سلام به دوستان عزیز
بنده چند سالی میشه افسردگی دارم و متاسفانه بخاطر این بیماری شغل و رتبه خودم را از دست دادم.
الان یک سال متوالی میشه که بصورت مرتب صبح ظهر شب ده میلی فولکسیتین میخورم که مجموع میشه سی میلی در روز
الان صبح تا ظهر سر کار هستم دیگه فکر های منفی و وسواسی ندارم ولی هنوز حوصله انجام کاری را ندارم و همش کار ها را به بعد موکول میکنم.
سعی میکنم اطلاعات را کامل بدم تا بتونید راهنمایی کنید.در ضمن فقط پزشک اعصاب و روان میرم یعنی روانپزشک نرفتم.
دو ساله متاهل هستم ولی خودم فکر میکنم دلیل ابتلا به این بیماری خود ارضایی 4یا 5 سال پیشه که این مطلب را نتونستم با پزشک در میون بذارم.
حالا مشکلی که با فولکستین دارم اینه که دکتر گفته تا سه ماه دیگه ادامه بده ولی بی حالی ،
تعرق و خواب الودگی که از عوارض هست خیلی اذیت میکنه ولی این بهترین دارویی بوده که دکتر پیشنهاد داده.معمولا وقتی این دارو را مصرف میکنم خواب شبم تکه تکه میشه با این حال میخوابم اما ظهر بی قرار خواب میشم. قبلا با دکتر مشورت کردم گفت هر طور راحت تر هستی این 30 میلی را بخور بنظر شما 20 میلی صبح بخورم ده میلی شب بهتره یا 20 شب 10 صبح یا کلا ده میل ظهر را نخورم؟