تجربه نشون داده پرز بازیکنی رو که خودش میخره حتی اگه بد هم باشه به این راحتیا نمیفروشه![]()
تجربه نشون داده پرز بازیکنی رو که خودش میخره حتی اگه بد هم باشه به این راحتیا نمیفروشه![]()
آندري آرشاوين: در تابستان به بارسلونا خواهم رفت
بازيكن روس يك بار ديگر به شايعاتي كه در اطرافش وجود دارد، دامن زد.
سايت گل - آندري آرشاوين، مهاجم تيم آرسنال، ادعا كرد كه آماده است كه در تابستان از آرسنال جدايي شود و به بارسلونا بپيوندد.
اين بازيكن روس به تازگي مدعي شده بود كه بازي براي بارسلونا اوج دوران بازي يك فوتباليست است؛ مسئله اي كه موجب شد آرسن ونگر نااميدي اش را از جدايي اين بازيكن اعلام كند.
او همچنين ادعا كرد كه گائل كليچي نيز در سفر به كاتالونيا او را همراهي خواهد كرد.
آرشاوين در مصاحبه با نشريه پيپل گفت: "من در تابستان به بارسلونا خواهم پيوست. همواره روياي من حضور در فوتبال اسپانيا و بازي كردن براي بهترين تيم دنيا بوده است.
وقتي من در روسيه بازي مي كردم، آنها نسبت به توانايي هاي من ترديد داشتند اما من به آنها نشان دادم كه چه توانايي هايي دارم و اكنون مي دانم كه آنها آماده صحبت كردن با ما هستند.
من مي خواهم براي بهترين تيم دنيا بازي كنم و تلاش كنم كه در همه رقابت ها به قهرماني برسم. فكر نمي كنم بتوانيد تيمي را بهتر از بارسا بدانيد. من مي خواهم براي آنها بازي كنم و اين رويايي است .كه هيچ وقت تغيير نمي كند.
من مي دانم كه گائل كليچي هم دوست دارد در بارسلونا بازي كند. او مي تواند در اين تيم خوب كار كند."
2010/5/3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرانك ريبري: آرزويم بازي در رئال يا بارسا است
ستاره فرانسوي هيچ صحبتي از حضور در استمفورد بريج نكرد.
سايت گل - فرانك ريبري، مهاجم فرانسوي بايرن مونيخ، با رد شايعات حضورش در تيم چلسي، تاييد كرد كه تصميم دارد دوران بازي اش را در يكي از دو تيم بارسلونا يا رئال مادريد ادامه دهد.
ريبري در مصاحبه با سايت فيفا، در پاسخ به سوالي در مورد بازيكني كه بيش از همه دوست دارد در كنارش بازي كند، گفت: "بي ترديد ليونل مسي. دوست دارم در كنار او و ژاوي بازي كنم. ژاوي مي داند كه چطور تيمش را سرو سامان دهد و تيم را به جلو هدايت كند. او قابليت پاسوري بالايي دارد.
تيم هاي زيادي هستند كه من آرزوي بازي در آنها را دارم. مثل رئال و بارسا."
او در مورد رقابت هاي جام جهاني نيز اظهار نظر كرد و گفت كه به موفقيت فرانسه در اين رقابت ها اميدوار است.
"من بسيار اميدوارم كه بازي هاي خوبي انجام دهيم زيرا اين رقابت هايي است كه در آن روي ما بسيار حساب مي كنند. هدف اول ما صعود از مرحله گروهي است. هنوز زمان زيادي داريم كه به حضور در فينال فكر كنيم. اميدوارم كه تيمي كه در نهايت جام را فتح خواهد كرد، فرانسه باشد. ما بازيكنان خوبي داريم و واقعا اميدوارم كه بتوانيم فاتح جام باشيم. البته ساير تيم ها نيز از بازيكنان خوبي برخوردارند. انگليس و اسپانيا تيمهاي بسيار قدرتمندي هستند."
2010/5/3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نمی دونید چرا رئالی ها و منچستری ها تاپیک های بارسلونا-اینتر رو قرق می کنن و حتی مجال اظهار نظر به اینتری ها نمی دن؟ از لحظه اتمام بازی رفت تا همین حالا.
در ضمن رعایت قوانین در مورد منبع اینقدر سخته؟
آقا خواهشا خبر هایی رو که خود بازیکن تکذیب کرده رو نذارید.آندري آرشاوين: در تابستان به بارسلونا خواهم رفت
برای خودن تکذبیه این خبر هم از خود آندری هم از وکیلش هم از ونگر میتونید برید به آرسنال . آی آر.
ممنون.![]()
بارسلونا رکورد بیشترین امتیازهای به دست آمده درطول یک فصل را شکست.
آبی- اناریها سهشنبه شب در شروع هفته 36 رقابتهای لیگ برتر میزبان تنریف بودند و در پایان توانستند مهمان خود را با حساب 4 بر یک شکست داده و همچنان پیشتاز جدول رقابتهای لالیگا باقی بمانند.
لیونل مسی، گلزن آرژانتینی بارسا در این بازی آمار گلهای زدهاش در طول فصل جاری را به عدد 31 رساند. در کنار دو گلی که مسی در این بازی به ثمر رساند، بویان کرکیچ و پدرو دیگر گلهای تیم کاتالانی را به ثمررساندند. بارسا با این برد 93 امتیازی شد. این بیشترین امتیازی است که یک تیم در رقابتهای لالیگا به دست آورده است. رکوردی که در دو بازی باقیمانده فصل نیز قابل ارتقا خواهد بود.
پیش از این رئال مادرید در فصل 1997-1996با هدایت کاپلو توانسته بود 92 امتیاز را جمعآوری کرده و رکورددار بیشترین امتیازهای به دست آمده باشد.
بارسا در صورت شکست رئال در بازی چهارشنبه برابر مایورکا میتواند گام بلندی به سوی قهرمانی در فصل جاری رقابتها بردارد.
در دیگر دیدارها والنسیا 3 بر یک خرس را برد. آلمریا 4 -2 ویارئال را شکست داد. ختافه و اسپورتینگ با تساوی یک بر یک به کار خود پایان دادند.
برنامه دیدارهای چهارشنبه
راسینگ سانتاندر - سویا
آتلتیک بیلبائو- مالاگا
رئال ساراگوسا - اسپانیول
آتلتیکومادرید - رئال وایادولید
اوساسونا - دپورتیوو لاکرونیا
مایورکا - رئال مادرید
در جدول رقابتهای لالیگا، بارسا با 93 امتیاز از 36 بازی صدرنشین هستند. رئال مادرید با 89 امتیاز از 35 بازی در مکان دوم جای دارد. والنسیا با 68 امتیازاز 36 بازی سوم است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غلط کرده مردک رسوا!فرانك ريبري: آرزويم بازي در رئال يا بارسا است
بی غیرت ترین بازیکنی که تو عمرم دیدم!
دارید اعضای این سایت رو با بازیکن یه تیم که حرفش همه جا بازتاب داره یکی میکنید ؟ جالبید در کل!اینم نمی دونید چرا رئالی ها و منچستری ها تاپیک های بارسلونا-اینتر رو قرق می کنن و حتی مجال اظهار نظر به اینتری ها نمی دن؟ از لحظه اتمام بازی رفت تا همین حالا.
در ضمن رعایت قوانین در مورد منبع اینقدر سخته؟
بازم میگم هر کی هر کجا دلش خواست میتونه تو فروم اظهار نظر کنه !
رکورد رئال 98 امتیازه !با جمعآوري 93 امتياز، در لالیگا بارسا رکورد رئال را شکست
60تا خبرگذاری معتبر این خبر رو گذاشتن حالا احتیاج به تایید شما داره !!!؟![]()
بازیکنای آرسنال به درد خوده آرسنال می خورن و آرسن ونگر.هر کدومشون که از آرسنال رفته دیگه اون بازیکن سابق نبوده.خرید آرشاوین هم حماقته .
ليگ هاي اروپايي در يك قدمي سرنوشت: اسپانيا؛ هيجان انگيزترين رقابت دو نفره
در حالي كه ليگ هاي اروپايي به روزهاي حساس خود رسيده است، سايت گل نگاهي گذرا به وضعيت تيمها در اين ليگ ها انداخته است.
سايت گل - دسته اول اسپانيا (لاليگا)
قوانين ليگ:
در اين ليگ 20 تيم حضور دارند. تيم هاي اول تا چهارم به ليگ قهرمانان اروپا خواهند رفت. تيم هاي پنجم و ششم در ليگ اروپا حضور پيدا خواهند كرد. سه تيم پاياني نيز به ليگ پايين تر سقوط مي كنند.
مدعيان قهرماني:
بارسلونا: 36 بازي، 93 امتياز - بازي هاي باقي مانده: سويا (خارج از خانه) وايادوليد (خانگي)
رئال مادريد: 35 بازي، 89 امتياز - بازي هاي باقي مانده: مايوركا (خارج از خانه) اتلتيكو بيلبائو (خانگي) مالاگا (خارج از خانه)
بارسلونا در صورتي كه بتواند در دو ديدار باقي مانده به پيروزي برسد، عنوان قهرماني را از آن خود خواهد كرد. رئال براي قهرماني بايد در ديدارهاي باقي مانده دو امتياز بيش از بارسلونا به دست بياورد. در صورتي كه دو تيم هم امتياز شوند، بارسلونا به دليل نتايج بهتر در ديدارهاي رودررو عنوان قهرماني را از آن خود خواهد كرد.
2010/5/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غيبت احتمالي پيكه در ديدار مقابل سويا
احتمالا آبي و اناري ها در بازي حساس اين هفته در مقابل سويا مدافع نفوذ ناپذيرشان را در اختيار نخواهند داشت.
سايت گل - به گزارش نشريه اسپورت، حضور خرارد پيكه، مدافع مركزي تيم بارسلونا، در ديدار حساس اين هفته اين تيم در مقابل سويا در ورزشگاه سانچز پيس خوان به دليل مصدوميت از ناحيه پاي راست كه در ديدار شب گذشته بارسا در مقابل تنريفه اتفاق افتاد، در هاله اي از ابهام قرار دارد.
در حالي كه امروز ساير بازيكنان تيم، تمرينات آمادگي شان را براي بازي بعدي آغاز كردند، پيكه زير نظر كادر پزشكي تيم آزمايشات تكميلي را انجام داد. بسياري اعتقاد دارند كه سرنوشت قهرماني لاليگا در اين هفته رقم خواهد خورد. امشب رئال بايد در خانه مايوركا، تيم چهارم جدول به پيروزي برسد و سويا نيز آخرين حريفي است كه ممكن است بارسلونا در مقابل آن امتياز از دست بدهد.
پپ گوارديولا تصميم گرفته بازيكنانش را در روز پنج شنبه به يك گردش تفريحي ببرد و شايد اين فرصتي مناسب براي پيكه باشد تا بار ديگر با پشت سر گذاشتن مصدوميت، به تركيب تيم بازگردد.
2010/5/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیمه اول مساوی
May 5, 2010
La Liga
Mallorca 1-1 Real Madrid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دم این مسئولین صدا و سیما گرم انصافا که دل تمام فوتبال دوستان ایرانی رو به دست میارن!
آخه همه فوتبال رو برا دیدن یه بازی زیبا و پرگل و پاسها و دریبل های خوب میبینن و این ها رو کی داره؟! بارسا! و خب این عزیزان تمام بازیهای تیم بارسا رو نشون میدن و عملا دل تمام مردم رو به دست میارن!!!
الان بعد بازی اینتر و رم، حتی مراسم قهرمانی رو ندادن و تموم کردن برنامه ورزشی رو...رئال هم که اصلا مهم نیس! یوسفی هم که خودش رو خفه کرد که بگه بارسا رو اینتر با نامردی برده! بدبخت!
جالبه برام که همین چند روز پیش، دقیقا همین شرایط پیش اومد اما اینا بازی بارسا رو، 10 دقیقه اخر نیمه اول و نیمه دوم رو بطور کامل و زنده پخش کردن!!!
خوبه هیچ پولی هم برا بازی ها نمیدن خوشکل کپی میکنن از عربا!
عدالت از سر و روشون میباره! بقول عادل، همه چیمون باید به هم بخوره!
باید بشینیم یه مشت برنامه هویچ گونه ببینیم بجای اینکه بتونیم هتریک رونالدو رو ببینیم!
برد 4-1 رو به همه هوادارای رئال تبریک میگم که واقعا مسئولین بهشون فکر میکنن و براشون بازی های بارسا رو میذارن که اینا از پاس های ژاوی لذت ببرن!!
در آخر فقط اینکه برن بمیرن این مسئولین با این عدالتشون...(کی ما از دست اینا راحت میشیم؟!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)