یعنی به این راحتی میشه بازی فروخت ؟!
خیلی خوبه![]()
یعنی به این راحتی میشه بازی فروخت ؟!
خیلی خوبه![]()
خوب آدم چه جوری بهشون بگه فلانی بازی ساختم. بیا بازیم رو بخر؟
بهترین راه جعمه بازاره
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
بهترین راه جمعه بازاره![]()
هیچ شماره ای چیزی نیست آدم زنگ بزنه؟
راستی آقا پرویز مگهاین جا رشت که میگی جمعه بازار![]()
بیشتریم مسئله تو فروش بازی کیفیت بازیه
مثلا من به عنوان یه بازی باز (gamer) اومدم یه بازی خریدم . من که نگاه نمیکنم تو یه سازنده با fps ساختی یا کرای من میبینم بازی بازی قشنگی بود یا نه . پس برای بازی باز مهم نیست که بازی با چه موتوری ساخته شده یا بازی رو کی ساخته . اون میبینه که بازی گرافیکش چطوره گیم پلی چطوره و...
پس نتیجه ی اخلاقی این که اگه با fps هم بازی ساختی با کیفیت بساز .
آقای مولینیو میگفت (کجاشو دقیقا یادم نیست) بازی برای این ساخته میشه که مردمو سرگرم کنه پس به جای اینکه سعی کنین خودتون همه چیزو طراحی کنین اون چیزی رو طراحی کنین که بهش نیاز دارین تا بیشتر رو ی کیفیت بازی وقت بزارید
البته عین متنو نیاوردمو این مفهومش بود (حالا نیاید گیر بدید)
بیراه هم نمی گی ولی واسه یه آدم حسابی (خودمو نمی گم تا به حرفه ای ها برنخوره) مثل آقا محمد یا آقا پرویز خیلی کسر شانه که از جایی بدزده. بعدشم واسه این بازی دیدی چه قدر بد و بیراه گفتیم به سازنده. من یکی که دوست ندارم پشتم فحش بدن.
منم با این جمله موافقم.پس نتیجه ی اخلاقی این که اگه با fps هم بازی ساختی با کیفیت بساز .
حرف آخر من اینه استفاده برنامه های مثل 3d game maker و FPS CREATOR جز تنبلی چیزی نمی یاره
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
یک نکته دیگه که باید بگم اینکه نمی دونم هسته جنگ من دیدید یا نه من این بازی رو با گیم میکر ساخته ام .وقتی من با یک موتور بازی سازی یاد بگیرم می تونم سریع یک موتور هم یاد بگیرم برای مثال سرباز وطن اولین بازی من با گیم استدیو بود چیز بد در نرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)