بازیه جالبیه و بعضی جاهاش منو به یاد ویچر 2 میندازه!
حیفه بازی نکنید! روزی 4 ساعت برید یه هفته ای تموم میشه!![]()
بازیه جالبیه و بعضی جاهاش منو به یاد ویچر 2 میندازه!
حیفه بازی نکنید! روزی 4 ساعت برید یه هفته ای تموم میشه!![]()
امروز بازی رو نصب کردم ! فقط چندتا مشکل هست !
اول اینکه زبونه بازی آلمانیه ! شایدم روسی ! نفهمیدمچجوری میتونم انگلیسیش کنم ؟
دوم اینکه چرا اینقد گرافیک ضعیفه ؟ با هزار بدبختی که تونستم از منو ها بگذرم و برم تو بازی ، گرافیکو که دیدم از همون منو ها اومدم بیرون بازی ! کلا وحشتناک بود ! مشکلش کجان ؟
ممنون !
والله گرافیکش نه نتها ضعیف نیست بلکه تو بعضی از صحنه ها قشنگ و چشم نوازم هست
شاید شما از سیاهچال بیرون بیاین نظرتون عوض شه
در ضمن فکر نکنم توی بازی جایی برای انتخاب زبان باشه باید نسخه انگلیسی پیدا کنید
کرک کامل بازی که بعد از تمرینات هم بشه ادامه داد بازی رو اومده ؟
من با سریال اجرا کردم
یه چندتا عکس که از بازی گرفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از چند روزي بازي كردن اومدم نظرمو بگم ! اول اينكه از اونجاييكه اين بازي خوبه وقتي به Dragon Age II فكر ميكنم مغزم سوت ميكشه يعني حساب كنيد اون چي ميشه ! پيشنهاد ميكنم اين متنو بخونيد !
مثل همه ي بازيهاي RPG تا داريد اين بازي رو ميكنيد از دنياي واقعي خودتون خارج ميشيد و ميريد تو دنياي جديد و پر رمز و راز اين بازي . گرافيك در نگاه اول كه همون شروع بازي و زندان هست شايد زياد خوب به نظر نياد ولي وقتي وارد منطقه ي وسيع بازي بشيد تازه ميفهميد گرافيك خيلي هم خوب و حتي ميشه گفت براي اين سبك و اين بازي خيلي هم عالي هست . بعضا خيلي منظره هاي قشنگي تو بازي ميبينم . داستان بازي در مقابل بازيهاي Bioware مثل نسبت يه تپه به فلات تبته ولي با اين وجود هم بازم ميشه گفت براي اين بازي خوبه . البته داستانهاي جالب ريزي كه پشت ماموريت هاي فرعي بازي هست بيشتر شما را به ادامه ي بازي و گرفتن و انجام دادن كوئيست ها ترغيب ميكنه . بعضي اسم هاي فارسي و عربي هم تو بازي هست مثل مهدي، صالح، هديه، عباس و ... . در كل ميشه در مورد داستان ميشه گفت كه فقط بد نيست !
شخصيت سازي اول بازي خيلي محدوده و سر جمع شايد نشه 10 تا شخصيت متفاوت از هم ساخت ! و اين خيلي بده . در ضمن نميدونم باگه يا چيه رنگ بدن همه ي شخصيت ها هر رنگي باشه صورتش حتما قهوه اي سوختست !! خيلي عجيبه اين موضوع . شخصيتتون هم مرد هست و انسان .
اما مهمترين و بهترين بخش بازي گيم پلي اونه . مبارزات مثل دراگون ايج 1 نيست و شما خودتون با هر كليك يك ضربه ميزنيد. با كليك چپ ضربات اصلي زده ميشه و ميشه با اسپيس هم ضربات ديگه اي رو زد، هر كدوم از دو كليد ضربات دامنه دار خودشون رو دارن و تركيب اين دو كليد هم ميتونه دامنه ي اونها رو تركيب كنه ! يعني مثلا دو ضربه پشت سر هم از كليد موس چپ بزنيد بعد چند ضربه ديگه از اسپيس و دوباره چند ضربه ي ديگه از كليد چپ موس . سريع تر و پشت سر هم زدن دكمه ها هم تو سرعت بخشيدن به ضربات شما تاثير داره . علاوه بر اينها برخي ضربات ويژه هم هست كه اول بايد كتاب مهارتشون رو پيدا كنيد . بعضي از اين ضربات ويژه مخصوص سلاح هاي تك دستي و برخيشون مال سلاح هاي دو دستي و بعضي ديگه هم ماله سپرتون ميشن . اين ضربات ويژه براي ميج ها و كماندار ها هم هستن كه در كل تنوعشون خيلي خوبه . مثل درگون ايج لازم نيست كه همون اول انتخاب كنيد ميج هستيد يا تيركمون زن يا جنگجو . انتخاب با خودتونه كه مهارت هاتون رو تو هر زمينه اي كه خواستيد ادامه بديد و اون طور كه من بعد از 11 ساعت بازي كردن حس كردم اينقدر مهارت ميگيريد كه بتونيد هم ميج باشيد هم جنگجو و يا هم كماندار . تنوع اسلحه ها و آيتم ها و اسپل ها خيلي زياده و كلا بازي تو اين زمينه و آپگريد و اينها خيلي عالي عمل كرده .
تو بازي سيستم جنس ماده وجود داره كه خيلي به نظرم جالبه و آپگريد هاي اسلحه ها و سپر ها و ... از اين روش انجام ميشه . جنس موادي كه داريد شامل آهن، فابريك، چوب، چرم، استيل و چندتاي ديگه فكر كنم ميشه كه براي مثال براي آپگريد شمشيرتون به آهن و يا استيل نياز داريد، براي آپگريد سپر چوبيتون به چوب نياز داريد و ... . به دست آوردن آهن و استل و چوب و اينها خيلي ساده هست و فقط لازمه شما سلاح ها و وسايل اونهايي كه ميكشيد رو برداريد و با انتخاب يه گزينه تو اينونتوري اونها رو تجزيه كنيد مثل آپگريد مثلا از سپر چوبي چوب به دست مياد و ... . آپگريد ها 10 مرحله هستن يعني شما ميتونيد يه اسلحه رو 10 بار آپگريد كنيد كه هر بار مواد اوليه بيشتري نسبت به قبل ميخواد .
سيستم تركيب آيتم هايي هم كه داريد جالبه . براي مثال با كشتن يه حيوون يه قسمت بدن اون رو بر ميداره . براي مثال با كشتن ميمون شما گوشت سينه ي اون رو برميداريد كه تاثيرش افزايش مثلا 20 درصدي Strength هست . يا يه گياه برميداريد كه تاثيرش افزايش مدت زمان تاثير ماده اي كه ميخوايد بسازيد هست مثلا 3 دقيقه اضافه ميكنه . يا تركيب كردن اين دو تا شما يه معجوني به دست مياريد كه Strength تون رو 20 درصد افزايش ميده و مدت تاثير گزاريش هم بيشتر از 3 دقيقست . ميتونيد حداقل دو ماده و حداكثر پنج ماده مختلف رو با هم تركيب كنيد تا معجون قدرتمند تري بسازيد ، جالبه كه ميتونيد دستور العمل اين معجوني كه ساختيد رو با اسمي كه ميخوايد سيو كنيد و بعدا وقتي اون مواد رو دوباره داشتيد به راحتي بتونيد دوباره اونو بسازيد . مواد خيلي زيادي تو بازي هستن كه شامل انواع و اقسام گياهان، دل و روده و فك و قلب انواع حيوانات و بعضي مواد خاص ميشن كه هر كدوم تاثير متفاوتي دارن . البته بايد توجه داشت كه موادي كه ميخوايد تركيب كنيد به هم بخورن وگرنه تاثيري تو تركيب نخواهند داشت .
بعضي كتاب ها هم هستن كه در طول بازي پيدا ميكنيد كه موارد استفاده ي مختلفي دارند . بعضيهاشون آموزش بازي به صورت غير مستقيم هستن، بعضي هاشون به گرفتن ماموريت جديد ختم ميشن، بعضي هاشون همونطوري كه گفتم كتاب مهارت هستن و ... حتي بعضي هاشون كتاب نت موسيقي هستن! تو بازي ويولون ، فولوت و ... هستن كه ميتونيد با انتخاب يكي از اونها و بعدش هم انتخاب نت موسيقي دلخواهتون مثل گيتار هيرو اون رو اجرا كنيد !
من فعلا به سبك يه جنگجو ميرم و هنوز از دنياي ميج و اسپل و يا كماندار و قدرت هاي اون خبري ندارم ولي فكر كنم تركيب اسپل ها و اين جور موارد هم داشته باشه . البته همونطوري كه گفتم اينقدر امتياز مهارت بهمون ميده كه من با اينكه 11 ساعت بازي كردم و هنوز تو چپتر اولم شخصيتم خيلي قويه و ميتونم همزمان قدرت هاي ميج رو هم ياد بگيرم كه حتما از اين به بعد اين كارو ميكنم .
اسب هم تو بازي داريم كه ميتونست خيلي نكته ي مثبت بزرگي براي بازي باشه ولي به نظر من مكانيسم اسب سواريش چندان خوب نيست . اول اينكه يه خط مستطيل شكلي داره كه با زدن كليك راست موس پر ميشه و اسب شروع به دويدن ميكنه . هرچقدر بيشتر باشه اسب سريع تر ميره و اگه پايين باشه اسب يواش تر ميره . اگه بيش از حد كليك راست كني اسب شما رو ميندازه پايين . در واقع با زدن كليك راست شخصيت بازي با پاهاش به شكم اسب ميزنه كه يه مقدار به طبيعي شدن بازي كمك كرده . ولي بازم ميگم ميتونست خيلي بهتر از اينها باشه . يه مشكل ديگه اي هم كه دارم اينه كه خيلي اسبمو گم ميكنم ! شما هر كجا كه از اسب پيدا بشيد اسب همونجا ميمونه و مثلا اگه از تله پورت استفاده كنيد ديگه اسبتون رو ندارد و اگه ميخوايدش بايد دوباره برگرديد به همون جايي كه ازش پياده شديد . البته اسب مشخصي ندريد و ميتونيد از اسب هايي كه تو قرارگاه هاي دشمناتون هم به دست مياريد استفاده كنيد . محيط بازي خيلي خيلي بزرگه و هر تله پورتي كه پيدا ميكنيد روي نقشه مشخص ميشه و ميتونيد بين اونها جا به جا بشيد كه خيلي وجودش به جاست .
همونطوري كه گفتم برخي صحنه هاي ريز جالبي تو بازي هست كه بيشتر تو داستان هاي فرعي بهشون ميخوريم . مثلا با چند نفر رو به رو شدم كه داشتن يه نفر رو چال ميكردن كه زنده بود . مادر بزرگه به اين كار اصرار داشت و پدر بزرگ هم طبق گفته ي مادر بزرگ داشت گور ميكند و اين وسط خواهر اون يه نفره با گريه به من موضوع رو گفت . من كه رفتم با اون يه نفره صحبت كنم ديدم يه ديمون(شيطون خودمون) از توي مادر بزرگه اومد بيرون! يعني مادر بزرگه رو كشته بود و رفته بوده تو جلدش و حالا چي گفته بوده كه پدربزرگه داشت نوه شو چال ميكرد . امروزم تو Arena رفته بودم و مثل اسپارتاكوس ده نفرو كشتم و قهرمان شدم و كلي پول بهم دادن ! شهرهايي هم تو بازي هست كه جو خوبي داره و انواع و اقسام مغازه ها و رفت و آمد رو ميشه توش ديد .
براي كارهايي مثل باز كردن قفل و يا دزدي هم ميني گيم هايي گذاشتن كه خوبه . يه بازي هم تو بعضي جاها هست كه تاس ميندازي هر كي بيشتر امتياز آورد پول رو ميبره . فكر كنم پوكر هم داره كه به جاي كارت از تاس استفاده شده !
ديالوگ ها هم خيلي محدود هستن و اكثرا شخصيت بازي خودش جواب ميده و بعضا فقط در مواردي انتخاب به گيمر داده ميشه كه اونم محدوده به قبول كردن يه ماموريت يا رد اون و يا كسب اطلاعات بيشتر در مورد موضوع يا چيزي كه براي يه بازي RPG خيلي كمه .
ديگه چيز ديگه اي يادم نمياد فعلا ...
كلا خيلي دنياي جالبي داره و من به همه ي RPG بازها توصيه ميكنم... من كه واقعا دارم از دنياي جديدي كه توش هستم نهايت لذت رو ميبرم . به نظر خيلي هم طولاني ميادش
عالی بود!
(دیگه داشتم ناامید میشدم! معلومه حداقل یه چند نفری تو این فروم بازیش میکنن!)
مرسی حسین جون از نقد زیبات
پس بازی خوش ساختیه.... من که با وجود علاقه زیاد به این سبک هنوز وقت نشده این بازیو بگیرم : دی
جالبه تاپیک های بازی های این سبک معمولا صفحه های اون کمه که این نشون میده این بازی ها توی ایران نسبت به خارج کمتر طرفدار داره
ولی خوبی این تاپیک ها اینه که توش دیگه اسپم کمتر داده میشه و بیشتر پست ها در مورد بازی و تخصصیه
الان همین تاپیک dragon age رو نگاه کنید به جرات می تونم بگم جزور تخصصی ترین و مفید ترین تاپیک های این انجمنه!
dragon age 2 هم تاپیکش به احتمال خیلی زیاد همین جوری میشه و ما هم از اون تاپیک لذت خواهیم برد
هروقت یه بازی تو سبک RPG منتشر میشه من این سوال رو می پرسم:
دیالوگهای بازی چقدر هست؟زیاده؟مثل Dragon Age ؟
آخه من این سبک بازی رو خیلی دوست دارم اما چون زبان انگلیسیم خوب نیست سریع از بازی زده میشم
نه اتفاقا كمترين ديالوگ ها رو فكر كنم اين بازي داره، تقريبا تو 80 درصد جاهايي كه بايد ديالوگ انتخاب كني دو تا گزينه مياد كه بالاييش قبول كردن ماموريته و پايينيش رد كردن اون ! شايد مهمترين نقطه ضعف بازي همين باشه .هروقت یه بازی تو سبک RPG منتشر میشه من این سوال رو می پرسم:
دیالوگهای بازی چقدر هست؟زیاده؟مثل Dragon Age ؟
آخه من این سبک بازی رو خیلی دوست دارم اما چون زبان انگلیسیم خوب نیست سریع از بازی زده میشم
درضمن برام جالبه كه وقتي خودتون ميگيد انگليسيتون خوب نيست چطور اين سبك از بازيها رو دوست داريد و ازش لذت ميبريد!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)