کار دوست عزیزم جناب مسعود پاكنظر بود که برای ماهنامه شبکه مطلب زدشما پست زدی نه من کار خودته
کار دوست عزیزم جناب مسعود پاكنظر بود که برای ماهنامه شبکه مطلب زدشما پست زدی نه من کار خودته
بچه ها به نظرتون مانیتور 19 اینچ نسبت به 17 اینچ برای بازی کردن بهتره؟
معلوم هست که بهتره به نظر من اگر سیستم توانش رو داشته باشه هرچه بزرگتر بهتربچه ها به نظرتون مانیتور 19 اینچ نسبت به 17 اینچ برای بازی کردن بهتره؟
بچه ها من راجع به قطعات زیاد اطلاعات ندارم؟اینکه میگید پردازشگر amd باشه یعنی چی؟این نوع پردازشگر هم حالت دو هسته ای داره؟اگه پردازشگر amd باشه مادر بورد هم بایدamd باشه یا اصلا مادبورد amd هم داریم یا نه؟فرق amd با intelچیه؟
یعنی ساخت شرکت AMD هستاینکه میگید پردازشگر amd باشه یعنی چی؟
4 هسته ای هستاین نوع پردازشگر هم حالت دو هسته ای داره؟
بله برای هر کدوم مادربرد مخصوص خودش هستاگه پردازشگر amd باشه مادر بورد هم بایدamd باشه یا اصلا مادبورد amd هم داریم یا نه؟
از چه لحاظ؟فرق amd با intelچیه؟
دو تا شرکت هستند که سی پی یو تولید می کنند. یکی اینتل یکی AMD. این دوتا با هم رقیب هستند. از نظر کیفیت و تکنولوژی و اینا در این محدوده قیمت تفاوت زیادی با هم ندارن. بیشتر تفاوتشون توی سیاست های قیمت گذاری هست. مثلا AMD توی محدوده قیمت 100 تومان پردازنده 4 هسته ای هم داره ولی اینتل ارزان ترین 4 هسته ایش حدود 130-140 تومانه و با 100 تومان فقط 2 هسته ای زده. یا مثلا اینتل بعد از 2 هسته ای، رفت سراغ 4 هسته ای، ولی AMD اومد پردازنده های 3 هسته ای رو هم ساخت و اونها رو هم قیمت پردازنده های 2 هسته ای اینتل قرار داد. در واقع می شه گفت، توی رده پردازنده های ارزان قیمت و میان قیمت خرید از AMD به صرفه تر هست. ولی در محدوده پردازنده های گران قیمت و پرسرعت (برای کارهای حرفه ای) بالای 200- تومان اینتل تقریبا برتری مطلق داره و قوی ترین پردازنده AMD همیشه ضعیف تر از قوی ترین پردازنده اینتل هست.
با توجه به اینکه پردازنده های این دو شرکت با هم تفاوت دارن، شرکت های تولید کننده مادربورد (گیگابایت/ایسوس/...) یه سری مادربورد مخصوص پردازنده های اینتل تولید می کنند و یه سری مادربورد مخصوص پردازنده های AMD. یعنی سی پی یو اینتل به مادربورد AMD Support نمی خوره و برعکس.
پردازنده دو هسته ایی کاراییشون بهتره یا چهار هسته ای؟(به خصوص برای بازی و کارهای گرافیکی)
مسلما چهار هسته ای بهترهردازنده دو هسته ایی کاراییشون بهتره یا چهار هسته ای؟(به خصوص برای بازی و کارهای گرافیکی)
دو هسته با فرکانس بالا تو بازی از چهار هسته با فرکانس پایین بهتره و برای محاسبات سنگین 4 هسته بهتره![]()
با توضیح دوستان عزیز حل شد.
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
مادر بورد گیگا بهتره یا ایسوس؟من تا الان هر چی مادر بورد برای سیستم هام برداشتم گیگا بوده؟فرق آنچنانی که با هم ندارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)