آقا شما بازیتو unlock نکردی دیگه...
پست های اول رو بخون.
آقا شما بازیتو unlock نکردی دیگه...
پست های اول رو بخون.
فایل های دانلود شده مشکل داشته و میتونه یه دلیل دیگه هم داشته باشه اونم اینه که قبل از وارد کردن هرگونه ماشین به بازی لطفا پارکینگ ها رو خالی کنید !آقا ما یه غلطی کردیم که توش موندیم ما یه ماشین دانلود کردیم بعد با spaik iv قسمت ماشینهای بازی رو باز کردیم بعد یه جا نوشته بود اسم ماشین رو مثل همون ماشینی کنید که میخواد جایگزینش کنید منم اسم رو مثل همون کردم و جایگزین کریم بعد rebuild و بعد سیو رو زدم تو قسمت view هم شکل ماشین رو نشون نمیداد تا از همه بد تر دیگه بازی هم بالا نمیاد
لطفا کمک کنید
به خدا اینقدر باحاش ور رفتم قیافم مثل این شد![]()
وهمیشه از بازیتون بک آپ بگیرید ...
Last edited by Khashayar King; 05-07-2010 at 17:33.
فایل دوم رو نمیشه دانلود کرد!
اگه دارین تو انجمن آپ کنید.........با تشکر
سلام دوست عزیز اگه بخای میتونم کمکت کنم اینم ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
سلام دوستان مشکل بازی من اینه که نمیتونه game for windows اجرا کنه لطفا بهم بگید باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
اقا بهم بگید چطور مشه بازی رو با gam for windowes اجرا کرد ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم کمک کنید![]()
اقا بهم بگید چطور مشه بازی رو با gam for windowes اجرا کرد ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم کمک کنید![]()
سلام ببخشيد براي شبكه بازي كردن IV چه سرعت اينترنتي كافي هست
ممنون
سلام بچه ها
آقا من بازی رو تازه نصب کردم gta eflc بازی هم بدون مشکل نصب شد و میاد ولی یه چیزی هست اینکه موقع بازی 2 ثانیه روونه 1 ثانیه آروم میشه. یعنی 2ثانیه مثل بچه آدم بازی درسته 1 ثانیه انگار هنگ می کنه خیلی آروم حرکت می کنه باز درست میشه ، 2ثانیه ......
این مشکل وقتی سوار ماشین میشم بیشتره وقتی تو ماشین گاز میدم 2ثانیه درسته با سرعت مییره، 1ثانیه آروم میره و ادامه پیدا می کنه این روند. مشکل چیه؟ وقتی از تنظیمات هم گرافیک بازی رو هم کم کم می کنم بازم همین مشکل پابرجاست. مشخصات سیستم من: گرافیک 2 گیگ رم 4 گیگ سی پی یو کر آی تری ویندوز سون
مرسیییییییی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)