قیمت p23700 رو بهتون دادن نه xl2370.چون احتمالا همین اشتباهی که اینجا کردید رو توی سوالتون از اونها هم کردید , xl23700 نه xl2370
قیمت p23700 رو بهتون دادن نه xl2370.چون احتمالا همین اشتباهی که اینجا کردید رو توی سوالتون از اونها هم کردید , xl23700 نه xl2370
دوستان من یه سوال دارم .
می خوام بدونم که خرید مانیتور LED که FULL HD هم نیست آیا بهتره یا خرید یک LCD که FULL HD است ؟
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
دوستان من یه سوال دارم .
می خوام بدونم که خرید مانیتور LED که FULL HD هم نیست آیا بهتره یا خرید یک LCD که FULL HD است ؟
بستگي به كاربردن داره دوست عزيز
اگر ميخواي مانيتور زيبا داشتهباشي و باهاش فيلم ببيني و كيفيت تصاوير و رنگ ها برات مهمه ال اي دي خيلي رنگ ها ي زيبايي داره و كنتراست فوق العاده اي هم دراه
ولي اگر ميخواي بازي كني و به كنسول وصل كني حتما ال سي دي بگگيرو حواست باشه كه حتما حتما HDMI داشته باشه
مسلما برای بازی بازی و فیلم بهترین گزینه مانیتورهای fullHD هستند البته در صورتی که سختافزارتون هم بتونه پشتیبانی کنه.
بهترین گزینه ها هم xl2370 هست با قیمت 330(برای خریدش باید کمی صبر کنید توی بازار فعلا نیست) و در رنج قیمت پایینتر هم 23700 و 23500 هم هستند که قیمتهاشون هم به ترتیب 270 و 245 هست.
اگر هم به کنسول وصلش نمیکنید وجود HDMI هیچ اهمیتی نداره.
ممنون از شما اما من متوجه نشدم كه اين FULL HD كه شما مي فرماييد در مانيتورهاي LED بهتره يا LCD ؟
برای هردو مزیت محسوب میشهممنون از شما اما من متوجه نشدم كه اين FULL HD كه شما مي فرماييد در مانيتورهاي LED بهتره يا LCD ؟
ببینید fullHD یعنی 1920*1080 و کلا رزولوشن هرچی بالاتر باشه کیفیت تصویر هم به نوعی میشه گفت بالاتره , هونطور هم که بابک گفت در هر شرایطی مزیت محسوب میشه حالا میخواد led باشه یا lcd و یا پنلش tn باشه یا ips.در هر حال به عنوان یک برگ برنده محسوب میشه.
امير جان شما مانيتورتو براي چه مصرفي ميخواي
اگر بيشتر براي خوندن ميخوواي بهتره رزولوشن خيلي زياد نباشه. مثلا دوستاني كه text ميخونن بهتره رزولوشن هاي پايين تر بخرن.
ولي اگر بازي ميكني يا فيلم بازي Full HD بهتره. .
هميشه فول اچ دي به عنوان برگ برنده نيست و بستگي به كارايي شما داره
حتی برای وب گردی و یا خوندن تکست باز هم fullHD بودن ضعف نیست.
خوندن متون توی مانیتورهای fullHD وقتی مشکل میشه که اندازه پیکسلها کوچیکتر از حد استاندارد باشه مثل 22500 و w2261vp که توی اینها خوندن متن کمی سخت هست ولی در مانیتورهای fullHD 23" و 23" به بالا هیچ فرقی با یک مانیتور 17 اینچ با رزولوشن 1280*1025 نداره پس fullHD همیشه به عنوان برگ برنده هست.
این عکس رو ببینید
[IMG]file:///C:/Users/Payman/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
حالا با یک خط کش اندازه بگیرید اگر اندازه اش 2 اینچ بود یعنی سایز پیکسلها استاندارده و خوندن تکست توش راحته حالا دیگه فرقی نمیکنه که این 2" * 2" مال یک مانیتور با رزولوشن 1280*1024 باشه یا یک مانیتور با رزولوشن 1920*1080 و یا حتی بالاتر مهم اینکه اندازه هر ضلع این مربع کمتر از 2 اینچ نباشه.
پيام جان
با اينكه احترام زيادي برات قائلم ولي فكر ميكنم اشتباه ميكني
رزولوشن بالا و كنتراست بالا در مانيتور بسته به كاربرد شما ميتونه مزيت يا عيب باشه
و حرف آقاي game درسته به نظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)