من تقریبا تا سن 18 سالگی هیچ نوع علایمی که مربوط به بلوغ در پسران باشه رو نداشتم یا خیلی خفیف بودن مثلا مثل دو رگه شدن صدا و ...
اما الان فکر میکنم به جز ریشام مشکل دیگه ای نداشته باشم!
من تقریبا تا سن 18 سالگی هیچ نوع علایمی که مربوط به بلوغ در پسران باشه رو نداشتم یا خیلی خفیف بودن مثلا مثل دو رگه شدن صدا و ...
اما الان فکر میکنم به جز ریشام مشکل دیگه ای نداشته باشم!
بابا بیخیال ! ریش واسه چیته ؟؟؟
من ... خودم رو پاره کردم ریشام در نیاد ! پوست به این صافی و قشنگی بدون ریش !!!
چیه ریش !!!
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
اما من یادمه از 10 سالگی بالغ شدم !من تقریبا تا سن 18 سالگی هیچ نوع علایمی که مربوط به بلوغ در پسران باشه رو نداشتم یا خیلی خفیف بودن مثلا مثل دو رگه شدن صدا و ...
اما الان فکر میکنم به جز ریشام مشکل دیگه ای نداشته باشم!![]()
[QUOTE=toty123;4925399]من تقریبا تا سن 18 سالگی هیچ نوع علایمی که مربوط به بلوغ در پسران باشه رو نداشتم یا خیلی خفیف بودن مثلا مثل دو رگه شدن صدا و ...
اما الان فکر میکنم به جز ریشام مشکل دیگه ای نداشته باشم![/QUOTE
به نظر من لازمه بري پيش متخصص غدد قضيه رو بگي و به احتمال زياد يك ازمايش خون مينويسه كه مقدار هورمونها به خصوص تستسترون چك بشه . به غير از ريش مسائل مهمتري در اثر اختلالات هورموني پيش مياد كه هر چه زودتر معلوم بشه بهتره![]()
من از 15 سالگی کم کم ریش دراوردم))))) بستگی به عوامل ارثی داره ! چون بابامم تقریبا همین طور بود
)))
خیلی از رفقای من از سن 14 یا 15 سالگی بطور کامل موهای صورتشون درآمده بود ولی ریزش موی سر داشتن.
از نطر من داروهای موضعی تأثیری در این زمینه نداره، چون این مسئله به ژنتیک و هورمون بستگی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)