والا من هر چی گشتم پیداش نکردم.
والا من هر چی گشتم پیداش نکردم.
دستورالعمل ها را بخوانید و دنبال کنید
اون موراد کوچیک چاپ شده و تا شده که از دوازه تا هشتصد صفحه هستند،دفترچه هایی به زبان اسپانیتیی،ژاپنی و نروژی و انگلیسی دست و پا شکسته با حروف و اعداد و نشانه ها و نقاشی های بطور عمد مبهم دیوار از دیوار الف، دیوار ب و دیوار پ(ب کجاس؟) و از مرحله 1 تا 134،زبانه هایی که در سوراخ هایی جا می افتند. شیارهایی که توی اون قطعات مربوطه جا می افتند. شیارهایی که توی اون قطعات مربوطه جا می افتند و حلقه های فلزی مختلف پیچ و مهره،میخ و میخ طویله،قلاب و قلابک رو میشناسی؟دفترچه هایی که در کیسه های پلاستیکی مهر و موم شده اند و زیر یه مایل مکعب دانه های اسیروفوم که داخل اون جعبه های موجدار،محکم شده مقواهای دوبله چسب خورده تسمه پیچ شده و سوزن منگنه خورده که باز کردن اونا غیر ممکنه مدفون شدند و حاوی مواردی مثل میز پیک نیکی،رایانه،استریو،کتابخا نه،آشیانه های پرنده ها،باربند،دوچرخه،اتومبیل، خنک کننده،مرطوب کننده،خشک کننده،رطوبت بخش،جا ادویه ای،جای دوچرخه،منقل کباب پز،سرویس بازی تاب،الاکلنگ و جعبه شنه رو میشناسی؟ آیا دستور العمل اونا رو میدونی؟
اونا رو دور نریز و ندیده کنار نذار.فرض نکن که((هر احمقی میتونه یه اتاقکو سر هم بندی کنه))یه روز شنبه ی کامل خودتو صرف لعن و نفرین به کلاهک گمشده کپسول!!**%@!*# نکن (اصلاً کلاهک کپسول چی چی هست؟)به عبارت دیگه مرد نباش.
دستورالعمل ها به دلیلی اونجا هستن که راهنمایی کنن. بخون و اونو دنبال کن. از اتحادیه ی شوهران اخراج نخواهی شد. قادر خواهی بود که عقب بایستی و بگی: ((آن ننو رو من برپا کردم. خب دست کم اون چی چی توری رو،تو اون چی قلاب انداختم.)) ((((((((((من که خودم هیچی از این قسمت نفهمیدم)))))))))))))))
راه را بپرسید
گم شده ای؟ بپذیر. آیا با نپرسیدن راه به جایی که میخوای میرسی؟ شاید. بالاخره،ولی بالاخره زان طولانی یی است. از یکی بپرس که چطور میتونی به اونجا بری. قبل از بالاخره به اونجا برس. و با این کار هیچ بخشی از آناتومی بدنت کوچیک تر نخواهد شد. قول میدم().
در صورت تاخیر روش تکنیکی پیشرفته را امتحان کنید:تلفن بزنید.
به این تریتیب او فرض نخواهد کرد که الف:در اوتوبان مردیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی. ب:یا مشغول کاری هستی که قرار نبوده باشی و به اندازه مردن در اتوبان خوبه()
دوست عزیز من قبلاً هم گفتم در حال حاضر دارم تایپش میکنم. تموم بشه میدم پی دی اف هم بکننشحالا اين كتابو از كجا بايد تهيه كرد؟نسخه پي دي افش واسه دانلود هست؟
تو دیگه چرا؟ من که گفتم مقرراتی برای زن ها هم داره.منتهی من اون کتابو پیدا نکردم که تهیه اش کنم. مطمئن باشید به محض تهیه اش براتون اونم تایپ میکنمدر کل کتاب خوبیه.ولی یه بعدی هستش اگه دو بعدی بود بهتر بود. سه بعدی هم بود که عالی بود
اون یکی هم بذار دیگه. اون شاید بیشتر به درد بخوره.
صد در صد موافقم.
حالا یه نظری ما دادیم دیگه قرار نشد که اینجا به بحث در مورد ازدواج کشیده بشه
توجه کنید که سپیده داره زحمت میکشه و مطالب کتابو اینجا میذاره تا همه استفاده کنن.
صحبت هایی که دوستان می کنن شاید درست باشه ولی به نظرم اگه در مورد ازدواج بحث یا سوالی دارید در این گروه مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون عزیز , سپیده خانوم راست میگه دیگه
بزارید هر چی تایپ میکنه راحت تایپ کنه .
این مطالب برای کسایی هستش که میخوان به هر دلیلی زن بگیرن.
و اگه میشه قول بده که کتاب دومی رو بخری ؟ lol
راستی بگم که جملات اصلا علمی نیست و خیلی اغراق شدست.
انگار یاور 30 بار تو عشق شکست خورده بعد اومده این کتابو نوشته ...
حق با شماست اما من نمیدونم همچین کتابی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعاً چرا به چاپ ششم رسیده و تیراژ بالایی داره!!!!!!!!!!!!!!راستی بگم که جملات اصلا علمی نیست و خیلی اغراق شدست.
انگار یاور 30 بار تو عشق شکست خورده بعد اومده این کتابو نوشته ...
انتشارات کتاب(((((نسل نواندیش))))) بهتره دیدتون رو باز کنید و اندیشه هاتون رو نو! زندگی از نوک بینیتون فراتره آقایون!. شرمنده. اما من قصدم خیر بود!
واقعا سپیده درست میگه. دیگه این قدر هم بدبین نباشید.
در مورد مشکلات ازدواج و این جور چیزا من خودم درک می کنم ولی بازم میگم جاش اینجا نیست و می تونید به این گروه برای این بحث ها مراجعه کنید:
توی این گروه همه جور بحثی در مورد ازدواج آزاده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کتاب مخصوص یا آقایون زن دار هست یا آقایونی که دوست دارن زن بگیرن.......پس راجع به اصل ازدواج بحث نکنین.........
میتونین برای بحث در رابطه با ازدواج برین تو همون گروه ازدواج بحث کنین
قصد جسارت يا توهين ندارم اما دخترا عاشق اينن كه از روي كتاب يا يك دستور العمل برن جلواندیشه هاتون رو نو! زندگی از نوک بینیتون فراتره آقایون!. شرمنده. اما من قصدم خیر بود!
پس مرد سالاري رو دوست دارن
پس كتاب هاي اموزش اجتماعي ميخونن
پس .......
اتفاقآ جالبه بدوني كه
خونواده هايي كه طبق يك روش از پيش تايين شده ( خونواده هاي تشكيل شده از يك معلم يا يك روانپزشك ) زندگي هاي واقا نچسب و خشكي دارن ( خيلي استسنا توشون كمه ) فرزندان اين جور خونواده ها خيلي سخت با جامعه اوخت ميشن
و اما آموزش ها و مسائل مربوط به حاشيه
خيلي تشكر ميكنم از مطالب مفيدي كه ايشون دارن در اختيارمان مي گذارن
واقآ جا داره تا من به شخصه از شما تشكر كنم
خوندن اين مطالب به مرد يا زن شهامت رو به رو شدن ميده اميد ميده تا اگر مشكلي پيش اومد به اين فكر كني كه : بدوني داري چي كار ميكني و همه چيز تهت كنترل هست
پيشناهاد ميكنم مطالب رو بخونيد
ببخشيد اگه منم اينجا شدم پيام بازرگاني
بیدار بمانید
امسال به یه برنامه ی موزیکالل،اپرا،باله و یا سمفونی برید. به یه قدری لای چشماتو باز بذار،حتی اگه از برنامه ی موزیکال،اپرا و باله یا سمفونی ها متنفری. رفتن و بیدار موندن نشون دهنده ی اینه که گاهی میخوای خواست های خودت رو در درجهی دوم اهمیت قرار بدی. به کارهایی که او به خاطر تو تحمل کرده فکر کن.
تازه یه کم فرهنگ به خرج دادن آسیبی بهت نمیرسونه(هر چند یه عالمه فرهنگ داشتن،میتونه آمار ورزشای کلیدی رو از مغزت بیرون کنه.)
بعد از مغازله بیدار بمانید
بعد از مغازله بیدار بمان. صحبت کن. او را در آغوش بگیر. بعد میتونی به یه کمای عمیق فرو بری.
واقعاً گوش کنید
این کار بیش از سر تکون دادنه. فقط این نیست که منتظر نوبت صحبت کردن خودت باشی. این کار گوش ددن به حرفاییه که میگه(یا نمیگه) و فهمیدن اوناست(این از همه مهمتره. فقط گوش نکن بابا،یه کمی هم درک کن)
خطر ناموفق بودن در جواب دادن،به این جمله رو به جون نخر((اگه واقعاً داشتی گوش میدادی،پس بگو داشتم چی میگفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)) آزمایش کن.
پست های اضافی پاک شدند
دلیلی برای بحث و اعلام نظرات شخصی تون در این تاپیک وجود نداره
هر کسی بدش میاد از ازدواج یا این کتاب به دردش نمی خوره، مجبور نیست بیاد و بعد هم بحث رو به حاشیه بکشه!
همون طور که دوستان دیگه هم گفتن برای بحث های این چنینی به گروه مربوطه مراجعه بفرمایید
در صورت تکرار، تاپیک برای همیشه قفل و با متخلفان مذکور، برخورد خواهد شد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)