پیش از بازی فینال من 6 بازی رم را با دقت بررسی و نقاط ضعف آنها را یادداشت کردم؛ 18 ساعت کار کردم، برای هر بازی 3 ساعت
سایت گل - بعد از اظهار نظر نسبتا تند کلودیو رانیری سرمربی رم درباره تاکتیک مورینیو در دیدار فینال جام حذفی ایتالیا سرمربی پرتغالی اینتر به سبک خود پاسخ بسیار تندی به او داد: «رم باید در مسابقه چهارشنبه شب با 6 بازیکن بازی را به پایان می رساند. مکسس، توتی، پروتا، تادی و بوردیسو مستحق اخراج بودند و حالا رمی ها از بازیکنان پرتحرک سخن می گویند. تاکتیک ما با کار گروهی هرروزه و تمرینی پس از تمرین دیگر شکل گرفته است. اینطور نیست که نشسته و فقط یک فیلم از بازی حریف دیده و به فینال کوپا ایتالیا آمده باشیم. بازیکنان ما حرفه ای های بسیار جدی هستند نه یک مشت بچه. ما ترجیح می دهیم که کار کنیم و به نوع تمرینات تنبل پرور رم توجهی نداریم!
او با انتقاد از رانیری ادامه داد :اگر من تیمم را پیش از بازی فینال به دیدن فیلم گلادیاتور می بردم، بازیکنانم به من می خندیدند یا یک دکتر را خبر می کردند تا مرا معاینه کند.
پیش از بازی فینال من 6 بازی رم را با دقت بررسی و نقاط ضعف آنها را یادداشت کردم؛ 18 ساعت کار کردم، برای هر بازی 3 ساعت. پس از آن ساعت های بیشتری را برای انتخاب بخش های تمرینی مفید صرف کردم. البته راحت تر بود که قبل از بازی فینال یک فیلم انتخاب می کردم، اما ظاهرا رانیری فراموش کرده که بازیکنانش قهرمانند، نه یک مشت بچه!
جالبترین حرف مورینیو این است :من هیچ وقت نگفتم که پدیده ام اما قطعا این گناه من نیست که سال 2004 به چلسی آمدم. وقتی از مسئولان تیم پرسیدم که چرا با رانیری ادامه نمی دهید آنهاگفتند که می خواهند برنده شود. کاری که با او هرگز نمی توانستند انجام دهند. این گناه من نیست.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید