تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 32 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 313

نام تاپيک: بررسی LCD ـهای 2010 سامسونگ از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اگر چند روزه همینطوری مونده نقص فنی سایتشونه باید یکی بهشون ایمیل بزنه تا بر طرف بشه.
    الان B650 تو اروپا و آمریکا Discontinue شده و اگرم چیزی مونده باشه تو حراجیا فروش میره تو ایرانم که دیگه بچه دو ساله میدونه چه خبره احتیاج به توضیح نیست... احتمالا فروشنده های سامسونگ تا زمانی که مدلای قدیمی فروش بره به مشتریا میگن این بهتره ....

این یه نمونه از قیمت B650 تو آمریکا مدل 46 اینچی رو با حمل و نصب رایگان دارن 999 دلار میفروشن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by *Alucard*; 23-05-2010 at 08:30.

2. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز رفتم یه C550 خریدم. لازم به توضیحه که قبلش B690 داشتم.
    نسبت به B690 یه سری مزایا داره و یه سری کاستی ها. چیزی که مسلمه کیفیت تصویر B690 حدود10 - 20 درصد بهتره و قدرت تفکیک رنگها بهتر. اما از این موضوع که بگذریم مزیت دیگه ای نیست. قابلیت پخش فیلم های HD با صدای DTS و قابلیت تغییر سایز فیلم در حالت پخش از شبکه یا USB چیزای بسیار بدر بخوریه که اضافه شده.
    خروجی صدای اپتیکال هم اضافه شده اما در عوض خروجی صدای معمولی حذف شده و در صورت نیاز باید به خروجی صدایی که با فیش هدفونی وجود داره بسنده کرد.

فعلا چیزی دیگه ای به نظرم نمی رسه. در مجموع با توجه به پولی که براش دادم (945 واسه 40 اینچش) ازش راضیم.
    اگه سوالی بود در خدمتم.

4. 5 کاربر از kaveh_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

نسبت به B690 یه سری مزایا داره و یه سری کاستی ها. چیزی که مسلمه کیفیت تصویر B690 حدود10 - 20 درصد بهتره و قدرت تفکیک رنگها بهتر. اما از این موضوع که بگذریم مزیت دیگه ای نیست. قابلیت پخش فیلم های HD با صدای DTS و قابلیت تغییر سایز فیلم در حالت پخش از شبکه یا USB چیزای بسیار بدر بخوریه که اضافه شده.
    خروجی صدای اپتیکال هم اضافه شده اما در عوض خروجی صدای معمولی حذف شده و در صورت نیاز باید به خروجی صدایی که با فیش هدفونی وجود داره بسنده کرد.

فعلا چیزی دیگه ای به نظرم نمی رسه. در مجموع با توجه به پولی که براش دادم (945 واسه 40 اینچش) ازش راضیم.
    اگه سوالی بود در خدمتم.
    آقا من C650 دارم.فیلم فول اچ دی هم ندارم تست کنم.اگه شما داری یه فیلم با فرمت MKV 264X Full HD رو تست کن ببین میخونه؟؟؟اگه بخونه من این مستندا رو بگیرم.چون اگه نخونه باید بندازم دور.ممنون

6. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من C650 دارم.فیلم فول اچ دی هم ندارم تست کنم.اگه شما داری یه فیلم با فرمت MKV 264X Full HD رو تست کن ببین میخونه؟؟؟اگه بخونه من این مستندا رو بگیرم.چون اگه نخونه باید بندازم دور.ممنون
    فیلمای Full HD من هیچکدوم X264 نیستن. تنها موردی که دیدم دوتا شو ایرانی HD مال رادیو جوان رو دارم که تو B690 صداشون درمیومد اما تو این سری جدیده صداشون در نمیاد. امان از دست این سامسونگ!

8. 3 کاربر از kaveh_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام ابي جان
    امروز برات تست كردم اين فيلم رو

You.Don't.Mess.With.The.Zohan.2in1.1080p.BluRay.x2 64-

15 گيگ بود كاملا روون و بدون مورد پخش ميكرد البته b650

10. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

c650 v, از کجا گرفتی؟ قیمتش چقدر تموم شد؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

c650 v, از کجا گرفتی؟ قیمتش چقدر تموم شد؟
    اقا فكر ميكنم ابي خان سرش شلوغخ من در جريانم 46 گرفته از بانه 1580

13. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

من هم با فشار مضاعف جان جهانی به همون 40C630 بسنده کردم! نتونستم برای پلاسماههای خوب 2010 صبر کنم فردا که نصب شد نظرم رو به راجبش میگم

15. این کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام به نظر شما بهترین lcd که با 2 میلیون تومان میشه خرید همین c650سامسونگه یا مدل دیگه ای هست لطفا" راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه سوالی بود در خدمتم.
    به قیمت خیلی خوبی گرفتیدش، ممنون میشم بفرمایید از کجا گرفتید.
    من بالاتر قیمت دادن بهم.

من هم با فشار مضاعف جان جهانی به همون 40C630 بسنده کردم! نتونستم برای پلاسماههای خوب 2010 صبر کنم فردا که نصب شد نظرم رو به راجبش میگم
    میشه بفرمایید c630 رو چند گرفتید و از کجا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •