تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: >>>>>> خرید تلوزیون با 2میلیون تومان.<<<<<<<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه اهواز ....
    منم همين نزديك خودتونم...من از بانه خريد كردم اوردن دمه دره خونه تحويل دادن...
    اگه دوست داري بگو تا بهت بگم چه جوري ...به نظر من خيلي ميصرفه ...
    سلام عزیز
    از آشناییت خوشوقتم هم استانی
    میتونی یه زحمت بکشی ببینی V10 سایز 50 چنده بانه ؟!
    توی سقزشاپ و بانه ال سی دی ندیدم داشته باشن...!
    50 S10 و 46و55 B650 سامسونگ هم اگه زحمتی نیست یه قیمت بگیر ببینم میصرفه به ریسکش که از اونجا سفارش بدم بفرستن و خرید ندیده بکنم! ؟!؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پيشنهاد ميكنم سري C رو حتما ببينيد مخصوصا كنار B650 متاسفانه جز قيافه چيزي اضافه نشده

قربانت شوم منظورم led سری c بود
    داداش c6200
    c6900
    اگه بتونی c7000 که بگیری دیگه اخرشه
    هنوز تهران نیومده بزودی میاد
    در ضمن بانه مناسب تر هم می تونی بخری

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته هنوز كسي ادعا نكرده كه اين مشكل رو دره پنل هاي آسيايي پاناسونيك ديده. يعني به احتمال 99 درصد اين مشكل براي پنل هاي آسياي وجود نداره. (مگر اينكه شما ادعا كنين كه اين مشكل رو ديدين)

عجيبه كه اسم آي دي شما سامسونگه ولي شما اينقدر به شارپ علاقه دارين!!

مدير بخش صوتي تصويري رو اگر بشاسين "alucard" حرف منو در مورد g10 تاييد ميكنه. ايشون الكي حرف نميزنن

راستي شما كه پسري فقط به پسر ها علاقع مندي؟؟؟؟ چه ربطي به اسمم داره؟؟؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

قربانت شوم منظورم led سری c بود
    داداش c6200
    c6900
    اگه بتونی c7000 که بگیری دیگه اخرشه
    هنوز تهران نیومده بزودی میاد
    در ضمن بانه مناسب تر هم می تونی بخری
    من ال سي دي سري 6 وال اي دي سري 6 جديد منظورم c هست
    ديدمشون ولي ال اي دي 7 سري c ‌رو نديدم از نزديك هنوز
    اميدوارم نا اميد كننده نباشه

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام عزیز
    از آشناییت خوشوقتم هم استانی
    میتونی یه زحمت بکشی ببینی V10 سایز 50 چنده بانه ؟!
    توی سقزشاپ و بانه ال سی دی ندیدم داشته باشن...!
    50 S10 و 46و55 B650 سامسونگ هم اگه زحمتی نیست یه قیمت بگیر ببینم میصرفه به ریسکش که از اونجا سفارش بدم بفرستن و خرید ندیده بکنم! ؟!؟!؟!
    سلام...
    من يكي دو جا كه ميشناختم تماس گرفتم ولي v10 نيست اصلا ... نميدونم چرا ؟؟؟؟
    تازگيا واسه يكي از دوستان g10 پاناسونيك گرفتيم كه به نظر من عاليه ...البته اگه پلاسما ميخواي ...حدود 1100000
    هست ...
    46b650 حدودا 1600000
    s10 هم انگاري فقط 42 هست كه حدود 900 هست ...

اقا من خودمم از راه دور خريد نكرده بودم ...اما الان 2000000 خريد كردم و راضيم حسابي ...از همين سقز شاپ هم خريدم ...
    ميارن دمه خونه ...اگه موردي داشته باشه پس ميدي ....چشات و خوب باز كن و با اطمينان بخر ...هيچكي از فردا خبر نداره ولي خوب دقت كن تا ضرر نكني ...به نظر من مي صرفه ...

7. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

راستي شما كه پسري فقط به پسر ها علاقع مندي؟؟؟؟ چه ربطي به اسمم داره؟؟؟
    چه مقايسه ي هوشمندانه اي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام...
    من يكي دو جا كه ميشناختم تماس گرفتم ولي v10 نيست اصلا ... نميدونم چرا ؟؟؟؟
    تازگيا واسه يكي از دوستان g10 پاناسونيك گرفتيم كه به نظر من عاليه ...البته اگه پلاسما ميخواي ...حدود 1100000
    هست ...
    46b650 حدودا 1600000
    s10 هم انگاري فقط 42 هست كه حدود 900 هست ...

اقا من خودمم از راه دور خريد نكرده بودم ...اما الان 2000000 خريد كردم و راضيم حسابي ...از همين سقز شاپ هم خريدم ...
    ميارن دمه خونه ...اگه موردي داشته باشه پس ميدي ....چشات و خوب باز كن و با اطمينان بخر ...هيچكي از فردا خبر نداره ولي خوب دقت كن تا ضرر نكني ...به نظر من مي صرفه ...
    آهان یعنی میاره در خونه و وایمیسته تا کامل تست کنی بعد میره ؟!!!
    خوب اگه اول پ.ل رو به حسابشون بریزیم تی وی رو هم نخوایم (مشکل داشته باشه) پول که دادیم باید بمونیم ببینیم چه تصمیمی میگیرن اونا!
    مغازشون هم که 10،15 ساعتی با ما فاصله داره و هرچی اومد دیگه اومده...
    حداقل پول رو بعد از تحویل میگرفتن آدم میتونست با خیال راحت خرید کنه
    G10 هم که کیفیتش عالیه و معرکست ولی حیف فقط 42 داره و الا کل بازار تی وی رو قبضه می کرد ...
    شاید خودم برم از بانه حضوری بگیرم ، البته اگه مطمئن بشم V10 یا پلاسمای B65050 اینجش اونجا باشه سعی میکنم از همونجا تهیه کنم چون خرید اینترنتی اونم با قیمت های در این حد واقعا ریسکه...

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

آهان یعنی میاره در خونه و وایمیسته تا کامل تست کنی بعد میره ؟!!!
    خوب اگه اول پ.ل رو به حسابشون بریزیم تی وی رو هم نخوایم (مشکل داشته باشه) پول که دادیم باید بمونیم ببینیم چه تصمیمی میگیرن اونا!
    مغازشون هم که 10،15 ساعتی با ما فاصله داره و هرچی اومد دیگه اومده...
    حداقل پول رو بعد از تحویل میگرفتن آدم میتونست با خیال راحت خرید کنه
    G10 هم که کیفیتش عالیه و معرکست ولی حیف فقط 42 داره و الا کل بازار تی وی رو قبضه می کرد ...
    شاید خودم برم از بانه حضوری بگیرم ، البته اگه مطمئن بشم V10 یا پلاسمای B65050 اینجش اونجا باشه سعی میکنم از همونجا تهیه کنم چون خرید اینترنتی اونم با قیمت های در این حد واقعا ریسکه...
    دوست من ...
    ببينيد...پول رو وقتي اوردن دمه خونه و تست كردي و قبولت بود ميدي....من همين هفته پيش يه ب650 و يه جي10 خريدم...اومد خونه...تحويل داد...تست كردم 1ساعت ...بعد هم 1800000 به طرف دادم و تموم ....

اگه خودت بري كه خيلي خوبه ....خب ميري ميبيني ...اما بايد فكر هزينه و دنگ و فنگ پليس هم بكنب ...
    در ضمن تقريبا واسه دوتا تي وي 200 كرايه دادم.....كه هر جور حساب كني به صرفه هست ...
    حالا واست حساب ميكنم....
    32b650 اينجا 920 هست .... من از بانه خريدم 620 + 100 كرايه
    g10 اينجا 1475 هست .... من از بانه خريدم 1100 + 100 كرايه

اگه تست كني و اشكال داشته باشه بهشون پس ميدي ...
    تموم ...
    خواستي پيغام بده تا بگم از كجا خريدم...

11. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم اخرین قیمت نمایندگی تهران به تاریخ 22 اردیبهشت 89

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

نام دسته بندینام محصولقیمت (ریال)ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 27.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46.900.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.990.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32.890.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18590000ریالال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10990000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20590000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24190000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26190000

13. 2 کاربر از monipa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینم اخرین قیمت نمایندگی تهران به تاریخ 22 اردیبهشت 89

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

نام دسته بندینام محصولقیمت (ریال)ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21.590.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 27.390.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46.900.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10.990.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32.890.000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18590000ریالال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10990000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20590000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24190000ال ای دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 26190000
    خیلی قاطی شده درستش کن بزار !!!

15. این کاربر از byebye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •