خوب اینم عکسی هستش که یکی از بچه ها در فروم دیگه گرفته با 8910 و ویواز
ویواز
امنیا اچ دی
برای مقایسه ال سی دی هم میتونید به کلوب مقایسه صفحات نمایش تشریف بیارید
خوب اینم عکسی هستش که یکی از بچه ها در فروم دیگه گرفته با 8910 و ویواز
ویواز
امنیا اچ دی
برای مقایسه ال سی دی هم میتونید به کلوب مقایسه صفحات نمایش تشریف بیارید
دوست عزيز حرف شما در مورد ال سي دي قابل قبول و من قبول دارم که ال سي ديه 8910 بهتره.
ولي در مورد دوربين هر دو يکسانن و تنها 8910 در فلش بهتر و در مقابل ويواز فيلم برداريه بهتري داره(ولي من در کل هيچ وقت انتخاب گوشي را بر اساس دوربين انجام نميدم)
يه چيزه ديگه هم در مرد عکس هايي که گذاشتي بگم.به نظرم ويواز رنگ ها را بهتر نشون ميده ولي 8910 کمي پر رنگ تر نشون ميده....
شما همش ار برتري هاي 8910 گفتي.حالا من يه اشاره اي به برتري هاي ويواز ميکنم:
باطريه مقاوم تر
فيلم برداريه بهتر
سي پيو قويتر
کوچکتر و راحتيه حمل بيشتر....
و اما در مورد پست چند تا از دوستان که نام نميبرم.....بعضي از دوستان خيلي بد حرف ميزنن و احترام نميزارن(لطفن با احترام و محترمانه نظرات خود را بيان کنيد.)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیت ریت امنیا 8282 کیلو بیت در ثانیه
بیت ریت ویواز 6769 کیلو بیت در ثانیه.
دوتا سمپل از فیلم ویواز و 8910ه خودت ببین
Last edited by ali8510; 30-04-2010 at 09:04.
سلام دوست عزیز، ببخشید که نتونستم زودتر بگم چون نبودم متاسفانه، بدون هیچ شکی حتما i8910 رو انتخاب کن که از هر نظر عالیه، مهترین دلیل برتری نسبت به ویواز اینه که صفحه نمایش i8910 از نوع خازنی هست ( هیچ احتیاجی به فشار نداره و تنها با کوچکترین لمس انگشت کار میکنه) و اینکه lcd ضد خش داره. ولی ویواز از نوع مقاومتیه و فشاریه، کیفیت صفحه نمایش i8910 واقعا بی نظیره. باتریش به نظرم خیلی خوبه خیلی راحت تا دو روز رو دووم میاره، صفحه نمایش i8910 3.7 اینچ هست، ولی در ویواز 3.2 که در نمایش فیلم بزرگتر بودن lcd دیدن فیلم را لذت بخش تر میکنه، i8910 حتی زیرنویس فیلم ها رو هم نشون میده، یعنی میتونی برای فیلمت زیرنویس اضافه کنی تو گوشی! و قابلیت خوندن اکثر فرمت های تصویری مثل دایویکس را داراست، که این موارد توی ویواز نیست. شاید تنها نکته ی مثبت ویواز سی پی یو کمی قویتر اونه، در ضمن در ویواز حافظه داخلی وجود نداره به غیر از همون 75 مگابایت! اما در امنیا اچ دی هست 8 یا 16. i8910 واقعا عالیه و از کار کردن با اون خیلی لذت خواهی برد.
دوست عزیز شما در اشتباه هستین
ال سی دی بزرگتر باشه یک حسن محصوب نمیشه برای خیلیا
چه فایده وقتی ال سی دی 10 اینچ هم بزنن و با سوپر سوپر سوپر آمولد و تو جیب جا نشه !!!!
ضمنا باتری ویواز بسیار بهتر هست و سی پی یویه قویتری داره و بسیار خوشدست و زیباست
ضمنا الان امنیا 150 هزار تومن گرونتره !!!! وقتی از مرز 500 هزار تومن رد میشین امنیا در مقابل گوشی های دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره
ضمنا اون دوستی از شکلات ها عکس مقایسه ای گذاشته در شرایط یکسان نیست
شما به نوری که در کنار ظرف روی میز افتاده توجه کنین و میبینین که در عکسی که ویواز گرفته با نور بسیار کم بوده اما امنیا ...![]()
ویواز 415 تومنه یعنی اچ دی 565 تومنه؟
3ماه پیش اچ دی 470 بود چطور می گی 150 از ویواز گرونتره؟
امنیا انقدرم دیگه بزرگ نیست ولی خب چون شما گوشی کوچیکتر دوست داری من بهت ویواز رو پیشنهاد میدم
در مورد سی پی یو درسته که ویواز قویتره ولی باید دید از چه مقدارش استفاده میشه
مثلاً امنیا از 550 مگاهرتز حداکثر استفاده میکنه و ساتیو 450 البته در فریمورهای کوک شده امنیا از 600 تاشم استفاده میکنه
حالا باید دید ویواز چقدر استفاده میکنه
در مورد قیمت ویواز درسته 415 تومنه و امنیا رو میشه 460 تومن پیدا کرد ینی فقط 45 تومن گرونتره نه 150 تومن !!
در کل به نظرم هر دو گوشی از بهترین های بازار هستن و از خرید هر دو پشیمان نمیشید.
با توجه به سلیقه و این که با کدام گوشی راحت ترید یا از قیافه ی کدام گوشی خشتون میاد انتخاب خود را کنید چون هر دو گوشی های خوب و قدرت مندی هستن
دوست عزیز ویواز با گارانتی اصلی الان 420 هست و امنیا با گارانتی اصلی 540 تومن
لطفا اول اطلاعات کسب کنین بعد پست بدید
شما با مدرک میشه بگید که ویواز ار 450 تا استفاده میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)