تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: قطع كردن فلوكستين+

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خلق ادم طبيعي بالا وپايين ميره و فرد افسرده گاهي خلقش از حد طبيعي پايينتر هم ميره كه احساس خوبي نيست وممكنه شخص تاسر حد خودكشي هم پيش بره پس توقع نداشته باش خلقت ثابت باشه و هميشه حالت خوب باشه
    براي قطع اس اس ار اي ها دستورالعمل بر اساس نيمه عمر پلاسمايي اونها قطع تدريجي مثلا طي دو سه هفته هست كه بستگي به اون دارو داره ولي تا جائيكه من فهميدم شما چيزي هست كه نمي خواي بگي و در مورد رفتن پيش روان پزشك طفره ميري اگه تمايل داري ميتوني موضوع رو در پيام خصوصي به كسي كه ميخواي بگي كه بشه بهتر كمكت كرد

2. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

نه موضوع خاصي نيست منم مث بقيه جونها يه افسردگي ساده در اثر ندانم كاريام بود كه خودم واسه خودم پيش آوردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    بنده چند سالی میشه افسردگی دارم و متاسفانه بخاطر این بیماری شغل و رتبه خودم را از دست دادم.
    الان یک سال متوالی میشه که بصورت مرتب صبح ظهر شب ده میلی فولکسیتین میخورم که مجموع میشه سی میلی در روز
    الان صبح تا ظهر سر کار هستم دیگه فکر های منفی و وسواسی ندارم ولی هنوز حوصله انجام کاری را ندارم و همش کار ها را به بعد موکول میکنم.
    سعی میکنم اطلاعات را کامل بدم تا بتونید راهنمایی کنید.در ضمن فقط پزشک اعصاب و روان میرم یعنی روانپزشک نرفتم.
    دو ساله متاهل هستم ولی خودم فکر میکنم دلیل ابتلا به این بیماری خود ارضایی 4یا 5 سال پیشه که این مطلب را نتونستم با پزشک در میون بذارم.
    حالا مشکلی که با فولکستین دارم اینه که دکتر گفته تا سه ماه دیگه ادامه بده ولی بی حالی ،

تعرق و خواب الودگی که از عوارض هست خیلی اذیت میکنه ولی این بهترین دارویی بوده که دکتر پیشنهاد داده.معمولا وقتی این دارو را مصرف میکنم خواب شبم تکه تکه میشه با این حال میخوابم اما ظهر بی قرار خواب میشم. قبلا با دکتر مشورت کردم گفت هر طور راحت تر هستی این 30 میلی را بخور بنظر شما 20 میلی صبح بخورم ده میلی شب بهتره یا 20 شب 10 صبح یا کلا ده میل ظهر را نخورم؟
    Last edited by mohsen556677; 24-03-2015 at 16:37.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    بنده چند سالی میشه افسردگی دارم و متاسفانه بخاطر این بیماری شغل و رتبه خودم را از دست دادم.
    الان یک سال متوالی میشه که بصورت مرتب صبح ظهر شب ده میلی فولکسیتین میخورم که مجموع میشه سی میلی در روز
    الان صبح تا ظهر سر کار هستم دیگه فکر های منفی و وسواسی ندارم ولی هنوز حوصله انجام کاری را ندارم و همش کار ها را به بعد موکول میکنم.
    سعی میکنم اطلاعات را کامل بدم تا بتونید راهنمایی کنید.در ضمن فقط پزشک اعصاب و روان میرم یعنی روانپزشک نرفتم.
    دو ساله متاهل هستم ولی خودم فکر میکنم دلیل ابتلا به این بیماری خود ارضایی 4یا 5 سال پیشه که این مطلب را نتونستم با پزشک در میون بذارم.
    حالا مشکلی که با فولکستین دارم اینه که دکتر گفته تا سه ماه دیگه ادامه بده ولی بی حالی ،

تعرق و خواب الودگی که از عوارض هست خیلی اذیت میکنه ولی این بهترین دارویی بوده که دکتر پیشنهاد داده.معمولا وقتی این دارو را مصرف میکنم خواب شبم تکه تکه میشه با این حال میخوابم اما ظهر بی قرار خواب میشم. قبلا با دکتر مشورت کردم گفت هر طور راحت تر هستی این 30 میلی را بخور بنظر شما 20 میلی صبح بخورم ده میلی شب بهتره یا 20 شب 10 صبح یا کلا ده میل ظهر را نخورم؟
    افسردگی بیماری چند عاملی هست و فشار و استرس و ژنتیک فرد هم در اون موثر هست
    SSRI ها که فلوکستین از این دسته دارویی هست راحت ترین دارو برای درمان هستند
    عوارضی دارن که خودتون هم تجربه کردین اما قابل تحمل هستند
    برای بهبود عوارض میشه مصرف دارو رو تغییر داد مثلا قرص رو قبل خواب مصرف نکرد یا همه دارو رو در یکوعده مصرف کرد
    در نهایت اگه عوارض غیر قابل تحمل باشه پزشک دارو رو تعویض میکنه
    اما هرگز نباید سرخود دارو رو کم یا قطع کرد
    معمولا اگه پزشک صلاح بدونه برای اصلاح خواب بیمار هم ممکن هست دارو تجویز کنه

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چرا حس میکنم این دارو اثرات مصرف اولیه رو برام نداره؟
    ایا بدن به اس اس آر آی ها هم تحمل پیدا میکنه؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا حس میکنم این دارو اثرات مصرف اولیه رو برام نداره؟
    ایا بدن به اس اس آر آی ها هم تحمل پیدا میکنه؟
    بدن تحمل پیدا نمیکنه.......اصولا حتی دارویی مثل بنزودیازپین ها وقتی برای مشکل خواب و اضطراب تجویز میشن بر خلاف مواقعی که سو استفاده میشن،بیمار تحملونیاز به افزایش دوز پیدا نمیکنه.
    البته در مورد کاهش تاثیر دارو علایم بالینی بیمار مهم هست....و وقتی احساس میکنین ممکن علایم بخوبی قبل کنترل نشده بهتر هست با پزشکتون مشورت کنین تا اگه صلاح میدونن مقدار دارو رو افزایش بدن یا دارویی دیگه ای به درمان اضافه کنن

8. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

بعد از ۸سال مصرف فلوکسیتین بیست به دستور پزشک دو ماهه ٬به طور کامل قطعش کردم و الان شرایط روحی بسیار بدی دارم
    چیکار کنم
    از عوارضش میترسم
    بشدت افسرده شدم تو این دو ماه به اندازه ده سال گریه کردم
    این دو هفته اخیر هم وحشتناک تر از قبل
    بسیار پرخاشگر
    رنگ و رو ندارم
    همش گریه
    حافظم هم واقعا داره ضعیف میشه
    وسط حرف زدن یادم می‌ره چی داشتم میگفتم

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

بعد از ۸سال مصرف فلوکسیتین بیست به دستور پزشک دو ماهه ٬به طور کامل قطعش کردم و الان شرایط روحی بسیار بدی دارم
    چیکار کنم
    از عوارضش میترسم
    بسیار پرخاشگر
    رنگ و رو ندارم
    همش گریه
    یا دارو بسیار ناگهانی قطع شده یا اینکه بیماری قبلی عود کرده، در هردو حالت باید مصرف دارو با دستور پزشک از‌ سر گرفته شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    سه سال گذشت...
    من هنوز دارم فلوکستین می خورم
    جمعا میشه ۵ سال
    هنوز عوارض مثل بی حالی و تعریق و ... رفع نشده
    پنج ماهه که مصرفش را کم کردم ولی قطع نکردم
    جالبه بدونید برای رفع بیحالی یک دارو دیگه تجویز شد
    که اون خودش عوارض بی خوابی داشت
    بعد برای بی خوابی داروی خواب آور تجویز شد که بهترین اونها هم باعث اختلال حافظه میشد
    نوشتم که کمکی بشه به کسانی که می خوان اینده خودشون را ببینن
    می خوام بگم از دارویی که می خورید نگران نباشید من هنوز زنده ام «فکر کنم فقط صد سال اولش سخت باشه !!!!!»

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

چیکار کنم
    از عوارضش میترسم
    بسیار پرخاشگر
    رنگ و رو ندارم
    همش گریه
    دوستانی که دارو مصرف میکنند برای افسردگی و اظطراب و وسواس و فوبیا و پانیک و هرچیز دیگه....دارو به تنهایی درمان نمیکنه فقط کنترل میکنه و بعدش که دارو رو قطع کنید دوباره همه مشکلات روانی بر میگرده...
    در کنار دارو حتما باید رواندرمانی با یک روانشناس بالینی خوب حداقل 1 سال هفته ای 1 بار انجام بدید تا بتونید دارو رو کنار بگذارید وگرنه تا آخر عمر باید دارو مصرف کنید ..
    خرجش 3 یا 4 میلیون تومن باید خرج رواندرمانی کنید طی 1 سال وگرنه خوب نمیشید...

این بود تجربه من بعد از 10 سال دارو خوردن د 1 سال رواندرمانی که بالاخره تونستم دارو رو ترک کنم و حالم خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •