کدام رنگ اونته بیشتر طرفدار داره؟ البته سلیقه ای اما رنگ خاصی رو بورسه ؟
کدام رنگ اونته بیشتر طرفدار داره؟ البته سلیقه ای اما رنگ خاصی رو بورسه ؟
من شخصآ سفید رو ترجیح میدم چون که کیفیتش از رنگهای متالیک آوانته بیشتره![]()
ادامه این بحث فایده نداره چون شما کوتاه نمیاین و اصرار دارین که کیفیت زانتیا و مگان از آوانته بهتره که نیست
ضمنآ لذت سواری زانتیا هم اصلآ از آوانته بهتر نیست چون 1- شتاب کمتری داره 2-هندلینگ آوانته بهتره
3-زانتیا سرعت رو بیشتر از آوانته نشون میده و......
در مورد جن2 هم بهتره که با پارس و سمند و ... مقایسه بشه اصلآ در حد آوانته و زانتیا نیست!
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
1- کلآ وقتی صندلی برقی نیست یا با اهرمه یا با پیچ اما سخت نیست
2- کولرش منو که همیشه راضی کرده البته کولر همه ماشین ها وقتی ثابت واستادن گرمتر میشه!
3-اگه اهل بچه بازی و کل کل باشین دنده یی هیچ وقت نا امیدتون نمیکنه البته دنده یی معضلات خاص خودشو داره و اگه زیاد نیم کلاج کنین با صفحه کلاجش به مشکل می خورین.
و اگر عقل رس شدینو دیگه کل کلا تموم شده اتومات خیلی بهتره و از دنده 2به بعد شتاب خوبی هم داره(مثل دنده یی) ضمنآ حساسیت گیر بکس هم نسبت به پدال گاز عالیه و هر موقع که بخواین در نهایت قدرت معکوس میکشه
تو سربالایی هم بخاطر موتور قوی که داره خوب عمل میکنه!
بله کارت سوخت داره.![]()
از جواب هاتون ممنون -پس دنبال اوانته سفید اتومات باشم![]()
اون موقع هم اهل کل کل نبودیماگر عقل رس شدینو دیگه کل کلا تموم شده ....الانم باید به فکر راحتی ماشین و امنیتش باشیم.
نمایندگی قسطی هم می فروشه ؟ یکی از دوستام می گفت 15 می گیره ماهی 950.
فروش فوری تحویلش هم فوریه ؟
ببینید من اینجوری گفتم!!!! من گفتم:ادامه این بحث فایده نداره چون شما کوتاه نمیاین و اصرار دارین که کیفیت زانتیا و مگان از آوانته بهتره که نیست
شما لطفا با دقت بخون و زود قضاوت نکن!اوانته! قبلا که تو کیفیت ساخت مقابل زانتیا و مگان اصلا حرفی برای گفتن نداشت اما الان زانتیا که کلا گند زدن بهش و مگان هم تقریبا افت زیادی کرده! شاید الان اوانته تو کیفیت ساخت بتونه مقابل اینا قد علم کنه!
اتفاقا لذت سواری زانتیا خیلی بیشتر از اوانته هستش اگه پشت هر دوتاشون مینشستی اینطور قضاوت نمیکردی!ضمنآ لذت سواری زانتیا هم اصلآ از آوانته بهتر نیست چون 1- شتاب کمتری داره 2-هندلینگ آوانته بهتره
در ضمن زانتیا نه شتاب کمتری داره و نه هندلینگش از اوانته ضعیفه! نظر شخصی شما نمیتونه ملاک کلی باشه!
واقعا!!!!!! اصلا شما راست میگین این بحث نباید ادامه پیدا کنه خب البته نظر هرکس محترمه!در مورد جن2 هم بهتره که با پارس و سمند و ... مقایسه بشه اصلآ در حد آوانته و زانتیا نیست!
البته مشکیش هم قشنگه! من بودم مشکیشو میخریدم!از جواب هاتون ممنون -پس دنبال اوانته سفید اتومات باشم![]()
من چند روز پیش خونده بودم اما دقیقا یادم رفته اما فکر کنم دوره بر 60 قسط بود ماهی 600 تومن!نمایندگی قسطی هم می فروشه ؟ یکی از دوستام می گفت 15 می گیره ماهی 950.
فروش فوری تحویلش هم فوریه ؟
از نظر امنیت و راحتی خیالت تخت
نمایندگی قسطی هم می فروشه ؟ قسطی می فروشه اما شرایتش رو نمی دونم.
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
چشم فرشاد جون شرمنده !
در مورد لذت سواری من چون پشت هر 2 شون نشستم می گم هندلینگ آوانته بهتره چون فنر های زانتیا زیادی نرمن و سر پیچ آدمو میتر سونن
در مورد شتاب هم فکر می کنم نظر اکثر کسایی که با این 2 ماشین آشنا هستن همینه
د
ر مورد رنگ خوشبختانه اتفاق نظر داریم به نظر من هم مشکی خوشگل تره اما من موقعی که می خواستم ماشینمو عوض کنم نمایندگی آساطوری با وجود اینکه خودش مشکی و نوک مدادی داشت
( سفید نداشت ) پیشنهاد کرد که سفید بگیرم چون می گفت رنگ های متالیکش بی کیفیت تر هست و در طول زمان کدر می شه
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
جن2 هم تو کلاس خودش عالیه اما با توجه به اطلاعات فنیش درست نیست که با زانتیا و آوانته مقایسه بشه
البته یه چیزی رو بگم تو هر بحثی که باشه چه ماشین یا هر چیزه دیگه نظر کسانی رو قبول کن که نه برای منفعت خودشون راهنمایی بکنن و نه از یه چیزی بدشون بیادچشم فرشاد جون شرمنده !
در مورد لذت سواری من چون پشت هر 2 شون نشستم می گم هندلینگ آوانته بهتره چون فنر های زانتیا زیادی نرمن و سر پیچ آدمو میتر سونن
در مورد شتاب هم فکر می کنم نظر اکثر کسایی که با این 2 ماشین آشنا هستن همینه
د
ر مورد رنگ خوشبختانه اتفاق نظر داریم به نظر من هم مشکی خوشگل تره اما من موقعی که می خواستم ماشینمو عوض کنم نمایندگی آساطوری با وجود اینکه خودش مشکی و نوک مدادی داشت
( سفید نداشت ) پیشنهاد کرد که سفید بگیرم چون می گفت رنگ های متالیکش بی کیفیت تر هست و در طول زمان کدر می شه
مثلا اگه از نمایشگاه بپزسی چه ماشینی بخرم عمرا ماشین مناسب رو برای شما معرفی بکنن!
البته من و سایر دوستان که تو این فروم دائما فعال هستیم این همه برق و تلفن و ... هزینه میکنیم هیچ دلیلی نداریم که یه نفر رو بیخودی راهنمایی کنیم و اطلاعات غلط بهش بدیم!
من که شما رو تا اخر عمر که نمیبینم! اما خیلی دوست دارم که از چیزی که ازش سر در میارم و ازش تجربه دارم دیگران رو تو مسیر راهنماییو کمک کنم! و دلیل فعالیتم تو فروم هم همینه!
در عوض منم میخوام گوشی موبایل بخرم به همکاران بخش موبایل زحمت میدم! به هر حال اوانته ماشینی بدی نیست امید وارم چرخاش برات بچرخه.
سفیدش قشنگ نیست مشکیش خیلی خوشگل تره ، مشکی بردار
توی صفحه کیلومتر ماشینم 1 چراغ همیشه خاموش هست که نوشته TCS این چیه؟
مربوط به سیستم ترکشن کنترل هستش که از رو ماشین حذف شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)