند شد؟!
    در حال حاظر ضعیف ترین پردازنده LGA1366/LGA1156 در بازار ایران حدود 250 تا 300 قیمت داره که دارای 4 هسته هستند..وای با حال 8 هسته ای ها که قیمت بالای 1/5 ملیون تومن خواهند داشت! در حال حاظر هم قیمتIntel i7 980x هم که سر به فلک میکشه! با وجود اینکه تنها 6 هسته داره اونوقت شما از اینتل های 8 هسته ای چه انتظاری دارید؟!

ولی چرا من به دوستمون i7 رو پیشنهاد دادم چون این سری از تکنولوژی برتری برخورداره که خودش رو همسطح amd 6 هسته ای کرده و حتی قوی تر
    میشه در رابطه با این تکنولوژی مقداری توضیح بدین؟!
    ه در حال حاضر و تا 2 سال اینده هم پردازنده های i7 920 ,930و ... در اکثر آمار با 1090T برابری میکنن و حتی قوی تر هستن
    ببینید اگر شما پست هاتون رو بار دیگه از اول بخونید میگید که i7 با PhenomII X6 برابری میکنه؟! آبا از آینده و نرم افزار / بازی های جدید خبر دارید؟!
    تمام بحق بنده سره اون سوال اول هست....

موفق باشید....

6. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان...

خوب ببینید آیا شما قبول دارید در آینده PhenomII X6 از Quad Core ها بهتر عمل خواهد کرد؟!
    همچنین ایا بر مناسب بودن Performance/Price پردازنده های 8 هسته که در سال های آینده عرضه خواهند شد مطمئن هستید؟!

ببینید شما چقدر به ورود 8 هسته های Intel اطمینان دارید؟! با توجه به وضعیت بازار و شرکت Intel بهنده احتمال میدم که حدود 2/5 سال دیگه این پردازنده ها عرضه خواهند شد.....در این صورت در این مدت یک سال Software ها برای Six-Core بهینه میشند درسته؟! در این صورت بعد از ورود دوباره 8 هسته ها دقیقا مدت یک سال طول میکشه تا Application هایی برای این پردازنده های 8Core عرضه بشه......

این اخبار ها درست نیست...چون یک شرکت بعد از عرضه تعدا 5 الی 6 مدل پردازنده به نسل بعدی نمیره و نمیتونه به این زودیا بره......
    این دقیقا همانند سری Phenom X4 ها 9x50 هستند که در ابتدا قدرت نسبتا خوبی نداشتند بعد سری PhenomII عرضه شد بعد AM3/DDR3 و بعد هم PhenomII 965 که این سری هم باز با Revision ها جدید و متفاوت عرضه شد و بهینه سازی شدند...!

در ضمن شما که اینقدر به سری 8 هسته علاقه دارید آیا میدونید اگر این پردازنده ها وارد بازار بشند با چه قیمت وارد خواهند شد؟!
    در حال حاظر ضعیف ترین پردازنده LGA1366/LGA1156 در بازار ایران حدود 250 تا 300 قیمت داره که دارای 4 هسته هستند..وای با حال 8 هسته ای ها که قیمت بالای 1/5 ملیون تومن خواهند داشت! در حال حاظر هم قیمتIntel i7 980x هم که سر به فلک میکشه! با وجود اینکه تنها 6 هسته داره اونوقت شما از اینتل های 8 هسته ای چه انتظاری دارید؟!

میشه در رابطه با این تکنولوژی مقداری توضیح بدین؟!

ببینید اگر شما پست هاتون رو بار دیگه از اول بخونید میگید که i7 با PhenomII X6 برابری میکنه؟! آبا از آینده و نرم افزار / بازی های جدید خبر دارید؟!
    تمام بحق بنده سره اون سوال اول هست....

موفق باشید....

اول از همه خواهش میکنم مساله رو شخصی نکنید و حس افراد رو هدف نگیرید و نگید علاقه شما و یا اعتقاد شما

دوما شما فکر کردید اینتل یا ای ام دی مثل ایرانخودرو هستن که 1 سال بشه 5 سال ،

شما فرمودید حالا حالا ها ، ایا کسی فکر میکرد طی 3 سال تکنولوژی ساخت 90 نانومتری به 32 برسه یا کش 256 به 12 مگ برسه پس سرعت پیشرفت اینطور نیست که بخواد ناگهانی متوقف بشه

درحال حاضر اینتل 980 رو به عنوان 6 هسته ای معرفی کرده که با 6 هسته مجازی میشه 12 تریدینگ ، پس قیمت یک میلیون و چهارصد هزارتومن زیاد دور از ذهن نیست ، البته این قیمت تا حدودی بالا هست ولی شما با این پردازنده قدرتی حدود 3 برابر 920 داره و حتی xeon هم که برای سرور طراحی شده قویتر هست

همونطور که در اول گفتم amd برای بودجه های با محدودیت 800 تا 1 میلیون بسیار عالیه

طبق گفته خود ای ام دی و مجله عصر ارتباطات از سری 6 هسته ای فقط 6 مدل عرضه میشه که دو مدلش الان عرضه شده و 4 مدل دیگش هم تا سپتامبر ، حالا شما میگید اگر یه روزی یه چیزی بیاد اون موقع خوب میشه ، خوب من هم که اول گفتم که در اینده این دو مدل جزو ضعیف ترین ها قرار میگیره دقیقا عین مثال خودتون درباره فنوم یک و دو

بزرگترین مشکل amd اینه که خلاقیت نداره یعنی شما یک اتلون سه هسته ای که بگیرید تا یک فنوم 4 هسته ای با کش سوم میتونید با کمی شانس فعالش کنید ، خوب پس هدفش تولید پردازنده یک هدف فراگیر و بیشتر بیزینسی هست ولی اینتل برای هر هدفی یه سری پردازنده داره با یک معماری خاص یعنی یک سری برای بازی ، یکسری برای مالتی مدیا و یک سری برای امور محاسباتی سنگین

amd از چینش پردازشی ثابتی در پردازندش استفاده میکنه ، از همه جالب تر بر روی سری جدیدش 6 و 4 هسته ایش میخواد توربو رو قرار داده که همون سیستمی هست که اینتل قبلا در i7 قرار داده

در اخر هم بگم که به خدا من خودم طرفدار amd هستم و 945 دارم و بسته به بودجه هاو نیازهای افراد پیشنهاد پردازنده میکنم

8. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوست عزیز
    جواب دو سوال بنده + قسمت از صحبت های منو ندادید همچنین تمام این حرف هارو تو 5 پست اخیر گفتید و اجتیاجی به تکرار نیست!

بشه که هم راندمان نزدیکی به 1090 دارن و هم خوش قیمتن
    این اتفاق ها بارها در دنیای کامپیوتر رخ داده....

ممنونم/موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    جواب دو سوال بنده + قسمت از صحبت های منو ندادید همچنین تمام این حرف هارو تو 5 پست اخیر گفتید و اجتیاجی به تکرار نیست!

این اتفاق ها بارها در دنیای کامپیوتر رخ داده....

ممنونم/موفق باشید.
    من فکر نکنم که شما جواب بخواهید ، بلکه فقط می خواهید حرف خودتون رو به کرسی بشونید ( ببخشید که انقدر تند گفتم چون فکر نکنم نرم تر از این جایزه)

من با پست های قبلیم بهتون گفتم اینده ای برای خود نمایی 6 هسته ای وجود نداره و اگر هم داشته باشه خیلی کمه و این سوال شما غیر منطقیه مثل اینکه شما در زمان وجود 4 هسته ای ها بگید سمپرون بهتره یا x2 240 خوب ، x2 قوی تر هست ولی 4 هسته ای ها هستن و دیگه کسی به دنبال قوی تر بودن این دو مدل نیست
    پس وقتی قراره 8 هسته ای در اینده نزدیک عرضه بشه حالت بالا رخ میده

در ضمن سوالتون درباره تکنولوژی رو خیلی واضح و عامیانه توضیح دادم که هسته مجازی ، نوع چینش ترانزیستور ، وجود کش l2 بیشتر نسبت به amd ( کش l2 از کش l3 سریعتر هست ) ، طراحی منحصر به فرد برای هر سری

خوب توضیحات بالا به این نتیجه میرسه که نه تنها در الان بلکه در اینده هم فاصله چندانی بین i7 چهار هسته ای و سری ای حاضر Amd مثل 1055 نیست ( این کاهش اختلاف به علت عمل تریدینگ هست )

من مسئول شرکت intel نیستم اما به گفته مسئولان amd به نقل عصر ارتباطات ساخت 8 هسته ای به مراتب راحت تر از 6 هسته ای هست

و وعده اینتل سال 2011 هست که البته پردازنده xeon همین الان از 8 هسته بهره میبره ، پس تکنولوژیش موجوده و فقط طراحیش برای پلتفروم خانگی در دست مسئولین هست

اما اگر بخوام این سوال شما رو بنا به منطق خودتون جواب بدن خیلی سادس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما در این جمله از منطق احتمال شخصیتون کمک گرفتید ، پس به صورت جالب و راحت منم بسته به پیشرفت تکنولوژی میگم سال دیگه

در ضمن احتمال شما یه جوری بود که دو سر سوخت ندین ، یدونه رو 2 سال گفتین ، یکی رو 5 سال ، یعنی کم و زیاد

الان ایران خودرو هم که ماشین تحویل میده میشه حداکثر 18 ماه نه اینکه 2 تا 5 سال که بینش 3 سال پرت بیفته

شما جایی گفتی که اتفاق عرضه محصولات جدید در کامپیوتر در دیرکرد زما عرضه چندین بار افتاده ، خوب نمونش همین 6 هسته ای amd بود که با 2 ماه تاخیر بود نه با 1 یا 2 سال تاخیر ، سوال من اینه که مگه شما در مالزی نیستید و در کشوری که پردازنده amd رو میزنه و چیپ Ati ایا زمان های عرضه بیشتر از 4 ماه اختلاف داشته
    ( ما از پشت کوه هم که اومده باشیم با هلیکوپتر اومدیم دوسته من)

در مورد قیمت هم که فکر کنم موقع توضیح 980 و قدرتش اثبات شد چرا گرونه و این گرونی بی دلیل نیست ( به قول انگلیسی ها : انقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم )

در ضمن هر تکنولوژی که جدید میاد اولش گرونه و این پردازنده هم مانند سری های قبلی دچار افت های قیمتی زیادی میشه

مثال سادش هم همین چیپ 890 هستش که تفاوتش با 770 یا 790 فقط در چیپ مجتمع گرافیکش هست ولی اختلاف قیمتش قد یه برد با چیپس770 با کارت گرافیکی 80 تومنی هست

1090 چرا باید نسبت به 1055 چیزی حدود 90 هزارتومن گرون تر باشه ، مگه کشش بیشتر و یا معماریش فرق میکنه ، فقط فرکانسش 400 مگاهرتز بیشتره که با اور کلاک میشه به اون توان رسید
    پس ببینید این مطلب در خود amd هم صادق هست اختلاف قیمت 945 و 965 حدود 25 هزار تومنه پس این موضوع باید در 1055 و 1090 هم به همین مقدار باشه ،ولی به خاطر اینکه اخرین عرضه amd هست این قیمت رو داره

کد:
    جواب این مطلب رو فکر کنم قبلا دادم و برای بار صدم میگم
    قیمت حدودا معقوله چون این پردازنده حتی از پردازنده های opteron و xeon هم قویتره و دارای 12 تردینگ ،3.33 فرکانس داره که با تکنولوژی توربو به صورت اتومات در زمانی که کم بیاره در لود ( البته فعلا در تخیل ) تا 3.7 اور میشه ،تکنولوژی ساختش 32 نانومتره ، باس اسپیدش 6.4گیگه ، سری اکستریمه

خوب باید حق داد چرا 4 برابر 6 هسته ای amd قیمت داره

فقط مونده خونه رو جارو کنه و لباس ها رو اتو بکشه

یه جا گفتی ایا از اینده نرم افزار ها و بازی ها خبر دارم ؟ ( گفتی جوابت رو ندادم که البته تو پست قبلیم نقل از نیکان جوابت رو داده بودم)
    که قراره زحمت پردازش بازی بیفته گردن جناب gpu و از cpu حداقل استفاده بشه

نرم افزارها هم که تا الان مشخصه هنوز برای دو هسته ای ها بهینه میشن و نیاز به خبر داشتن نیست و با حساب سر انگشتی میشه فهمید این جمعیت حداکثر که الان به بهینه شده برای 2 هسته ای هستن بعدش به سمت 4 هسته ای میرن

عقل بیزینس میگه چیزی بفروش که همه بتونن بخرن ( این تنها برگ برنده amd نسبت به اینتله )

خوب از اونجای که خودم دانشجویی برنامه نویسی هستم و بنا به مطلب بالا و اتفاقی که برای بازی ها افتاده و داره میفته ، بین این نتیجه میرسم که نرم افزار ها بیشتر از اینکه تمایل به 4 هسته ای شدن داشته باشن به سبک شدن و جامع شدن علاقه مندن تا بتونن در تمامی پلتفرم ها مورد استفاده و بهره بری قرار بگیرن ، پس این اتفاق روند بهینه شدن نرم افزار هابه سمت 6 هسته ای رو همونطور که می بینی بسیار کند میکنه

در پایان این پست و جواب دادن به سوالات شما باید بگم ، داشتن هسته بیشتر فقط در رندر و مالتی پلیر ها بیشتر تاثیر داره و وقتی تعداد هسته از یه حدی تعرض کنه اون تاثیر کمتر میشه

چون در عملی مثل کانورت فیلم هم که خودم بارها تست کردم اختلاف دو هسته ای با چهار هسته ای در یک فیلم 90 دقیقه ای به 10 دقیقه هم نمیرسه ( اگر باور ندارید میتونید با ConvertXtoDVD تست کنید که قابلیت تنظیم بهره بری از تعداد هسته رو نیز دارا هست)
    Last edited by kinglife; 25-05-2010 at 00:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من مسئول شرکت intel نیستم اما به گفته مسئولان amd به نقل عصر ارتباطات ساخت 8 هسته ای به مراتب راحت تر از 6 هسته ای هست
    خیلی از حرف ها زده میشه......

شما در این جمله از منطق احتمال شخصیتون کمک گرفتید ، پس به صورت جالب و راحت منم بسته به پیشرفت تکنولوژی میگم سال دیگه

در ضمن احتمال شما یه جوری بود که دو سر سوخت ندین ، یدونه رو 2 سال گفتین ، یکی رو 5 سال ، یعنی کم و زیاد

الان ایران خودرو هم که ماشین تحویل میده میشه حداکثر 18 ماه نه اینکه 2 تا 5 سال که بینش 3 سال پرت بیفته
    دوست عزیز...منظور بنده دو و نیم سال بود نه 2 تا 5 سال .......

دوست عزیز.....شما که خودتون به وضوح میگید که قیمت یک پردازنده 980x حدودا 4 برابر یک AMD Six-Core هست و ایا این اختلاف قیمت به نظر شما ارزش خرید داره؟! هرگز هیچ شخصی برای کارهای خانگی نه احتیاجی به یک پردازنده با این قیمت قدرت داره نه قدرت هزینه کردن رو داره و باز هم برمیگرده به بحثی که افازیش قدر GPU بهتر از داشتن یک CPU قویتر از هست.....
    شما اگر به تست هایی که برای تعیین قدرت پردازنده های Six-Core و مقایسه با i7 Series نگاه کرده باشید میبینید که دو پردازنده i7 860 و 1090T اختلاف کمی با همدیگه دارند و با این اختلاف کم منظق حکم میکنه که به سمت یک پردازنده با تعداد هسته بیشتر حرکت کنیم تا یک پردازنده Quad Core با هسته ها قویتر.....

ببینید در حال حاظر یک پردازنده Intel i7 980X 3.33GHZ قیمت حدود 1200$ داره در صورت که یک پردازنده Six-Core یا Quad Core حالا هر مدلی که مد نظر هست (PhenomII 965/1090T) ...به نظر شما عقل حکم میکنه شما یک پردازنده 200 یا 300 دلاری به همراه کارت ها گرافیک قویتر تهیه کنید یا پردازنده قویتر ؟! 100% یک پردازنده MainStream به همراه کارت گرافیک قویتر... میتونه خیلی بازده بهتری نسبت به پردازنده قویتر و کارت گرافیک معمولی داشته باشه......و این دقیقا چیزی بود که پردازنده های i7 920 رو در مقابل پردازنده هایی مقل PhenomII X4 940/955 کمرنگ تر کرد.....

ر ضمن هر تکنولوژی که جدید میاد اولش گرونه و این پردازنده هم مانند سری های قبلی دچار افت های قیمتی زیادی میشه
    اینجا بحث سره تکنولوژی نیست بحث سره P/P پردازنده ها هست.....

ببینید در سری اول پردازنده های Intel i7 LGA1366 با عرضه Intel i7 965 Extreme کمتر کسی به سمت این پردازنده ها برای مصرف خانگی رفت و تنها دلیل هم قیمت بالا در مقابل پردازنده هایی که با قیمت حدود 1/3 حدودا 20 الی 30 درصد از این پردازنده ضعیف تر بودند...و تفاوت این پردازنده ها در Gaming به اختلاف بسیار نا چیز میرسید که باز هم بحث پردازنده با قیمت پایین تر + گرافیک بهتر = کارایی بیشتر ....پیش میاد....

س این اتفاق روند بهینه شدن نرم افزار هابه سمت 6 هسته ای رو همونطور که می بینی بسیار کند میکنه
    همچنین 8 هسته ها به بالا........
    اینطور که شما میگید کلا خرید یک پردازنده که هنوز نصف برنامه های موجود در بازار برای اون بهینه نشدند با توجه به قیمت برابرش با یک پردازنده دیگر (قدیمی و تعداد هسته کمتر) اشتباهه!(البته این با توجه به برداشت من از صحبت های شما بوده)

در رابطه با استفاده از GPU به جای پردازشگر هنوز به طور کامل جا نیفتاد و این هم مدت زمانی زیاد مصرف میکنه تا به صروت عمومی در بیاد!

یمت حدودا معقوله چون این پردازنده حتی از پردازنده های opteron و xeon هم قویتره و دارای 12 تردینگ ،3.33 فرکانس داره که با تکنولوژی توربو به صورت اتومات در زمانی که کم بیاره در لود ( البته فعلا در تخیل ) تا 3.7 اور میشه ،تکنولوژی ساختش 32 نانومتره ، باس اسپیدش 6.4گیگه ، سری اکستریمه
    و اما در این رابطه....
    میشه بگید چند درصد کابران به همچین Technology هایی احتیاج دارند؟! اکثر افراد که سیستم های High-End در اختیار دارند بیشتر برای جنبه گرافیکی یا گیمینگ تهیه کردند و هیچ وقت به همچنین تکنولوژی هایی تا به امروز احتیاج نداشتند و یک I7 920 2.66GHZ یا PhenomII X4 Series به راحتی جواب تمام فعالیت این سری از افراد رو مید...

خوب توضیحات بالا به این نتیجه میرسه که نه تنها در الان بلکه در اینده هم فاصله چندانی بین i7 چهار هسته ای و سری ای حاضر Amd مثل 1055 نیست
    میشه دلیل این حرفتون رو بگید؟!

من قبلا که Review پردازنده های PhenomII X6 Series رو نگاه میکردم به نکته جالب بر خورد کردم اینکه در تست هایی که به طور کامل از Max هسته ها استفاده میشود پردازنده هایی مثل PhenomII X6 1055T بالای بعضی از پردازنده ها مثلi7 860 قرار گرفته یا بهتره بگیم Multi Thread در صورتی که این اختلا با AMD Turbo Technology افزایش چشم گیری هم پیدا خواهد کرد!

این تست رو ببینید :

Cinebench R10 - Multi Thread

و حالا همین تست در حالت Single Thread ! :

و این تست کاملا سخن شما :

در پایان این پست و جواب دادن به سوالات شما باید بگم ، داشتن هسته بیشتر فقط در رندر و مالتی پلیر ها بیشتر تاثیر داره و وقتی تعداد هسته از یه حدی تعرض کنه اون تاثیر کمتر میشه
    نسبتا نقض میکنه...!

ممنونم/موفق باشید....

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما فرمودید حالا حالا ها ، ایا کسی فکر میکرد طی 3 سال تکنولوژی ساخت 90 نانومتری به 32 برسه یا کش 256 به 12 مگ برسه پس سرعت پیشرفت اینطور نیست که بخواد ناگهانی متوقف بشه
    اینتل توی roadmap ش از 8 هسته ای در سال دیگه صحبتی نکرده .

طبق گفته خود ای ام دی و مجله عصر ارتباطات از سری 6 هسته ای فقط 6 مدل عرضه میشه که دو مدلش الان عرضه شده و 4 مدل دیگش هم تا سپتامبر ، حالا شما میگید اگر یه روزی یه چیزی بیاد اون موقع خوب میشه ، خوب من هم که اول گفتم که در اینده این دو مدل جزو ضعیف ترین ها قرار میگیره دقیقا عین مثال خودتون درباره فنوم یک و دو
    در آینده یعنی کی ؟؟ اونی که الان 860 یا 920 بخره که اون موقع باز از amd ضعیفتره . ما میگیم الان 6 هسته ای بخره . اون موقع کم نیاره .
    ضمناamd سال آینده بولدوزر رو می ده که می ترکونه . 

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کردید چند درصد از کاری که شما با کامپیوتر می کنید امکان داره کل 6 هسته رو استفاده کنه؟
    واقعا شا فکر می کنید فرق بین 4 و 6 چقدره؟ اونقدر که این همه دعوا می کنید؟
    ---
    به نظر من هیچ فرقی نمی کنه کدوم رو بگیری و تنها فرقش توی کاراییه و علاقه.
    شما اگه کارت فیلم و برنامه نویسی خیلی شنگینه خوب معلومه 6 هسته ای بهتره.
    اما اگه کارت بازی و فتوشاپ و گرافیکه فکر نکنم خیلی فرقی بکنه بین 4 و 6 (فعلا)
    ---
    این بحث هایی که شما دارید می کنید پایان نداره. کسی هم نمیتونه کس دیگه ای رو قانع کنه.

---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------

سایت Narenji.ir دیروز اینو داد:

اینبار تصمیم گرفتیم به نقد و بررسی تخصصی پردازشگر شش هسته ای اینتل بپردازیم. بنابراین سراغ پردازشگر AMD Phenom II X6 1090T رفتیم و حالا می توانید بررسی کامل تخصصی این پردازشگر شش هسته ای ام دی را بخوانید. اگر علاقمند هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.
    ‎به سال 2007 برگردید، زمانی که AMD پلتفرم جدید خود را با نام Spider (عنکبوت) معرفی کرد. این پلتفرم از پردازنده سری Phenom، چیپست های سری 700 و کارت های گرافیک سری Radeon 3800 تشکیل شده بود. کمی بیش از یک سال طول کشید تا بالاخره در ژانویه 2009 این شرکت پلتفرم Dragon (اژدها) را معرفی کرد. این پلتفرم، همه CPUهای شرکت AMD، چیپست ها و پردازنده های گرافیکی را شامل می شد. اما این بار پردازنده های سری Phenom II، چیپست های سری 700(با یک پل جنوبی جدید) و کارت های گرافیک سری Radeon 4800 به عنوان اجزای اصلی این پلتفرم مطرح بودند. حالا AMD تصمیم گرفته که باز هم یک پلتفرم جدید ارائه کند. این پلتفرم Leo نام گرفته است. اولین ترکیب این پلتفرم از پردازنده سری Phenom II X6، چیپست 890FX و کارت های سری Radeon 5000 تشکیل شده.

‎مدتی است که Phenom II X6 نظر خیلی از علاقه مندان تکنولوژی را به خود جلب کرده و به همین دلیل چیپست 890FX هم به عنوان چیپست مکمل این پردازشگر، مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. داستان در مورد چگونگی معرفی این پلت فرم جدید ادامه دارد اما فعلا زمان پرداختن به مشخصات پردازنده AMD Phenom II X6 1090T است.

‎هر چند که Phenom II X6 1090T دو هسته بیشتر نسبت به نسل قبلی یعنی Phenom II X4 دارد، اما تغییر بزرگی در معماری این پردازنده صورت نگرفته. فقط تعداد هسته ها از ۴ به ۶ عدد رسیده است. اما AMD ویژگی جدیدی را به نام Turbo Core به این پردازنده اضافه کرده است.

‎در مقابل پردازنده های اینتل هم از قابلیتی به نام Turbo Boost بهره می برند که در اورکلاک، یک یا چند هسته در شرایط لود کامل قرار می گیرند و این کار به منظور مصرف انرژی کمتر و تولید گرمای کمتر صورت می گیرد. برای مثال پردازنده های اینتل در حالت عادی برای پردازش از هر 4 هسته خود استفاده می کنند و به این ترتیب چند عملیات پردازشی را در یک زمان انجام می دهند. اما با استفاده از تکنولوژی Turbo Boost از حداکثر توان هسته ها استفاده می شود. یعنی اگر در حال حاضر شدت عملیات پردازشی مورد نیاز به گونه ای است که تنها دو هسته برای اجرای آن مورد نیاز است، آن دو هسته به فرکانس مورد نظر اورکلاک می شوند و بقیه هسته ها در فرکانس استاندارد خود باقی می مانند و به این ترتیب عملیات اجرایی را بر برنامه در حال استفاده متمرکز میکنند تا نتایج بهتری حاصل شود.

‎اما تکنولوژی Turbo Core که از سوی AMD معرفی شده، تا حدی متفاوت است. این تکنولوژی به این صورت عمل می کند: زمانی که عملیات پردازشی به حدی رسید که از توان CPU خارج بود، فرکانس یکی از Processing Clusterها (که متشکل از سه هسته هستند) به طور اتوماتیک و بدون دخالت نرم افزار، 500 مگاهرتز افزایش می یابد. البته این ضرورتا به این معنی نیست که هر سه هسته به یک اندازه اورکلاک می شوند، بلکه مقدار اورکلاک را خود پردازنده برآورد کرده و انجام می دهد. یعنی ما در این مورد با یک پردازنده ی Over Clocker رو به رو هستیم. این قابلیت برای اولین بار در سری Phenom X6 ارائه می شود و روی همه مادربرد های دارای سوکت AM3 قابل استفاده خواهد بود ( البته برای این کار باید بایوس سیستم آپدیت شود)

‎معماری هسته های این پردازنده Thuban نام دارد. در این معماری مقدار Cache L1 به 768KB می رسد. ‎(۶۴ کیلوبایت حافظه برای دستورالعمل ها و ۶۴ کیلو بایت برای دیتا (داده) در هر هسته)، مقدار Cache L2 هم ۳ مگابایت در نظر گرفته شده است. (۵۱۲ کیلو بایت در هر هسته) مقدار کش L3 هم ۶ مگابایت می باشد که بین هسته ها به اشتراک گذاشته شده است. همچنین معماری این پردازنده 45 نانومتری و اندازه آن ۳۳۶ میلیمتر مربع است. همچنین سری Phenom X6 از هر دو نسل رم DDR 2 و DDR 3 پشتیبانی می کند و سرعت HT(Hyper Transport) این پردازنده ها فعلا برابر با 4 GT/s می باشد. مقدار Threads های این پردازنده هم ۶ عدد است، یعنی هر هسته می تواند یک عملیات پردازشی را انجام دهد. ( Core i7-980X Extreme از ۱۲ Threads استفاده می کند.)

‎- اورکلاک
    ‎در یک آزمون، برای اورکلاک این پردازنده از خنک کننده استاندارد AMD PIB استفاده شد و ولتاژ CPU را در بایوس به 1.5 ولت رساندند. مادربرد استفاده شده در این تست 890FXA-G70 از شرکت MSI بود. ضریب افزایش تکنولوژی Turbo Core را به 19.5X رسانده و برای بالا بردن فرکانس HT این پردازنده از AMD Overdrive استفاده شد، تا بتوانند به حداکثر فرکانس با بیشترین پایداری دست پیدا کنند. در نهایت فرکانس این پردازنده به ۰۱.۴ گیگاهرتز به صورت پایدار رسید و دمای آن پس از اورکلاک ۶۸ درجه سانتی گراد بود. البته با توجه به این که از فن استاندارد برای خنک سازی استفاده شد، باید شاهد دمای بالاتری را بودیم که از این بابت باید به AMD تبریک گفت.

‎- چیپست 890FX
    AMD، همزمان با معرفی پردازنده سری Phenom II X6، چیپست 890FX را معرفی کرد. ممکن است این سوال به ذهن شما خطور کند که تفاوت 890GX با 890FX چیست ؟ در پاسخ باید گفت که این دو چیپست بسیار به یکدیگر شبیه هستند و فرق این دو در داشتن تراشه گرافیکی مجتمع است که 890GX از آن بهره می برد و در صورت استفاده از این چیپست ، نیازی به کارت گرافیکی خارجی نخواهید داشت . اما 890FX برای کارهای حرفه ای مناسب تر است. حال به بررسی جزء به جزء این چیپست می پردازیم:

‎همانطور که در تصویر مشاهده می کنید معماری این چیپست از نوع ۶۵ نانومتری است. این چیپست به طور مستقیم از ۲ رابط PCI-E 2.0 به صورت X16 و یا ۴ رابط PCI-E 2.0 به صورت X8 پشتیبانی می کند. مانعی هم بر سر راه Crossfire کردن وجود ندارد. رابط پردازنده و چیپست نیز از نوع Hyper Transport نسل سوم (HT3) است که سرعتی برابر 5.2GT/s(2600MHz) دارد. سوکت تعبیه شده در مادربرد های مبتنی بر این چیپست، از نوع AM3 بوده و پردازنده می تواند از طریق این سوکت به طور مستقیم به داده های رم دسترسی داشته باشد. این پردازنده با پل جنوبی(SB 850) نیز از طریق رابط Alink Express III با سرعت ۴ گیگابایت در ثانیه ارتباط دارد. SB850 از ۱۴ پورت USB 2.0، رابط PCI، صدای HD، پورت SATA 3.0 (6Gbps) وGigabit Ethernet برای اتصال به شبکه، پشتیبانی می نماید.امکاناتی که بر روی این چیپست در نظر گرفته شده است، آن را به یک انتخاب مناسب برای حرفه ای ها تبدیل می کند و این چیپست با کارهای گرافیکی میانه خوبی خواهد داشت. اما اگر قصد استفاده از چیپست 890GX را دارید ، لازم است بدانید که تراشه گرافیکی مجتمع روی این چیپ از نوع ATI Radeon HD 4290 است و از دایرکت ایکس ۱.۱۰ پشتیبانی می کند. البته شتاب دهنده گرافیکی UVD 2 هم مورد پشتیبانی قرار گرفته است. البته معماری چیپست 890GX از نوع 55 نانومتری است . بنابراین تراشه گرافیکی قدرت بالایی نداشته و برای کارهای حرفه ای مناسب نیست.

‎- مادربرد های پیشنهادی
    ‎اولین گزینه ای که از مادربرد های مبتنی بر چیپست 890FX، پیش روی شما قرار می گیرد، مادربرد Asus CrossHair IV Formula است. مادر برد های سری CrossHair بر پایه پلتفرم AMD بوده و همواره به گونه ای طراحی شده اند که نیاز های اساسی و ویژگی های مطلوب گیمر های حرفه ای را پاسخگو باشند. این مادربرد از USB 3.0 و SATA 3.0 (6Gbps) پشتیبانی می کند و چهار عدد اسلات PCI-E X16 از دیگر امکاناتی است که به گیمرها آرامش خاطر می بخشد. علاوه بر امکاناتی که در چیپست 890FX وجود دارند، تکنولوژی های انحصاری شرکت ASUS مانند Turbo V ، Core Unlocker ، MemOK و صدای X-FI هم در این مادر برد به کار گرفته شده اند تا به عملکرد هر چه بهتر آن کمک کنند . سطح این مادر برد، چیپست و پل جنوبی با heat-sink های بزرگ و مثلثی شکل خنک می شود و این کار به خوبی صورت می پذیرد . این مادربرد با امکانات خود ، نظر کاربران حرفه ای و بازی خورهای حرفه ای را به خود جلب می کند.

‎دومین گزینه مادربرد MSI 890FX-GD70 است. این مادربرد هم مانند ASUS از USB 3.0 و SATA 3.0 پشتیبانی می نماید. نکته قوت این مادربرد استفاده از 5 اسلات PCI-E 2.0 X16 است. علاوه بر این امکانات، این مادر برد از تکنولوژی Dr.Mos شرکت MSI استفاده می کند. Dr.Mos مجموعه ای از امکانات و تکنولوژی های جانبی روی مادربرد است که توان آن را برای خنک سازی و انجام اورکلاک های پیشرفته بالا می‌برد. بایوس این مادربرد هم عملکرد بسیار مناسبی داشته و در شناسایی قطعات سخت افزاری تقریبا بی عیب عمل می کند. مخاطبان اصلی این مادربرد را می توان گیمر های حرفه ای و اورکلاکرهای حرفه ای دانست. MSI با ارائه این مادربرد، خود را به عنوان یکی از مدعیان اصلی رقابت در پلتفرم جدید AMD معرفی کرده است.

‎- تست ها و بنچ مارک ها
    ‎هر چقدر از مشخصات عددی یک سخت افزار صحبت کنیم، باز هم نمی توانیم مطمئن باشیم که آن، عملکردی در حد انتظار ارائه می دهد به همین دلیل نتایج حاصل از تست تکنولوژی های جدید از اهمیت فراوانی برخوردارند.

‎- تست با PC Mark
    ‎در این تست می توانید بازدهی عملکرد این پردازنده را در انجام عملیات مختلف پردازشی مشاهده کنید. نتایج در مادربرد های Asus و MSI بسیار به هم نزدیک هستند. به همین دلیل اگر می خواهید بدانید که کدام یک را باید انتخاب کنید، به نیاز های خود رجوع کنید و تصمیم بگیرید. این CPU در مقایسه با رقیب اصلی خود یعنی Core i7-980X، کمی ضعیف تر عملکرده و توان Core i7-980X به خصوص در Communications یا رد و بدل کردن اطلاعات ، تحسین بر انگیز است اما در مجموع با توجه به این که فرکانس 1090T در مقایسه با رقیب خود کمتر است (3.2GHz )عملکرد قابل ملاحظه و بسیار خوبی را از خود ارائه داده و باعث خوشحالی طرفداران AMD شده است. ضمن این که در نظر داشته باشید که نتایج این بنچ مارک، نمی تواند عملکرد این پردازنده را تمام و کمال نشان دهد پس به تست های بعدی نیز توجه داشته باشید.

‎- تست با 3DMark 06
    ‎این تست شامل دو صحنه مختلف سه بعدی بود، که به وسیله ی رندر گیری نرم افزاری که تابع عملکرد CPU بود، اجرا شد. همانطور که می دانید نرم افزار 3DMark تحت DirectX بوده و به همین دلیل نتایج نیز در نرم افزار ها و بازی های مبتنی بر DX صدق خواهند کرد، در غیر این صورت ممکن است عملکرد ها به گونه ای دیگر نمود پیدا کنند . این CPU در عملکرد، باز هم از Core i7-980X شکست خورد.

‎- تست با 3D Mark Vantage
    ‎در این تست هم از ابزار تست پردازنده این نرم افزار استفاده کردیم (نتایج به دست آمده حاصل عملکرد تمامی هسته ها است). این تست از صحنه برخورد دو هواپیما و طبیعتا، انفجار و برخاستن دود از آنها بود که بار سنگینی بر دوش CPU می گذاشت. در این تست Phenom II X6 1090T در وضعیت وخیمی قرار گرفت و تنها توانست از Phenom II X4 965 و Core i5-750 که هر دو، پردازنده های 4 هسته ای هستند برتر باشد و عملکرد آن به پای هیچکدام از پردازنده های Core i7 استفاده شده در این تست ( حتی پردازنده های 4 هسته ای ) نمی رسد! در این تستCore i7-980X، یعنی رقیب اصلی این پردازنده، بهترین عملکرد را با اختلاف زیاد ارائه داد.

‎نتیجه ای که از این تستها می توان گرفت، این است که پردازنده ی جدید AMD؛ در پردازش صحنه های سه بعدی مبتنی بر Direct X، خیلی خوب عمل نمی کند. با این حال نتایج حاصل از این تست ها را هنوز نمی توان پایان کار دانست. حداقل تا وقتی که Crysis هست.

‎- تست با Enemy Territory: Quake Wars
    ‎در این تست از بازی Enemy Territory کمک گرفته شده. البته با کیفیت پایین، بدون فیلتر های AA و با رزولوشن 800x600 پیکسل این کار صورت گرفته. مشخصات سیستم استفاده شده هم در تصویر موجود است. در این تست نتایج بسیار به هم نزدیک بود و نکته عجیب این که Phenom X4 965 توانسته در فریم دهی بهتر از 1090T عمل کند. اما پردازنده Core i7-980X، باز هم توانست قدرت خود را به معرض نمایش بگذارد و با اختلاف مناسب از رقیبان خود پیشی بگیرد.

‎- تست با Crysis
    ‎این بازی از سطح جزئیات وسیع و گرافیک فوق العاده ای برخوردار است. اما، برای این تست بازی را در کیفیت پایین، بدون فیلتر های AA و با رزولوشن 800x600 پیکسل اجرا شده و همانطور که می بینید نتایج شگفت انگیزاند. در این تست i7-980X دقیقا دو برابر 1090T، بازدهی داشت. سایر پردازنده های اینتل نیز عملکردی بهتر از 1090T داشتند. حتی Core i5-750 که از نظر اعداد و ارقام بسیار از 1090T ضعیف تر است، توانست عملکرد بهتری از آن ارائه دهد.

‎عده ای این مشکلات را ناشی از ضعف معماری این پردازنده میدانند، که باعث شده بازدهی آن کمتر شود . به هر حال بهتر است «این که چرا AMD در ساخت پردازنده جدید خود این گونه عمل کرده است» را بیشتر مورد تحقیق قرار دهیم. البته تست هایی که انجام شد همگی تحت Direct X بودند و شاید این پردازنده در رابط نرم افزاری Open GL عملکرد متفاوتی را ارائه کند. اما چیزی که فعلا واضح می نماید این است که در این تست 1090T با پردازنده های مختلف و با معماری های متفاوت رقابت کرد و نتوانست عملکرد مناسبی در مقابل آنها ارائه دهد.

‎- سخن پایانی
    1090T در مقابل Core i7-980X حرف چندانی برای گفتن نداشت. اما می توانیم این دو پردازنده را از دو جهت مورد مقایسه قرار دهیم. از نظر عملکرد، Core i7-980X برنده مطلق این رقابت است و اینتل توانسته است با معماری GolfTown بازدهی مناسبی را داشته باشد و به راحتی از سد AMD بگذرد. اما اگر بخواهیم این دو را از نظر قیمت مورد بررسی قرار دهیم، AMD با صرفه تر است. زیرا قیمت i7-980X هنگام عرضه ۹۹۹ دلار بود، در حالی که قیمت 1090T فقط ۲۸۵ دلار است و از این نظر بر اینتل کاملا برتری دارد. همچنین 1090T توانایی بالایی برای اورکلاک کردن از خود نشان داده که موجب خوشحالی طرفدارانش شده. خنک سازی نیز توسط فن استاندارد درون جعبه، به خوبی انجام می پذیرد. مصرف انرژی هم در این مدل در سطح مناسبی قرار دارد.

‎اگر چه 1090T عملکرد چندان خوبی را ارائه نداد، اما چیپست 890FX توانایی های بالقوه بسیاری برای رشد دارد و با پشتیبانی از اسلات های زیاد 2.0PCI-E و دادن آزادی عمل در Crossfire به کاربران، همچنین پشتیبانی از سوکت AM3 ، خود را به چیپست محبوبی برای کاربران حرفه ای و گیمرها تبدیل کرده است.
    ‎اشکالی که ممکن است از سوی برخی از کاربران نسبت به بنچ مارک ها گرفته شود ، این است که چرا از کارت گرافیکی سری Radeon که با CPU های AMD سازگاری بیشتری دارند ، استفاده نشده، که این هم ایراد به جایی است. ولی سایت Hot Hardware که منبع تست ها و بنچ مارک ها بوده، باید پاسخ گو باشد. اما شرایط برای تمام پردازنده ها برابر بود و همانگونه که اینتل به خوبی از هر دو پلتفرم گرافیکی Radeon و GeForce پشتیبانی میکند ، AMD نیز باید این امکان را فراهم نماید.

‎در کل 1090T پردازنده به صرفه ای برای خرید است. اما اگر خود را جزء گیمر های حرفه ای می دانید، شاید Core i7-980X گزینه مناسب تری باشد.

‎منبع مشخصات: سایت رسمی شرکت AMD
    ‎منبع تست ها و بنچ مارک ها: HotHardware.com
    منبع: Narenji.ir
    Last edited by artara74; 25-05-2010 at 09:00.

14. این کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی از حرف ها زده میشه......
    چه منطق جالبی

دوست عزیز...منظور بنده دو و نیم سال بود نه 2 تا 5 سال .......
    چه گریز جالبی ، شما خودتون با در نظر گرفتن توان شخصی خودتون در تولید پروسسور تونستید یه زمان تقریبا دقیق بدید که شد 30 ماه اینده

کد:

شما دنبال جواب سوالتون بودین یا تشویش اذهان عمومی در مقابل مظالب من ، شما پرسیدی چرا انقدر گرونه و من علتش رو گفتم ، مگه من نگفتم بدرد سرور میخوره ولی قیمتش معقوله ، خوب این سوال شما منو یاد مناظره های تلویزیونی میندازه

کد:
    ایا شما متوجه این شدید که نیمی از برتری های 1090 نسب به 860 به خاطر هسته نیست به علت فرکانس بیشتر هست

کد:
    من توی پست های گذشتم به صراحت چندین بار خدمتتون گفتم این بستگی داره به بودجه افراد و این تایپیک هم داره بحث بر سر یه بودجه سنگین میکنه پس چرا باید در این حالت ضعیف تر رو ترجیح داد

کد:
    من خودم توی پیشنهاداتم همیشه 925 رو پیشنهاد میدم و محدود پیش میاد که به خاطر فقط فرکانس 40 تومن اختلاف قیمت رو ترجیح بدم و 965 رو پیشنهاد بدم
    پس این میشه نهایت P\P

اما کی گفته قیمت 1090 با 925 یا 965 تقریبا برابره ، حدود 130 هزار تومن اختلاف قیمت وجود داره ، من در دو پست گذشتم اشاره کردم که انتخاب 1055 به سلاح تر از 1090 هست ، چون تنها برتریش فرکانسه
    و حالا شما اگر 1055 رو با 860 مقایسه بکنی نکات مثبت زیادی در 6 هستهای نسبت به یک 4 هسته ای با توانایی های مثل تردینگ پیدا نمی کنی

و در نهایت به این تنیجه میرسیم که بحث همون فرکانس پیش میاد که نیمی از برتری های 1090 مرتبط به اونه

کد:
    اتفاقا عملی کاملا جا افتاده هست
    چند روز پیش نیکان جان مطلب بسیار قشنگی در باره عمل همین gpu گفت ، در رزولیشن های بالا ( امروزه اکثرا از رزولیشن بالای 1200 بهره میبرن در بازی ) نقش کارت گرافیک به مراتب پر رنگ تر از پردازنده هست

نکته جالب این بود که من معتقد بودم که برای سیستم بازی و هر سیستمی باید قطعات متعادل باشه و نیکان با اون چندتا لینکی که گذاشته بود من رو متوجه کرد که این وزنه ترازو داره به سمت گرافیک و gpu سنگینی زیادی میکنه تا پردازنده

کد:
    تکنولوژی مثل تردینگ ، تکنولوژی نیست که شما بگی چون کاربرد ندارم دیسیبلش میکنم ، این فناوری باعث میشه اطلاعات به صورت رشته ای دربیاد و در پردازش به صورت سریع تری دربیاد و نگذاره سیستم هیچ گاه به حالت فول لود دربیاد

تکنولوژی توربو هم که دوستان رو از عمل اورکلاک راحت کرده و بدون دغدغه این کار رو انجام میده

کی بدش میاد باس اسپید یا همون پهنای باند یا نرخ جابجایی اطلاعاتش 6.4 باشه ، اینجا مثال سرعت ماشینها هست . بین بوگاتی ( 980 ) و الفروما ( 1090 )

کد:
    خوب لیلی m بود یا f ، دوست من من چندیدن ساعت وقتم رو پای این کیبورد نذاشتم و قصه نگفتم که

به بیان راحت تر پردازندهای i7 با داشتن اپشن های بیشتر ( تکنولوژی جدیدتر ) و معماری ساخت بهتر و عمل بسیار کارساز تردینگ (30 درصد در افزایش کارایی پردازنده تاثیر داره ) این فاصله رو کم کردن

من قبلا که Review پردازنده های PhenomII X6 Series رو نگاه میکردم به نکته جالب بر خورد کردم اینکه در تست هایی که به طور کامل از Max هسته ها استفاده میشود پردازنده هایی مثل PhenomII X6 1055T بالای بعضی از پردازنده ها مثلi7 860 قرار گرفته یا بهتره بگیم Multi Thread در صورتی که این اختلا با AMD Turbo Technology افزایش چشم گیری هم پیدا خواهد کرد!

این تکنولوژی در i7 ها موجود هست و بعد amd از اون سر مشق گرفت برای 6 هسته ای ها و 4 هسته ای ها
    و جواب متن بالاتون هم با مطالب قبلیم به طور واضح دادم

این تست رو ببینید :

Cinebench R10 - Multi Thread

و حالا همین تست در حالت Single Thread ! :

و این تست کاملا سخن شما :

نسبتا نقض میکنه...!

توی بنچ مارکها من جایی ندیدم که 1055 از 860 بالاتر یا به عبارتی بهتر باشه

اخرش هم نقض نشد

در پایان هم باید از صاحب تایپیک عذر بخوام که بحث رو از اصلیتش به انحراف کشیدیم ، از دوستان خوبم هم در این مبادله اطلاعات بسیار متشکرم که همراه بودن تا به اطلاعات ما افزودن

درضمن D3vil_hsa2w دوست من بهتره بقیه این بحث رو توی پیغام خصوصی یا یاهو ادامه بدین تا بیشتر از این تایپیک منحرفنشه و دوستان بتونند جوابگوی این دوستمون در باره خرید سیستمشون باشن

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •