تورس = 80 میلویون پوند؟!
دست بردار! بیخیال!![]()
تورس = 80 میلویون پوند؟!
دست بردار! بیخیال!![]()
تورس بازیکن خوبیه .. ولی 80 میلیون دیگه نه ! جرارد و تورس با هم بزور بشن 80 تاولی اگه تورس رو لیورپولیها زیر 80 ملیون بدن، ضرر کردن.
Last edited by *M!L4D*; 16-05-2010 at 10:38.
چلسی برای آنلکا تقریبا 80 تا پیاده شد. البته به خاطر این مبلغ قرارداد انلکا زیاد شد که این بازیکن از باشگاههای قبلیش، مدام به صورت قرضی به تیم بعدی میرفته و وقتی سر و کله چلسی پیدا شد و حاضر به عقد قرارداد دائم باهاش شد، همه ی تیمهای قبلی هم به یه نوایی باید میرسیدن. (حتی آرسنال و رئال).
حالا خودتون مقایسه کنین. انصافا آنلکا در حد تورسه. به نظر من تورس مهاجم بهتریه و به علاوه این که از آنلکا جوونتره. حالا به این که الان یکم مصدومه نگاه نکنین. مصدومیتش در حدی نیست که جام جهانی رو از دست بده چه برسه به فصل بعد.
پول خوبی میدیما باهاش میتونید چند تا بازیکن خوب بگیرین!البته اگه پولتونو مثل فصل قبل دور نریزین برین آکوئیلانی رو بخرین : دی
همچین میگی یکی دیگه انگار تا حالا چلسی 10 تا خرید ناموفق داشته!
تنها خرید ناموفق چلسی خرید شوچنکو بود که البته اونم به خاطر لجبازی های آبرا و مورینیو به این روز افتاد!
فعلا که چلسی زیاد حاشیه امنیت نداره!
اگه مورینیو با رئال قرارداد ببنده نصف چلسی رو با خودش میبره مادرید! به دروگبا هم جدیدا پیشنهاد داده
البته خیالی نیست...مادرید خانه دوم ماست : دی
بی ربط:
من خودم رئالیم ولی واقعا بی ثباتی عجیبی پیدا کرده رئال. کاش این پرز همون قدر که تجارت سرش میشه از فوتبالم سر در میاورد. کارش مثل این میمونه که بخواد تو یه گاراژ با طرفیت محدود همه سوپر اسپورت های جهان رو جمع آوری کنه!
نه دادا از این خبرا نیست دروگبا شاید بره ولی فرانکی عمرا نمیره اگه میخواست بره همین فصل میرفت اینتر ( تا یه قدمی اینتر هم رفت و من واقعا فکر کردم رفته اینتر که خدارو شکر این اتفاق نیفتاد)
درسته ولی اون اینتر بود. معمولا تا اسم رئال میاد همه وسوسه میشن!
به هر حال امیدوارم اسکلت تیم سالم بمونه توی گردباد رئال! (چی گفتم)
به نظر من هیگواین بهتره تا تورس
اگه قراره یکی بیاد چلسی من هیگواین رو ترجیح میدم.
البته ممکنه هیگواین با دروگبا طاق زده بشه.
اونوقت تورس هم ممکنه بیاد چلسی.
این جملات بالا تائید میشه، به خصوص بخش بولد شدش (به علت افت تورس)...به نظر من هیگواین بهتره تا تورس
اگه قراره یکی بیاد چلسی من هیگواین رو ترجیح میدم.
البته ممکنه هیگواین با دروگبا طاق زده بشه.
اونوقت تورس هم ممکنه بیاد چلسی.
نهایتا امیدوارم اگه هیگواین از رئال بخواد به تیم دیگه ای بره، به یونایتد بیاد... البته بنزما هم گزینه بدی نیست...![]()
بنزما و هیگی یه زوج فوق العاده میشن شک ندارم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)