تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: کیس تا 650 تومان

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

سلام. تو پست اول گفتم سیستم تا 650 تومن. بعد رفتیم سراغ i5 و سیستم در اومد 800 تومن!! حالا میخوام یه پیشنهاد دیگه به خودم بدم. شما هم نظر بدین نظرتون در مورد این سیستم چیه؟
    Cpu :phenom II x4 955=170
    Main: Gigabyte MA770T-USB3=110
    Ram:2*2gig Super talent 1333 Cl8=100
    VGA: Force3D 4670 1Gb=75
    Hard: Samsung SpinPoint F3 500GB=50
    DVD: liton 24x= 27
    PSU : Green 535 A=53
    چند تا سوال هم دارم:
    1- سیستم با اینتل بهتره یا AMD؟ (با توجه به اینکه اهل بازی و کار گرافیکی و رندر سنگین نیستم، اما کار محاسباتی میکنم)
    2- این سیستمی که الان گفتم با قبلیه که i5 بود از لحاظ کارایی چقدر فرق دارن؟

این دقیقا همین سیستمی هست که من هفته پیش از پاساژ رضا گرفتم بهمراه یه مانیتور 120 تومنی شد 770 خیلیم راضیم !!
    کارم تردی مکس و رندرگرفتن هستش !!
    فتوشاپ در حد بندس لیگا !!
    گیم هم در حد معمول !!
    به جان خودم نمی خوام تعریف کنم یا از رو تعصب بگم ولی واقعا داره جواب منو میده والله تو شرکت i5 داشتیم با 4 گیگ رم 1600 اینطور جواب نمیداد !!
    من تازه اهل اور هم نیستم ولی میگن خیلی جا داره برای اور داره !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از نظر حرارت و گرما phenom II x4 955 مشکلی نداره؟ این سیستم مشکل سرو صدا نداره؟ من سیستمو برای نرم افزارهای مهندسی عمران مثل etabs و Ansys , ... و کارهای عادی موسیقی و وبگردی میخوام. همین سیستم AMD مناسبه دیگه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از نظر حرارت و گرما phenom II x4 955 مشکلی نداره؟ این سیستم مشکل سرو صدا نداره؟
    نه مشکلی نداره!
    میتونید یه کولر به جای استوک کولر خودپردازنده بخرید
    که پیشنهاد من TUNIQ TOWER 120 EXTREME بگیرید به قیمت 49 تومن یا COOLERMASTER TX3 به قیمت 29 تومن
    که مدل TUNIQ خیلی بهتره.

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سیستم مناسبیه

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

مین رو میتونید به GIGABYTE 770TA-UD3 هم فکر کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز من گیج شدم!!!!! اگه بخوام سیستم با سی پی یو i5 که گفتمو بگیرم میشه حدود 780 تومن! سیستم با Amd و با حساب یک کولر 50 تومنی میشه حدود 630. یعنی حدود 150 تومن اختلاف قیمت. از طرفی طبق شنیده هام اینتل برای کارای محاسباتی بهتر عمل میکنه، مصرف برق کمتری هم داره که با وجود هدفمند شدن یارانه ها، باید رایانه هامون رو هم هدفمند کنیم!!!! و از این لحاظ اینتل بهتره. اما نکته ای که برام اهمیت داره قابلیت ارتقا در چند سال آینده هست. به نظر شما سی پی یو i5 با مین P55A-UD3 قابلیت ارتقای بیشتری داره یا phenom II x4 955 با مین Gigabyte MA770T-UD3p؟

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله اینتل در کارهای محاسباتی از amd قوی تر هست ولی اینکه فرمودید مصرف برق

در حالت فول لود i5 750 مصرفی برابر با 170 وات داره که phenom 955 مصرفش 140 وات هست و از اونجای که الان در بازار ریورژن c3 موجود هست این مصرف به 125 وات کاهش یافته

فنوم 955 با فن استوک در حدود 2 ساعت فول لود دمای حدود 50 درجه داره که شما با یه کولر خوب می تونید بین 6 تا 8 درجه این دما رو کاهش بدید

از لحاظ ارتقا هم که مسلما am3 اینده کاملا بهتری داره

7. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله اینتل در کارهای محاسباتی از amd قوی تر هست

فنوم 955 با فن استوک در حدود 2 ساعت فول لود دمای حدود 50 درجه داره که شما با یه کولر خوب می تونید بین 6 تا 8 درجه این دما رو کاهش بدید

از لحاظ ارتقا هم که مسلما am3 اینده کاملا بهتری داره
    من فکر میکنم خیلی کم پیش بیاد که بخوام از سیستم فول لود کار بکشم! در این حالت احتیاجی به کولر هست؟ سر و صدای سیستم با کولر و بدون کولر چقدر فرق میکنه؟
    یه سوال دیگه هم اینکه 965 و 955 چقدر تفاوت کارایی و قیمت دارن؟ کدومشو انتخاب کنم؟

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

من فکر میکنم خیلی کم پیش بیاد که بخوام از سیستم فول لود کار بکشم! در این حالت احتیاجی به کولر هست؟ سر و صدای سیستم با کولر و بدون کولر چقدر فرق میکنه؟
    یه سوال دیگه هم اینکه 965 و 955 چقدر تفاوت کارایی و قیمت دارن؟ کدومشو انتخاب کنم؟
    1- از نظر سایلنت بودن فن استوکش سایلنت هست !!
    2-تفاوت قیمتشون 20 تومن هست !!
    3-کارایی فکر نمی کنم 0.2 فرکانس بالا تر تغییر محسوسی داشته باشه ولی خب باید اساتید بگن ( به من گفتن هیچ فرقی نداره منم 20 خرج بقیه لوازم کردم )
    4- نظر شخصی من رو 955 هست در عوض یه کولر توپ بگیر یه اور متعارف کن مثلا تا 4 که خیالت راحت بشه
    در آخر ایشالا زود تر بگیری که به خرابی بازارو گرونیش نخوری !!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1- از نظر سایلنت بودن فن استوکش سایلنت هست !!
    2-تفاوت قیمتشون 20 تومن هست !!
    3-کارایی فکر نمی کنم 0.2 فرکانس بالا تر تغییر محسوسی داشته باشه ولی خب باید اساتید بگن ( به من گفتن هیچ فرقی نداره منم 20 خرج بقیه لوازم کردم )
    4- نظر شخصی من رو 955 هست در عوض یه کولر توپ بگیر یه اور متعارف کن مثلا تا 4 که خیالت راحت بشه
    در آخر ایشالا زود تر بگیری که به خرابی بازارو گرونیش نخوری !!
    الان قیمت 955 حدود 180 هست و 965 قیمتش 195

دوست عزیز الان روی 945 من فن استوک هست که توی فول لود صدای عربده اسب میشه حالا شما روی 955 ببین چه صدای میده توی فول لود

پیشنهاد من اینه که شما یه 945 تهیه کن که الان قیمتی حدود 160 داره ، نگران 400 مگاهرتز فرکانس هم نباش چون هیچ بازی یا نرم افزاری نیست که فرکانس بالای 3.0 گیگا هرتز بخواد

از مزیت این cpu تحمل دما تا 72 درجه هست که در 965 این مقدار به 62 درجه کاهش پیدا کرده
    در واقع با یه جمع بندی به این نتیجه میرسیم که با اور کلاک می تونی به همون رکورد های 965 برسی

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Cpu :phenom II x4 945=160
    Main: Gigabyte MA770T-USB3=110
    Ram:2*2gig elixir 1600 Cl9=120
    VGA: Sapphire 4770 1Gb=100
    Hard: Samsung SpinPoint F3 500GB=50
    DVD: liton 24x= 26
    PSU : memonex 540w silent ex =53
    TOTAL: 619,000T

اگر به دنبال کم صدا بودن سیستمتون هستید حتما از پاور ممونیکس استفاده کنید به جای گرین

رم هم الکسیر 1600 بگیرید

گرافیک 4770 نیازهای شما رو کاملا جوابگو هست

در کل من به شما پیشنهاد میکنم حتما از یک کولر برای پردازنده استفاده کنید ، و اگر کمی تخصص در سخت افزار و دستکاری دارید یه واتر کولر بسازید که دما رو با کمترین هزینه به صورت چشمگیری کاهش میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •