واقعآ عالی كار كرديد....
مخصوصآ كاشی هاشو....
من كه كفم بريد يه جورایی....
كاش منم يه روز مثل شماها حرفه ای شم...
واقعآ عالی كار كرديد....
مخصوصآ كاشی هاشو....
من كه كفم بريد يه جورایی....
كاش منم يه روز مثل شماها حرفه ای شم...
ممنون از تمامی دوستان
خوشحالم که اون همه ایرادی که دوست عزیزمون seven art گرفتن مخصوص تست رندر بود و کار نهایی رو ندیده بودند
(راستش من فکر کردم پستشون شوخی هست )
باز هم ممنون
(راستی اگه فروم شما به صورت پیش فرض بوسیله ی ایمیل خبر رسانی کنه بهتر نیست ؟)
موفق باشید
در ضمن مدیران اورموشن بعد از دیدن رندر نهایی این کار در خواست دادند که یک making of از این پروژه براشون بسازم و من این قول رو به هموطنام می دم که نسخه ی فارسی زبان اون رو قبل از انتشار نسخه ی انگلیسی زبان منتشر کنم که باز هم تشکری ناچیز از حمایتشون باشه
اگر فکر می کنید making of این کار می تونه بهتون کمک کنه در زیر این پست تشکر بزنید
شاد و پیروز باشید
البته آقای تابنده یه نکته هست و اون این که سایه و نور شیشه های رنگی خیلی دقیق افتاده ، با توجه به این شیار های بینشون باریک هستند ، به این وضوح نباید باشه ...![]()
سلام
خیلی زیبا کار کردی واقعا خسته نباشید داره امیدوارم همیشه در تمام مراحل موفق باشی فقط یه خواهش داشتم اگه برات مقدوره یه عکس اصلی از مسجد رو هم بزاری که یه مقایسه با کار خودت بشه فکر میکنم اینجوری بچه ها بیشتر میتونن دقت کارو بفهمن ممنون
چشم
بفرمایید
این هم عکس
در مورد سایه ها و نور ها هم موافقم . راستش این یه پارامتر رو یادم رفت کم و زیاد کنم ببینم چی می شه
ولی فکر کنم همین جوری ولش کنم چون دقیق بودنش حس بهتری داره تا اینکه توی هم فرو برن
![]()
واقعا کار خیلی عالی هست . برنده شدنتون هم تبریک می گم.چشم
بفرمایید
این هم عکس
در مورد سایه ها و نور ها هم موافقم . راستش این یه پارامتر رو یادم رفت کم و زیاد کنم ببینم چی می شه
ولی فکر کنم همین جوری ولش کنم چون دقیق بودنش حس بهتری داره تا اینکه توی هم فرو برن
این آخری خیلی طبیعی تر شده . قبلی مثل این بود که پرژکتور قوی پشت پنجره ها گذاشتند.
این یکی نورش خیلی طبیعی تر شده و همین طور رفلکس ها.
به این میگن یک کار واقعا ایرانی چون دقت و ظرافت و صبر و هنر ایرانی رو به نمایش گذاشتید واقعا کار شما افتخار آمیزه
Last edited by Prince_ of _Persia; 19-05-2010 at 16:12.
دوست عزیز ممنون
ولی توجه کنید که من نوشتم این هم عکس
یعنی این کار رندر نیست عکس از مسجده
ولی ممنون خیلی با مزه بود![]()
واقعا عالیه
حرف نداره
بیشک یکی از بهترین هاست
1 دقیقه فکر کردم عکس واقعی رو هم شما ساختید
حرف نداره
100000000000000000000000000/10
ایول فرخ جان ، تبریک میگم.امید وارم همیشه موفق باشی.![]()
منتظر making of هستیم.
باز هم موفق باشی.![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)