تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: ویروسی قدیمی روی سیستمم!!

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

الان دان کنم، ایرادیی نداری قبل از عوض کردن ویندوز؟؟!!!
    می زنم رو درایو D مثلاً دان بشه و بعد بدون اینکه دابل کلیک کنم، از RUN مستقیم اجراش می کنم. اینجوری خوبه؟
    واسه کلید هم می تونم از این برنامه ها که مدت 30 روزه رو هی تمدید می کنن، استفاده کنم؟!
    آره عالیه.

وقتی نصب شد کسپر اومد بالا همون 30 روز رایگان رو بزن بره فعلا تا بعد یک فکری به حالش بکنی.

قبل از ریستارت یادت باشه آپدیت کنی.

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام. از همه دوستانی که کمکم کردن، تشکر می کنم. مشکلم حل شد! چون این ویروس قدیمی بود و زیاد حاد نبود، راحت حل شد شکر خدا. فقط شما منظورت چیه قبل از ری استارت کردن آپدیت کنم؟
    من الان جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم. فقط واسه آپدیتش دهنم کمی تا قسمتی با این نت آسفالت شد! از کجا بفهمه که آبدیت کامل انجام شده؟
    واسه فعال سازیش چیکار کنم؟ چون کلید کار من رو راه نمی اندازه! یه کله هی منو میفرسته به بلک لیستش! از این برنامه هایی که نسخه تریال رو هی 30 روز 30 روز تمدید می کنن استفاده کنم، خوبه؟! همیشه یعنی این کار رو بکنم!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام. از همه دوستانی که کمکم کردن، تشکر می کنم. مشکلم حل شد! چون این ویروس قدیمی بود و زیاد حاد نبود، راحت حل شد شکر خدا. فقط شما منظورت چیه قبل از ری استارت کردن آپدیت کنم؟
    من الان جدیدترین نسخه KIS رو نصب کردم. فقط واسه آپدیتش دهنم کمی تا قسمتی با این نت آسفالت شد! از کجا بفهمه که آبدیت کامل انجام شده؟
    واسه فعال سازیش چیکار کنم؟ چون کلید کار من رو راه نمی اندازه! یه کله هی منو میفرسته به بلک لیستش! از این برنامه هایی که نسخه تریال رو هی 30 روز 30 روز تمدید می کنن استفاده کنم، خوبه؟! همیشه یعنی این کار رو بکنم!

پیشنهاد میکنم با کی فعال کنید. بهترین گزینه برای کسپرسکی هست.

شما این تاپیک برید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین کلید که من گذاشتم رو ببینید. از کی گذاشتم و چه زمانی برای بلک لیست شدنش پیش بینی کردم.

یک کلید از هر ورژن رو منتخب شده.

خوش باشید

4. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

پیشنهاد میکنم با کی فعال کنید. بهترین گزینه برای کسپرسکی هست.

شما این تاپیک برید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین کلید که من گذاشتم رو ببینید. از کی گذاشتم و چه زمانی برای بلک لیست شدنش پیش بینی کردم.

یک کلید از هر ورژن رو منتخب شده.

خوش باشید
    حالا ایرادی داره از این برنامه های تریال ریست واسه کرک استفاده کنم؟ من کلاً با این کلیدها مشکل دارم! چپ و راست منو میفرستن به بلک لیستشون! رستی این کاسپر رو چیکارش کنم که هی یه کله پیغام میده که مثلاً چند روز دیگه ازش باقی مونده تا رجسترش تموم بشه! یه پیغام دیگه هم توی تسکبار میده که میگه آپدیت رو بزارم رو حالت اتومات! تو سئوال قبلی هم شما نگفتی که از کجا میشه فهمید ویروس کش آپدیت هست یا نه؟ هر چند روز یه بار آپدیت کنم؟ معمولاً هر دفعه آپدیت کردن، چقدر زمان میبره و چقدر حجم دانلود داره؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

حالا ایرادی داره از این برنامه های تریال ریست واسه کرک استفاده کنم؟ من کلاً با این کلیدها مشکل دارم! چپ و راست منو میفرستن به بلک لیستشون! رستی این کاسپر رو چیکارش کنم که هی یه کله پیغام میده که مثلاً چند روز دیگه ازش باقی مونده تا رجسترش تموم بشه! یه پیغام دیگه هم توی تسکبار میده که میگه آپدیت رو بزارم رو حالت اتومات! تو سئوال قبلی هم شما نگفتی که از کجا میشه فهمید ویروس کش آپدیت هست یا نه؟ هر چند روز یه بار آپدیت کنم؟ معمولاً هر دفعه آپدیت کردن، چقدر زمان میبره و چقدر حجم دانلود داره؟!

کنار هر پیام یک فلش هست به سمت پایین اون رو بزن و گزینه نادیده گرفتن این گونه پیام ها میاد.

ترتمیز ترین روش کی هست حالا انتخاب با خودت هست.

روی ایکون کسپرسکی کنار ساعت ویندوز موس رو نگه دار تاریخ دیتا بیسش رو میگه.

تقریبا روزی 1 مگ یکم بیشتر

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •