راستي سامان جون نظرت رو درمورد اين دو مدلش هم بگو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوليه فكر كنم هموني باشه كه گفتي + هاب usb اضافه ؛ آره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي سامان جون نظرت رو درمورد اين دو مدلش هم بگو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوليه فكر كنم هموني باشه كه گفتي + هاب usb اضافه ؛ آره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم اين مدل و دارم
صرو صداش هم كمه
.
این دقیقا مثل همون مدلیه که خدمتت گفتمه فقط فرقش اینکه یه usb hub هم داره من خودم خیلی دنباله این مشکل مدل بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما پیدا نکردم
برای لپ تاپ های ما اصلا توصیه نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون سامان
ولي چرا اون مدله توصيه نميشه ؟
دليل فني داره ؟
براي چه مدل لپ تاپ هاييه ؟
ممنون كه جواب ميدي...
من اگه شد ميرم سراغ همون مدل كه هاب هم داره اگه پيدا نكردم سادشو ميگيرم...
...يا حق...
![]()
اون مدل بدلیل فن پلاستیکی بودن
نداشتن پورت USB و تک دور بودن توصیه نمیشه !!
دوستان این عکس از دمای لپ تاپ دل 1510 منه
1. دماها عادیه یا نه؟؟؟
2. این مورد که دورش ( به طرز ناشیانه ای ) خط کشیدم چیو نشون میده .گاهی میاد و گاهی میره
3. من 20 روز پیش مجبور شدم چیپ گرافیک رو دادم عوض کردن برام. آیا میتونیم بگیم مثل روز اولش شده و تا 2-3 سالی خیالم راحته؟؟؟؟
البته اون موقع کول پد نداشتم ولی بازی هم زیاد نمیکنم شاید هفته ای جمعا 2-3 ساعت اونهم تایم های 20 - 30 دقیقه ای!
4.دمای بحرانی برای قسمت های مختلف چیا میتونه باشه با توجه به نوع لپ تاپ
5. ممنونم از همه اساتیدی که راهنمایی میکنن
سلام دوست من
همه چیز عالیه
اما بهتره از CPUID HWMonitor برای فهمیدن دما استفاده کنی
اونم دمای چیپ north bridge
ممنونم دوست عزیز
اما سوالای بعدی رو هم اگه زحمتش رو بکشید ممنون میشم
ببین کلا قطعات الکترونیکی که تضمینی براش نیست و نمیشه گفت که آقا این دیگه عمریه وقتی قطعه نو یهو از بین میره دیگه تعمیری جای خود داره3. من 20 روز پیش مجبور شدم چیپ گرافیک رو دادم عوض کردن برام. آیا میتونیم بگیم مثل روز اولش شده و تا 2-3 سالی خیالم راحته؟؟؟؟
کار درستی انجام میدی منم خودم تو شور بازیم که باشم 15 دقیقه بشه میام بیرونالبته اون موقع کول پد نداشتم ولی بازی هم زیاد نمیکنم شاید هفته ای جمعا 2-3 ساعت اونهم تایم های 20 - 30 دقیقه ای!
بستگی به نوع و برند داره4.دمای بحرانی برای قسمت های مختلف چیا میتونه باشه با توجه به نوع لپ تاپ
مثلا CORE I7 تا 110 درجه هم مشکلی نداره
ولی T7500 اخرش دیگه 90 نمیشه یکچیزه ثابت گفت
Last edited by saman3230; 01-06-2010 at 23:25.
خیلی ممنونم دوست عزیز واقعا زحمت کشیدید
راستش من همون موقعا که میرفتم واسه چیپ پرس و جو میکردم میگفتن دمای چیپ میاد و روی مادربرد تأثیر میزاره و حتی ذوبش میکنه. واسه همین خیلی روی این دمای گرافیک حساس شدم که البته داره تبدیل به وسواس میشه
اینم یه عکس دیگه البته با نرم افزار معرفی شده شما بعد از 20 دقیقه بازی PES 06 روی پایین ترین تنظیمات
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)