شما یک لحظه بیشتر هم نه به اون بنچمارکی که در صفحه ی قبلی گذاشتم یک نگاه بکن به نتیجه میرسیحالا کدوم کارت گرافیک ؟
شما یک لحظه بیشتر هم نه به اون بنچمارکی که در صفحه ی قبلی گذاشتم یک نگاه بکن به نتیجه میرسیحالا کدوم کارت گرافیک ؟
دوستمون دو تا ادرس از سایت معتبر تومز گذاشته بود فرموده بودن که له کرده ، خوبه یه نگاه کلی انجام بدید که حد فاصل نه تنها در حد له کردن نیست بلکه نا چیزه و حتی در بعضی امار 5770 بالاتر هست که حالا کاری نداریم
در مورد مصرف هم این لینک سایت گرین از مصرف کارت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن amd فقط تراشه رو میزنه و برد ها و کولر ها رو کمپانی های دیگه که تعیین کننده مصرف کولر ها و برد گرافیک هست
اینم لینک هایی در مورد تفاوت کیفیت تصویر D11 با D9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گرافیک همون طور که گفتم 512 مگش هست که خیلی از 1گیگ های دیگه بهتره. بحث رو هم به سمت پاور نبرید لطفا قزیش حل شد گفتن پاور بالاتر میخرند
سلام
من در مورد لینک دوستمون اظهار نظر نکردم
من لینک از سایت خود سازنده گذاشتم که خودش نوشته که به چه میزان پاوری احتیاج هست الیته منظور برد اصلی هست ونه برد تغییر یافته
ضمن اینکه تراشه ساز خودش باید از میزان مصرف بردی که طراحی کرده آگاه باشه
در ضمن این بردها و کولر ها رو هم گرین تولید نکرده که شما از این سایت لینک دادید
البته معتبر هست و تناقضی هم با لینکی که من دادم نداره
ببینید 4870 شاید قوی تر از 5770 باشه که نیست ولی 5770 این مزیت هارو داره که 4870 نداره
1.از DX11 پشتیبانی میکنه و تفاوت DX9 و DX 11 طبق لینک آقا نیکان کاملآ واضحه
2.کم مصرف تره
3.خنکتره
حالا بازم نظر نهایی با خودتونه ولی من فکر میکنم بهترین انتخاب برای شما 5770 هست حالا از هر برندی
من که اطلاعاتی درمورد این جور چیزا ندارم
فقط میدونم 5770 جدیدتر و نیاز به پاور کمتری به 4870 داره
------------------------------------------------------------------
به هر حال برای پس فردا این سیستم رو سفارش میدم تا از تهران برام بیارند و اگر باز جایی مشکل میبیند بگید تا تغیرش بدم
خودم هیچ اطلاعاتی ندارم و این سیستم از پیشنهاد شما دوستان تهیه کردم
M.B:GIGABYTE 770T-USB3
CPU:AMD Phenom™ II X4 945
RAM:KINGMAX 2GB DDR3
VGA:ATI SAPPHIRE 5770 1GB GDDR5
POWER:؟
پاور رو با این سیستم یک جنس خوب بگید تا در آینده مشکلی پیش نیاد
کیس هم یک کیس برمیدارم که از تهویه خوبی برخوردار باشه
امیدوارم سیستم خوبی از آب در بیاد و بعدا پشیمان نشم که چرا اینو نخریدم
دوستان خوبه ؟
پیشنهاد دیگری ندارید ؟
نه نیکان جان من منظورم لینک شما نبوده
در ضمن شرکت سیاره سبز گرین دستگاهای تعیین توان دارن که در حالت فول لود مقدار رو تعیین میکنه
کمپانی سازنده طراحی تراشه رو بر عهده داره و نه کولینگ و برد ، راحت ترین مثال فن های 5770 سافایر و هیس هست
در ضمن من فکر کنم دوستان همگی با من موافق باشن که اگر قرار به خرید 4870 بشه حماقت محض هست که ادم با هزینه ای بسیار ناچیز به سراغ 4890 بره
در کل از بین 4870 - 4890 - 5770 اخرین انتخاب 4870 هست
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
شما پاور رو از مارک ممونیکس بردار و در صورت وجود بیشتر فلوس برند های معتبر جهانی مانند acbel رو پیشنهاد میدم
از لحاظ کیس با تهویه خوب هم به شما کیس مگنوم2 و اوربیت رو پیشنهاد میدم که هردو از ساختار کاملا یکی برخوردار هست ولی سری اوربیت دارای فن کنترلر هست
صحبت های شما خیلی جالبهببینید 4870 شاید قوی تر از 5770 باشه که نیست ولی 5770 این مزیت هارو داره که 4870 نداره
1.از DX11 پشتیبانی میکنه و تفاوت DX9 و DX 11 طبق لینک آقا نیکان کاملآ واضحه
2.کم مصرف تره
3.خنکتره
حالا بازم نظر نهایی با خودتونه ولی من فکر میکنم بهترین انتخاب برای شما 5770 هست حالا از هر برندی
ببینید 4870 شاید قوی تر از 5770 باشه که نیست
ببینید در بازی من 5770 رو نمیبینم که از 4870 قویتر باشه و چه برسه که اون 4870 از برد ایسوز باشه به این دلیل بود که گفتم به گرد پاش نمیرسه
در مورد دایرکت ایکس هم تفاوت 10 با 11 نه 9 با 11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برتری هم با تعداد فریم و... هست
صحبت های حامد کاملا تایید میشه ، چون توان یک کارت رو فقط در چند بازی سنجیده نمیشه و در کل سنجیده میشه
4870 از 5770 قوی تر هست ولی خیلی نا محسوس که این برتری با تمام مزیت های 5770 پر میشه
تفاوت دایرک ها 10 و 11 هم به همان اندازه 9 و 10 هست
من یادمه وقتی بازی half life 2 اومد تازه همه فهمیدن این تفاوت چقدر هست و به درستی درک شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)