آقایون بحثو از بودجه بنیاد دو برابر می شود به سمت ........ منحرف نکنید.......................![]()
آقایون بحثو از بودجه بنیاد دو برابر می شود به سمت ........ منحرف نکنید.......................![]()
ما موضوع رو عوض نکردیم. این یه حقیقته. ما داریم بحثو جلو می بریم که به یه نتیجه ای برسیم. کجاش ناجوره؟
آقایون اینقدر از بنیاد دارید بد میگید که من دارم از بازی که دارم میسازم نا امید میشم(البته تا حالا محرمانه بود).
یه بازی توپ تر همه ی بازی هایی که تا حالا اومده (تو سایتا و فروما رو میگم)
.
حالا مشخص کنین اگه من یه بازی تر و تمیز (از نظر گرافیکی و طراحی هنری) بسازم و یه تیم نداشته باشم ازم حمایت نمیکنن؟!!!!
چرا یکی از بنیادیا رو تو فروما نمیفرستن تا از خودشون دفاع کنن. ما رو هم از این بلا تکلیفی در بیاره؟!!!ها..........
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
درمورد این تاپیک باید بگم امیدوارم با زیاد شدن پول بنیاد از بازی سازای مستقل مثل ما حمایت درست و حسابی بشه
راستی پرنس مبارکه بازی های مستقل تو dbd بعدی دنیای بازی قراره منتشر بشه (امروز تو مجلش یا همون روزنامش خوندم)
بنیاد که اگر بخواد حمایت کنه هزار و یک دردسر داره ......
اینجا را مطالعه کنید:
شاید بهتر باشه به کسای دیگه بفروشید...!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محمد میدونه چی میگم.....................................................
آقایون این اطلاعیه های شرکتای بازی سزی داخلی رو دیدید همشون (تقریبا همه) دارن نیروی جدید استخدام میکنن فکر کنم به خاطر همین اضافه شدن پول بنیاد باشه.
تبلیغاتشو نو مجله ی دنیای بازی و سایت گرشاسپ خوندم.
بله . من هر شرکتی رو که دیدم بازی ساز استخدام میکرد.....
راستی آقاپرویز شرکت زیبا نگار آسیا با تری دی گیم کار میکنه و الان داره رو بازیه رالی خیابانی کار میکنه.........
جواب منو ندادید اگه من بازیمو بسازمو تموم کنم ولی تیم نداشته باشم ازم تو بنیاد حمایت نمیشه؟
والا من که تا حالا از بنیاد حمایت نگرفتم ولی فکر نکنم به خاطر اینکه تک نفره ساختی مشکلی باشه.
بابدبختی شاید GTAIV بسازی شاید حمایت کننن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)