آزمایش خون فکر کنم
آزمایش خون فکر کنم
امروز دادم
ولی فکر نکنم نوشته بود اینها رو
دیگه نمیدونم ولی میدونم اگه موردی باشه دکتر ها خودشون میگن
متوجه جمله بندیتون نشدم .شرمنده
طبق گفته ی A.M.D.D.E.V.I.L تشخيص هر کمبود ویتامینی ، با انجام يك آزمايش خون امكانپذير است.
هر ویتامین یا ماده خاصی در بدن ممکنه آزمایش تخصصی خودشو داشته باشه که در صورتیکه پزشکتون صلاح بدونه و واقعا نیاز باشه برای شما درخواست می کنه .
ولی باید توجه داشته باشید که با تغذیه متنوع و معمولی به اندازه مناسب کمبود اکثر ویتامین ها بسیار بندرت ایجاد می شود و در صورت احتمال این کمبود اکثرا پزشک از روی حدس خود ویتامین را تجویز می کند و آزمایش تخصصی در خواست نمی کند.
سلام..
من نیاز دارم به مواد خوراکی ای که ویتامین های A/E توش هست ؟ و موادی که پروتئین زیاد دارند ؟
و مواد که حاوی درصد زیادی از کلسیم هستند ؟
راستی سبوس گندم چیه و به چه صورت قابل تهیه و خوردن هست ؟!
سبوس گندو بصورت پودر توی عطاریها هست میگیرند توی آب میریزن و میخورن.
ویتامین E
این ویتامین تنها در منابع گیاهی یافت میشود و در منابع حیوانی در چربی نیز یافت میشود.موادی مثل روغنهای گیاهی مثل روغن آفتاب گردان و زیتون ٬ ذرت و بادام ٬ آجیل تازه(فندق ٬ بادام ٬ گردو ) ٬ اسفناج ٬ کلم پیچ ٬ سویا و سیب زمینی دارای مقادیری از این ویتامین میباشند.همچنین روغن سبوس گندم غنیترین ماده غذایی از لحاظ ویتامین ای میباشد.در میوههایی مثل هلو و یا مارچوبه نیز به طور نسبی این ویتامین یافت میشود.به جز منابع طبیعی ویتامین ای به صورت مصنوعی و به شکل قرص و آمپول نیز در دسترس میباشد.
ویتامین A
روغن جگر ماهی، هویج (در هویج مادهای به نام کاروتن وجود دارد که بدن آن را تبدیل به ویتامین آ میکند).
جگر گوساله , جگر مرغ , جگر گاو , پنیر , زرده تخم مرغ , کره تازه , قلوه
و در سبزیجات بیش از همه «جعفری , کدو , اسفناج , کاهو , شاهی»
و در میوهجات بیش از همه «خربزه , گیلاس , موز , خرما , هلو , پرتقال» بیشتر از سایر مواد غذایی دارای ویتامین آ میباشد
پروتئین
عمدتا در منابع حیوانی مثل انواع گوشت و تخم مرغ و لبنیات و همچنین در منابع گیاهی مختلف به میزان متفاوت وجود دارد
کلسیم
بهترین منبع خوراکی کلسیم لبنیات میباشند (شیر ماست کره دوغ پنیر کشک و ...)
امروز تو روزنامه خوندم مصرف متفورمین کمبود ویتامین ب 12 رو به دنبالش داره
میخوام در مورد علائم این کمبود بدونم
ممنون
علائم شایع كمبود ب 12
• ضعف، به خصوص در بازوها و پاها
• زبان دردناک
• تهوع، بیاشتهایی، و کاهش وزن
• خونریزی از لثهها
• کرختی و احساس سوزن سوزن شدن در دستها و پاها
• مشکل در تعادل
• لبها، زبان و لثههای رنگ پریده
• زردی چشمها و پوست
• افسردگی
• گیجی و منگی، و زوال عقل
• سردرد
• مشکل در حافظه
• وزوز گوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)