عکس هایی از این نوت بوک
ولی این lenovo G460 یه چیز دیگه است ... تا نخرید متوجه نمیشید![]()
عکس هایی از این نوت بوک
ولی این lenovo G460 یه چیز دیگه است ... تا نخرید متوجه نمیشید![]()
اینم از عکس 5741G که من دیدم البته نمیدونم پشتشم اینجوری بود یا نه
![]()
من از یکی از مغازه دارهای پایتخت شنیدم که از نظر کیفیت Asus , dell بالاتر از Acer قرار میگیرن به نظر شما این حرف منطقیه؟
دل رو نمیدونم ولی مطمئنا کیفیت ساخت اسوس از دل وایسر بهتر هست ...ولی بعضی مواقع هر شرکتی چه دل چه ایسر چه اسوس برای کاهش هزینه ها میان واز کیفیت بدنه محصول میکاهن مثلا برای کاهش وزن وصرفه جویی در هزینه میزان پلاستیک استفاده شده تو بدنه رو افزایش میدن...با این کار وزن محصول پایین میاد اما میزان اسیب پذیری دستگاه بالا میره.....مثلا درصد پلاستیک به کار رفته تو بعضی ایسرها بیش از سایر محصولات البته این پلاستیک آشغال نیستا و فکر هم نکنید که ایسر رو میکوبم..ولی وقتی میبینید قیمت محصولاتش به نسبه کمتر از دیگر برند هاست حتما یه دلیل منطقی پشت این قضیه است...ولی در کل من ایسر رو و اسوس رو به دل ترجیح میدم و....
البته هیچ وقت به مزخرفات مغازه دارها خصوصا مغازه دارهای پایتخت وبازار رضا گوش ندید ...وگوش خود را در مقابل وزوز این موجودات واکسینه کنید![]()
شما اگر لپ تاپ رو برای بازی میخوای، این مدل اسوس چندان نمیتونه رضایت بخش باشه چون کارت گرافیک جالبی نداره
حتی دل هم با اینکه پردازندش خوبه اما مدل 1557 کارت گرافیک 4570 داره که اصلا جالب نیست
به نظر من یه نگاهی هم به مدلهای msi بنداز، بعضیهاشون جدا لپ تاپهای خوبی هستند
ممنون از راهنمایی
خب لطفا چندتاشو معرفی کنید
راستی قیافه این 5741 هم خیلی بهتر شده ...
راستی اینم بگم که من دنبال یه لپ تاپ حرفه ای برای بازی نیستم ، چون با این بودچه پیدا نمیشه، بهترین کانفیگ با این بودجه رو میخوام
Last edited by hossein1111; 04-05-2010 at 11:34.
سری G را حتما یه نگاه کن تو msi
این سری مخصوص به گیم طراحی شده و عموما کارتهای گرافیک قدرتمندی داره
تو سری e هم میشه به EX628 با کارت گرافیک 4670 اشاره کرد
یه مدل پرفروش الانش هم CX620 با پزدازنده Corei3 و گرافیک 5470 هست که قیمت مناسبی حدود 940 تومن داره
متاسفانه تو این محدوده قیمت نمیشه انتظار زیادی از کارت گرافیک داشته باشیم ولی به نظر شما برای بازی کارت گرافیک
5741 بهتره یا Asus k52jr . به نظر شما با کمی افزایش بودجه خریدن Vaio Cw بهتر نیست
خوب معلومه 5741 هم گرافیکش بالاتره هم cpu پس برای بازی بهتره
راستی الان k52jr با کانفیگ i5 گیر میاد؟ قیمتش چنده؟
اصلا وجود داره با این کانفیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)