ببخشید من هر باری که پست میفرستم بعد از رفرش کردن صفحه میبینم نیست به خاطر همون دوباره میفرستم
عذر میخوام .
ببخشید من هر باری که پست میفرستم بعد از رفرش کردن صفحه میبینم نیست به خاطر همون دوباره میفرستم
عذر میخوام .
Green GP685B حدود 105 تومنپاور تو محدوده ی 650 ( که فکر کنم گرین ارزونتر باشه ) چنده ؟
بله ارزونترین پاور اسمی 685 گرین هست . البته اگر بخواهید پاور ایرانی بخرید![]()
با این قیمت غیر ممکن 650 پدرمادر دار گیرت بیاد
حدود 54 هزار تومان 535گرین و بالاتر تا 80 تومان 600 ممونکس و 90 تومان 585 گرین بهترین گزینه ها هستند
کولر مستر خوبه به شرط اینکه 500 سایلتشو به قیمت 785 گرین نده![]()
خوب این GREEN GP685 با قیمت 105 خوب نیست
یا به عبارتی پدر مادر دار نیست ؟
چرا منظور من اون قیمتی بود که اول گفتی 50 هزار با اون قیمت چیز خوب گیرت نمیاد
اگه بودجت میرسه به 685 حتما بگیر چون چیز استخون داریه (پدرمادر داره)
دوست عزیز بعضی از دوستان متاسفانه نمیدونم چرا این همه تعصب بیجا دارن !!!!
اولندش پاور گرین پدر مادر که چیه جد هم داره
دومندش من هم پاور گرین و هم پاور کولر مستر استفاده کردم و باور کنید چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ قدرت هیچ فرقی بینشون ندیدم !!! تنها فرقی که بینشون دیدم صرف هزینه بیشتر به پاور کولر مستر بود که بعدها من خودم 100 مرتبه از خرید کولر مستر پشیمون شدم !!!
خلاصه اگــــر میخوای هزینه بیشتری و همان کیفیت گرین رو داشته باشی (بهترین کیفیت) و فقط پـــــز اسمش رو بدی ،، حتما به سمت کولر مستر برو
به نظر من تنها پاوری که میتونه از لحاظ کیفیت از گرین جلو بزنه پاور Crosair هست !!! که اونم قیمتش خیلی بالاست
بعضی وقت ها فکر می کنم که واقعا شرکت گرین داره اشتباه میکنه !!!! چون ما ایرانی ها فقط زمانی به کیفیت یک جنس ، خوب میگیم که قیمتش بالا باشه
من قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا شما با چه انگیزه ای حاضر میشید 15 الی 30 درصد پول بیشتر هزینه کنید ؟ 100% یکی از دو گزینه زیر هست :
1- چونکه کولر مستر گرون میفروشه !! و ساخت خارج هست
2- چونکه روی پاور ، ، ، کولر مستر نوشته و کلاس بیشتری داره !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)