تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 18 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ویا لازم نداریم.
    هیگواین و کریم و رونالدو!
    چون رئال دو مهاجمه بازی میکنه اگه ویا بیاد هیگو و بنز میسوزن به همین راحتی...
    امیدوارم رئال 1 خرید ستاره هم نداشته باشه این فصل
    بابا ولمون کن جون خودت!: دی
    کریم گند زده! میگن بهش فرصت نداده...
    باشه این آخر فصلی قبول..اما اوایل فصل چی؟! هیچ کاری نکرد!
    امیدوارم خبر معاوضش با ویدیچ درست باشه که اگه اینطور بشه، هم یه مدافع عالی گرفتیم هم از دست این راحت میشیم هم نیاز پیدا میکنیم به یه مهاجم که امیدوارم ویا باشه!
    در ضمن رئال هم باید با 3 مهاجم بازی کنه...یعنی سیلوا یا ویری که بیان، میتونن وینگر باشن و رونالدو هم اووونور، اونوقت یه ویا اون جلو...دیگه هیچ دفاعی جلوی رئال رو نمیتونه بگیره!
    هر چند اگه امسال روبن نمیرفت، بازم میتونستیم همین کار رو کنیم!
    هیگی هم فعلا زوده براش فیکس رئال شه!: دی
    رئال یه دفاع چپ خوب میخواد که اورا بهترین گزینس(هرچند عمرا نمیفروشه این رو فرگی!)...امیدوارم این تورس رو حداقل برگردونن! تو زمان کاپلو یادتون بیاد چیکار که نمیکرد...جای روبرتو رو خیلی خوب پر کرده بود...
    یه مهاجم خوب هم میخواد جای کریم! گند زده!(من موندم این چرا اینقدر تو pes قوی ساخته شده؟! هر بازی 1 گل میزنه حداقل برام!: دی)

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

میگم این فصله لالیگا، چقدر فاصله تیم های سوم و چهارم و سایر تیم ها از بازسا و رئال زیاد بود... آدم وقتی الان و تاریخ لالیگا رو میبینه، باورش نمیشه که تیمی مثل والنسیا زمانی تو اسپانیا و حتی در اروپا آقایی می کرده!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

میگم این فصله لالیگا، چقدر فاصله تیم های سوم و چهارم و سایر تیم ها از بازسا و رئال زیاد بود...
    خداییش نامردیه امسال فقط یه تیم جام رو بگیره! یعنی امکان نداره شما در حالت عادی، بالای 90 امتیاز بگیرید و قهرمان نشید!
    اما حالا احتمالا یکی با 98 امتیاز قهرمان نمیشه!(معلوم نیس که منظورم رئاله نه؟!: دی)..
    خلاصه دو تیم این فصل تو لیگ عـــالی بودن...اما یکی جام رو میبره...
    آدم وقتی الان و تاریخ لالیگا رو میبینه، باورش نمیشه که تیمی مثل والنسیا زمانی تو اسپانیا و حتی در اروپا آقایی می کرده!
    البته والنسیا تو اروپا آقایی نکرده اونطور ها اما واقعا تیم هایی مثه والنسیا و دپورتیوو وحشتناک افت کردن نسبت به دوران طلایی خودشون...
    البته از این مثال ها زیادن...همچنین تویه لیگ های مختلف...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته والنسیا تو اروپا آقایی نکرده
    آره ولی نمیدونم چرا اوایل این دهه دو بار پیاپی رسیده بود، فینال چمپیونز لیگ...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بابا ولمون کن جون خودت!: دی
    کریم گند زده! میگن بهش فرصت نداده...
    باشه این آخر فصلی قبول..اما اوایل فصل چی؟! هیچ کاری نکرد!
    امیدوارم خبر معاوضش با ویدیچ درست باشه که اگه اینطور بشه، هم یه مدافع عالی گرفتیم هم از دست این راحت میشیم هم نیاز پیدا میکنیم به یه مهاجم که امیدوارم ویا باشه!
    در ضمن رئال هم باید با 3 مهاجم بازی کنه...یعنی سیلوا یا ویری که بیان، میتونن وینگر باشن و رونالدو هم اووونور، اونوقت یه ویا اون جلو...دیگه هیچ دفاعی جلوی رئال رو نمیتونه بگیره!
    هر چند اگه امسال روبن نمیرفت، بازم میتونستیم همین کار رو کنیم!
    هیگی هم فعلا زوده براش فیکس رئال شه!: دی
    رئال یه دفاع چپ خوب میخواد که اورا بهترین گزینس(هرچند عمرا نمیفروشه این رو فرگی!)...امیدوارم این تورس رو حداقل برگردونن! تو زمان کاپلو یادتون بیاد چیکار که نمیکرد...جای روبرتو رو خیلی خوب پر کرده بود...
    یه مهاجم خوب هم میخواد جای کریم! گند زده!(من موندم این چرا اینقدر تو pes قوی ساخته شده؟! هر بازی 1 گل میزنه حداقل برام!: دی)
    عزیزم چه حرفیه میزنی ؟
    جدا خسته نشدی از این همه خرید ؟
    در باره کریم هم نامردی میکنی ... اون سنی نداره که! 22 سالشه از یه لیگ دیگه اومده . از خوانوادش دور شده ... همه اینا تاثیر گذاره! در ضمن همین اقا میتونی بری گلهاش رو تو لیگه فرانسه ببینی ... تکنیک و سرعت و قدرتش شک نکن از هیگواین هم بهتره فقط کمی اعتماد به نفس نداره!
    درباره هیگواین هم باید حتما فیکس باشه به نظر من ! فقط مشکل خود خواهی داره!
    من نمیدونم چرا زحمتاشو نادیده میگیری ... الان همه میگن یکی از بهترین مهاجم های هدف اروپاست حتی چلسی هم دنبالش بود پس لیاقت فیکس بودن رو داره!
    اوایل فصل هم میگفتیم بنزما جلو رونالدو چپ کاکا راست دیگه هیچ دفاعی از پسش بر نمیاد نه بابا به خدا اینطوری نیس ! تیم باید زمان داشته باشه ... انقد باید کنار هم باشن که همدیگه رو راحت پیدا کنن!
    من به شخصه از گل زدن امثال هیگواین و مارسلو بیشتر لذت میبرم تا رونالدو و کاکا چون بازیکن پرورش یافته توسط خودمونن!
    بازم اگه نظر من باشه ما حتی اورا رو هم نیاز نداریم.شما پیشرفت مارسلو رو ببین... قول میدم بت تا چند سال دیگه یکی از بهترین هامون میشه ( 21 سالشه )!
    اما شاید بشه درباره یه دفاع وسط فکر کرد که اونم اول فصل البیول و په په عالی بودن طوری که من به شخصه چند سال بود دافاع رئال رو به این مستحکمی ندیده بودم! ولی با گذشت زمان + مصدومیت په په به جای هماهنگ تر شدن بد تر شدن! تصور کن ... یه بازی گارای البیول .. یه بازی راموس البیول! یه بازی گارای راموس ! خوب معلومه دفاع ضعیف میشه!حیف که گارای سرعتش پایینه وگرنه توپ گیریش عالیه!
    ببخشید پستم طولانی شد
    ----------------
    ویرایش :
    درباره والنسیا هم دوستمون راس میگه!
    والنسیا واقعا قوی بود ... طوری که یه بار با رئال تو فینال CL هم بازی کرده که رئال اون بازی رو برد!
    یه سال هم رئال قهرمان اروپا شد ولی والنسیا تو لالیگا اول شد! مربیش هم بنیتس بود!
    به نظر من لالیگا خیلی ضعیف شده... حتی از لیگ المان هم ضعیف تره!
    مشکل تیمای لالیگا ضعف مدیریتی و نداشتن مربیای درست حسابیه! شما ببین والنسیا کم مهره نداره ولی از فقدان مربی رنج میبره ...
    Last edited by B L A S T E R; 12-05-2010 at 11:17.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیشنهاد یووه: یاکوئینتا + وجه نقد برای جذب زلاتان

این ایده ای است که در ذهن سران یوونتوس ظهور کرده است.

سایت گل - سران باشگاه تورینی همچنان در فکر بازگرداندن زلاتان به رختکن تیمشان می باشند. ستاره ای که گران قیمت ترین خرید باشگاه کاتالان لقب گرفت، ممکن است تابستان امسال رختکن این تیم را به مقصد یووه ترک کرده و پس از 4 سال مجددا به یوونتوس بازگردد.

این ستاره سوئدی که در طول سالهای 2004 تا 2006 در یووه توپ می زد، پس از سقوط این تیم به دسته دوم به اینتر و پس از آن به بارسلونا پیوست و اکنون روزهای نه چندان خوبی را درتیم کاتالان سپری می کند و طبق اخبار منتشره در رسانه های ایتالیایی ممکن است در بازار نقل و انتقالات تابستانی به کالچو بازگردد.

توتوسپورت در گزارش اخیر خود به تمایل سران یووه برای جذب ایبرا پرداخته و به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه ایتالیایی آماده اند تا برای جذب این مهاجم سوئدی مبلغی در حدود 34 تا 40 میلیون یورو پرداخت کنندو در این میان ممکن است از وینچنتزو یاکوئینتا نیز برای جلب توجه سران باشگاه کاتالان استفاده نمایند.

آندره آ د آمیکو، مدیربرنامه های یاکوئینتا در صحبتهایی در این رابطه گفته: «در فوتبال همه چیز ممکن است و بارسلونا می تواند مقصدی فوق العاده برای وینچنتزو باشد.»

یاکوئینتا که بازیکن تیم ملی ایتالیا نیز هست، مهاجمی 191 سانتی متری و 30 ساله است که در سال 2007 از اودینزه به یوونتوس پیوست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/12

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

تيمهاي اسپانيايي مشكل مالي و مديريتي دارن و البته مربي بزرگي هم ندارن مطمئن باشيد امثال سويا و والنسيا و اتلتيكو در صورت داشتن مربي خوب و كاربلد خيلي بهتر ميشن .

امسال هم بارسا اول ميشه چون بازي رو در رو بهتر كار كرده و حقش هست قهرمان بشه ولي يادش بخير يه زماني دپور ميلان رو در هم ميكوبيد و والنسيا تا فينال اروپا پيش ميرفت و حتي امثال سوسيداد در فصل 2002-2003 نائب قهرمان ميشدن ... بگذريم از قدرتهاي قديمي مثل بيلبائو و .... همين بيلبائو سابقه برد 12-1 مقابل بارسا رو داره و يه زماني تلمو زارا رو داشت كه با 278 گل در 252 بازي بهترين گلزن تاريخ لاليگا به حساب مياد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آره ولی نمیدونم چرا اوایل این دهه دو بار پیاپی رسیده بود، فینال چمپیونز لیگ...
    دوست عزیز، شما معنی آقایی کردن رو میدونید دقیق؟!
    دو بار رسیدن به فینال یعنی آقایی تو اروپا؟!
    عزیزم چه حرفیه میزنی ؟
    جدا خسته نشدی از این همه خرید ؟
    در باره کریم هم نامردی میکنی ... اون سنی نداره که! 22 سالشه از یه لیگ دیگه اومده . از خوانوادش دور شده ... همه اینا تاثیر گذاره! در ضمن همین اقا میتونی بری گلهاش رو تو لیگه فرانسه ببینی ... تکنیک و سرعت و قدرتش شک نکن از هیگواین هم بهتره فقط کمی اعتماد به نفس نداره!
    درباره هیگواین هم باید حتما فیکس باشه به نظر من ! فقط مشکل خود خواهی داره!
    من نمیدونم چرا زحمتاشو نادیده میگیری ... الان همه میگن یکی از بهترین مهاجم های هدف اروپاست حتی چلسی هم دنبالش بود پس لیاقت فیکس بودن رو داره!
    اوایل فصل هم میگفتیم بنزما جلو رونالدو چپ کاکا راست دیگه هیچ دفاعی از پسش بر نمیاد نه بابا به خدا اینطوری نیس ! تیم باید زمان داشته باشه ... انقد باید کنار هم باشن که همدیگه رو راحت پیدا کنن!
    من به شخصه از گل زدن امثال هیگواین و مارسلو بیشتر لذت میبرم تا رونالدو و کاکا چون بازیکن پرورش یافته توسط خودمونن!
    بازم اگه نظر من باشه ما حتی اورا رو هم نیاز نداریم.شما پیشرفت مارسلو رو ببین... قول میدم بت تا چند سال دیگه یکی از بهترین هامون میشه ( 21 سالشه )!
    اما شاید بشه درباره یه دفاع وسط فکر کرد که اونم اول فصل البیول و په په عالی بودن طوری که من به شخصه چند سال بود دافاع رئال رو به این مستحکمی ندیده بودم! ولی با گذشت زمان + مصدومیت په په به جای هماهنگ تر شدن بد تر شدن! تصور کن ... یه بازی گارای البیول .. یه بازی راموس البیول! یه بازی گارای راموس ! خوب معلومه دفاع ضعیف میشه!حیف که گارای سرعتش پایینه وگرنه توپ گیریش عالیه!
    ببخشید پستم طولانی شد
    ببین اگه به منه، من میگم همین تیم هم نیاز به هیچی نداره...من خیلی بیشتر از شما از این وضعیت خسته شدم...
    اگه از من میپرسی، من میگم به همین پلگرینی 2 سال دیگه وقت بدن(جهنم، سال دیگه هم هیچی نبریم)...اون موقع تیمی جلو دار رئال نیست...تیم 70 درصدش عوض شده اما اینطوری امتیاز گرفت! ژابی هماهنگ شه، میشه ژاوی بارسا حتی بهتر!
    اما از اون طرف هم باید 2-3 تا نقطه ضعف های تیم هم برطرف بشه که دیگه یه تیم کامل داشته باشیم...
    در مورد بنزما، اگه اون لیگ و تیمش رو عوض کرده، رونالدو هم لیگ و تیمش رو عوض کرده! بنزما یه چی در حد هونتلار-ه! هونتلار هم خیره کننده بود اما وقتی اومد رئال، گند زد! اینم همینه...رئال به بازیکنی مثه ویا نیاز داره...
    در مورد هیگواین هم که خوبه بعد جمله " : دی" گذاشتم آآآآآآ!
    در مورد اوایل فصل و اینا، من یکی که هیچ وقت این رو نگفتم! من نظرم این بود که روبن و رونالدو دو وینگر باشن و کاکا ساپورت کنه اینا رو و یه مهاجم که امیدوار بودم ویا باشه، اون جلو...هیگی هم خدایی هیچ کی فک نمیکرد این فصل اینقدر خوب کار کنه! اما با این حال رئال یه مهاجم دیگه میخواد...حالا این بازیکن جوون که خریده، شاید برامون شد یه بازیکن عالی!
    مارسلو هم خوبه..یعنی حمله عالیه اما تو دفاع فاجعس! راحت از رو سرش گل میزنن و بخاطر میل شدیدش به حمله، تویه ضد حمله ها هم خیلی خطرناکه پستش..جای گیریهاش هم که فاجعس...اگه قرار باشه یکی از خودمون بذاریم، میگل تورس رو باید برگردونیم(هنوز باورم نمیشه دادیمش رفت! باز خوبه میشه برش گردون! تو زمان کاپلو بی نقص بازی میکرد..به شخصه اون فصل اصلا نتیجه مصدومیت کارلوس رو تو اون پست ندیدم )
    دفاع مرکزی هم این ویدیچ خدایی خیلی خوبه...حالا په په هم برگرده باز بهتر میشه دفاع...(البته رئال به مدافع مثه کاناوارو نیاز داره که رهبر باشه تو دفاع نه فقط اینکه خوب باشه! په په دفاعش عالیه اما رهبری خیلی خوبی نداره! امیدوارم بهتر بشه از این نظر چون واقعا دفاع خیلی خوبیه)...
    شرمنده خیلی زیاد شد دیگه!
    +
    اصلا درکتون نمیکنم!
    دفعه قبلی ملت رو درک کردم، پستم پاک شد تو انجمن خبر ورزشی!
    عمرا دیگه اینجا کسی رو درک نمیکنم!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خبر فوري؛ پيشنهاد 57 ميليون يورويي پرس به مورينيو

مورينيو براي هر سال كار در رئال 15 ميليون يورو پول مي‌خواهد و پاداش قهرماني در ليگ قهرمانان نيز دوازده ميليون يوروست كه جمع اين دستمزد را به رقم خيره كننده 57 ميليون يورو مي‌رساند.

سايت گل - روزنامه ايتالياي گاتزتا دلو اسپورت در خبري كه امروز به چاپ رساند از پيشنهاد 57 ميليون يورويي فلورنتينو پرس رئيس باشگاه رئال به خوزه مورينيو خبر داد. به نوشته گاتزتا اين تصميم نشان مي‌دهد كه رئال تصميم جدي خود را براي استخدام آقاي خاص گرفته است. پيشنهادي سرسام‌آور كه وي را به گران‌ترين مربي تاريخ مي‌كند.

جالب است بدانيد مانوئل پيگريني سرمربي فعلي رئال 5 ميليون يورو دستمزد داشته است و خود مورينيو سالي 7 ميليون يورو پول دريافت كرده است. ظاهراً‌ مورينيو براي هر سال كار در رئال 15 ميليون يورو پول مي‌خواهد و پاداش قهرماني در ليگ قهرمانان نيز دوازده ميليون يوروست كه جمع اين دستمزد را به رقم خيره كننده 57 ميليون يورو مي‌رساند. اما اين همه ماجرا نيست. ظاهراً‌ به مورينيو اين اختيار داده شده كه در فصل نقل و انتقالات هر بازيكني را كه خواست در اختيار بگيرد. اين خبر در حالي منتشر شده كه باشگاه اينتر و مورينيو هر گونه توافق براي جدايي آقاي خاص را تكذيب كرده‌اند ... البته فقط تا پايان شب فينال ليگ قهرمانان.

کد:
    2010/5/12

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوزه مورينيو 57 ميليون يورو براي رئال مادريد آب مي خورد

با وجود تکذيبيه هاي مکرر باشگاه اينترميلان ايتاليا، گفته مي شود باشگاه رئال مادريد پيشنهادي 57 ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن "خوزه مورينيو" آماده کرده است.

روزنامه ورزشي "لا گازه تا دلو اسپورت" چاپ اسپانيا مدعي شده است، "فلورنتينو پرس" رييس باشگاه رئال، قصد دارد هر طور شده "آقاي خاص" را به اين باشگاه ببرد.

اين روزنامه افزوده است: هزينه اخراج سرمربي کنوني رئال مادريد 5 ميليون يورو است. اين باشگاه براي فسخ قرارداد مورينيو با اينترميلان نيز بايد 7 ميليون يورو بپردازد. از سوي ديگر خود مورينيو به کمتر از 15 ميليون يورو در هر فصل براي امضاي اين قرارداد سه ساله راضي نيست.

البته همه چيز به اينجا ختم نمي شود چون مورينيو اختيارات کامل در نقل و انتقال بازيکنان را هم مي خواهد.

با وجود انتشار اين خبرها، هم مورينيو و هم باشگاه اينترميلان هرگونه تماسي در اين زمينه را تکذيب کرده اند.

کد:
    چهارشنبه 22/02/1389

مورينيو: با هيچ باشگاهي تماس نداشته ام

سرمربي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا اعلام کرد که با هيچ باشگاهي در مورد آينده کاري خود مذاکره نکرده ام.

اين مربي پرتغالي در بيانيه اي که روي وب سايت رسمي باشگاه اينتر قرار گرفته، اعلام کرد: با هيچ باشگاهي صحبت نکرده ام. من هم همانند تمام هواداران اينترميلان در حال حاضر فقط به دو بازي آينده تيم مقابل سي ينا و بايرن مونيخ فکر مي کنم.

اينترميلان در صورت شکست سي ينا در ديدار يکشنبه آينده، به قهرماني در رقابت هاي سري آ دست خواهد يافت.

اين تيم روز 22 مه (اول خرداد) نيز در ورزشگاه سنتياگو برنابئو شهر مادريد، فينال مسابقات ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا (چمپيونزليگ) را مقابل بايرن مونيخ آلمان برگزار خواهد کرد.

شایان ذکر است؛طي يک هفته گذشته خبرهايي از جدايي او از اينترميلان درپايان فصل منتشر شده و برخي او را به مربيگري رئال مادريد نسبت داده اند.

کد:
    چهارشنبه 22/02/1389

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •