اگه زیاد اهل برنامه و بازی هستی بر تو کار امنیا 2
اگه اهل موزیک و مولتی مدیا هستی ویواز وخیلی خوبه
امنیا اچدی هم هست که البته یه 50 تومن از بودجه شما گرونتره
اگه زیاد اهل برنامه و بازی هستی بر تو کار امنیا 2
اگه اهل موزیک و مولتی مدیا هستی ویواز وخیلی خوبه
امنیا اچدی هم هست که البته یه 50 تومن از بودجه شما گرونتره
دوست عزیز منظوره من این نبود منظورم این بود به جای نظرات شخصی و این که چه برند یا گوشی ای را دوست دارید بهتره در راستای اهداف تاپیک پست بزنید....
من از حضور شما در پی سی ورلد بسیار خوشحال میشم.
در جواب به تاپیک هم به نظره من بین گزینه هایی که این دوستمون مد نظر دارن ان86 و ویواز گزینه های خوبی هستن.
که ویواز به دلیل سخت افزار قویتر به نظرم میتونه گزینه ی بهتری باشه ولی در مقابل ان86 هم کیفیت پخش بالاتری داره همچنین دکمه های مخصوص بازی و موسقی هم داره
دوستان کمک کنید لطفا
من امروز گوشی vivaz رو دیدم از جلو خیلی قیافه قشنگی داشت ولی از پشت خیلی ضایع بود
خوب حالا من به 4گوشی رسیدم
1-x6
2-n86
3-vivaz
4-diamond2
خوب خواسته ها هم در بالا موجوده
دوستان اگه نقاط ضعف و قوت این ها رو بگید ممنون میشم
از من میشنوی دایاموند رو حذف کن جاش بنویس omnia2
بعد ببین لمسی میخوای یا نه
اگه لمسی میخوای ن86 میره بیرون
اگه بلندب صدای اسپیکر گوشی برات مهمه ویواز رو بزار کنار اگه نه ایکس 6 رو بزار کنار
میمونه انتخاب بین ویندوز موبایل و سیمبیان که 2 تا پست بالاتر گفتم
به نظر من X6 و n86 خیلی گوشیهای خوب و قابل اطمینانی هستن.
به نظر من n86 بگير که امتحان خودشو پس داده و گوشي بسيار قشنگيه.
بین گزینه هایی که دوستمون نام بردن ان86 و ویواز بهترین گزینه هستن که ویواز با توجه به سخت افزار قویتر به نظرم بهتره البته ان86 هم گوشیه بسیار خوب و قابل اطمینانی میباشد که انتخاب بین این دو را میزارم به عهده ی دوستمون که اگه لمسی خواستن ویواز و اگه غیر لمسی خواستن شک نکنن که ان86 بهترین گزینه میباشد.
همچنین به نظره من اگه ویتندوز موبایل مد نظرتونه اومنیا2 نسبت به دیاموند2 میتونه گزینه مناسبتری باشه
در مورد N86 با دوستمون موافق نیستم چون مشکلات سخت افزاری زیادی داره.
شرمنده دوست عزیزولی جک نگو
حدودا یک سال داشتمش.اونم نه فقط خودم.برا 2تا از فامیلامم گرفتم هنوزم دارنش.هیچ مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)