تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: درخواست معرفی نرم افزار ضد هکر

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

حالم عالیه ..
    بله معتبر تره ، واسه همین همه افتخار میکنن که اونجا رتبه بیارن !، ولی خوبه آدم یکم به فکر خودشم احترام بزاره از تجربه ی بقیه هم استفاده کنه !
    من گفتم f-secure علاوه بر اینکه تجربه ی خوبه منه ، اگه شما خیلی فقط به تستهای AV نگاه میکنی تو تستهای AV هم رتبش بالاست .

بعدم زور نیست که فقط پیشنهاده ، اصلا هرچی تو تست av اول بود همونو استفاده کنید ، فعلا G-data اوله
    یه هارد 1ترابایتم واسه آپدیتاش بگیرید!
    واسه فایر والم همون که گفتی تو تستا اوله ، تنظیماتشم واسه تازه کارا اعصاب میریزه بهم ، اعصاب داری نصب کن.

تو بحث راجب آنتی ویروسا هم تو ایران کسی زیاد راجب f-secure بحث نکرده که بخوام آدرس تاپیک بدم اونجا ببینه
    مجبورم خودم تجربمو بگم ، اصلا هم خنده دار نیست چون 1ماهه همه جوره تجربش کردم (نه 1هفته!)

بعدم نگفتم فایروالش دیوار چینه ! گفتم اونقدرا هم ضعیف نیست کارتو را میندازه ،
    در ضمن منم مثل پست نامبر 2 شما تو یه پست بهش گفتم در کنار آنتی ویروس از یه فایروال خوب هم میتونه استفاده کنه ، حتی اگه آنتی ویروسش f-secure باشه .

خیلی خوشحالم که دیگه توی این پستت حالت طنز نداشت. عالی بود.

این که بحث رو به سمت کل کل نبریم در مورد آنتی ویروس ها و بجاش یک راهنمایی خوب مثل تست av باشه یک تجربه منه. گذشته من هم این کار هارو انجام میدادم ولی آخرش هیچ نتیجه ای نداشت.

در مورد تجربه یکم بیشتر زمان می خواد مثل کسپرسکی که بعد از گذشت زمان خوشتون نیومد.

یکی از مشکلات f-secure هم نداشتن لایسنس خوب یا تریال ریستر خوبه. که بعد از یک ماه زمان مجبور به حذفش میشن. ( توی تاپیک f-secure برید و همون لایسنس و یا تریال ریستری که باهاش کار کردید رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنند )

خوب و خوش باشید.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه b3st.programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

مرسی عزیزان..
    مثل همیشه نظرها کاملا متفاوت هست و آدم به یه نتیجه درست حسابی نمیرسه که انتخاب کنه.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خیلی خوشحالم که دیگه توی این پستت حالت طنز نداشت. عالی بود.

این که بحث رو به سمت کل کل نبریم در مورد آنتی ویروس ها و بجاش یک راهنمایی خوب مثل تست av باشه یک تجربه منه. گذشته من هم این کار هارو انجام میدادم ولی آخرش هیچ نتیجه ای نداشت.

در مورد تجربه یکم بیشتر زمان می خواد مثل کسپرسکی که بعد از گذشت زمان خوشتون نیومد.

یکی از مشکلات f-secure هم نداشتن لایسنس خوب یا تریال ریستر خوبه. که بعد از یک ماه زمان مجبور به حذفش میشن. ( توی تاپیک f-secure برید و همون لایسنس و یا تریال ریستری که باهاش کار کردید رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنند )

خوب و خوش باشید.
    ........

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •