بازی سازی که انقدر دنگ و فنگ نداره. برو تا کار و گیم میکر و ما رو خلاص کن.
بازی سازی که انقدر دنگ و فنگ نداره. برو تا کار و گیم میکر و ما رو خلاص کن.
من همه موتورها رو تست كردم فعلا كه udk بهترينه و خيلي شبيه به واقعيته با برنامه هاي سه بعدي مثل تري دي مكس و ... همخوني داره مي توني توانجمن بازي هاي كامپيوتري دانلودش كني حدودا 1.2 گيگا بايت و يه سيستم پرقدرت مي خواد و كمي همت براي دادگرفتنش چون براي كار كردن با يه موتور بازي بايد چند تا نرم افزار ديگه مثل فتوشاپ براي بافت ها - تري دي مكس براي ساخت اجسلام و محيط بازي و كمي انش برنامه نويسي احتياج داري
UDK الان که حجمش زیاد شده، هست 700 مگ.
در ضمن ایشون چند وقت پیش موتور Torque رو انتخاب کرده.فعلا.![]()
در ضمن وقتی شرکت سازنده لینک دایرکت از آخرین ریلیز می ده، شما چرا جای دیگه ای رو معرفی می کنی؟ که تازه اونم معلوم نیس چی قاطیش کردن شده 1.2گیگ.![]()
یکی از آسان ترین و راحت ترین نرم افزارها برای ساخت بازی های 2Dمی باشد.
ساخت بازی 3D ولی بی کیفیت
Game Maker Language = GML = C + Basic
نقطه شروع مناسب ولی نه حرفه ای:
منابع آموزشی فارسی فراوان
همگیر بودن
ساخت بازی به شیوه ی Drag & Drop
ساده و راحت بودن واسطه کاربری و زبان اسکریپتی همچون Flash
داشتن مجموعه ای از کد های آماد برای بی نیازی از کد نویسی
همانطور که میدانید بازی نسبتا موفق نجات بندر هم با این نرم افزار ساخته شده . نجات بندر بسیار پر خطا و پر مشکل بود.
این بازی ساز مشکل داره به درد کار حرفه ای میخوره
موتور خوب زیاده مهم اینه چه کیفتی بکگیرید.
خیل موارد توی آنریل به درد من نمیخورد . مثلاوقتی شما مکس مایا و...بلدید چه نیازی به مدل ساز یک موتور دارید؟
حجم خروجی آنیل به نسبت رایانه های بچه های 7-15 سال ایران بالاست و روی اونا ممکنه اجرا نشه.
ضمنا چون گسترده تره زمان یاد گیری طوللانی تره.
من تورگ رو انتخاب کردم به هزار دلیل:
1-دوبعدی داره
2-سه بعدی داره
3-میشه با xna هم گسترش داد و از این زبان توی این موتور استفاده کرد
4-کد سورس خورجی رو به طبان سی شارپ و سی پلاس پلاس میده (البته جالبه بدئونید خودشم کامنت میزاره)
5- بازی های ساخته شده با این موتور باگ خیلی کم ئارن یا ندارن
6-بر خلاف موور های بالا که توی یک سبک کار میکنند تورگ توی تمام سبک هی بازی موفقه
7-برای تمام پلات فرم ها خروجی میگره
8-قیمت ارزان موتور اگر زمانی نیاز به خرید باشه
9-کد باز بودن موتور که میتونه باعث گسترش اون بشه
10-هلپ روان و ساده
11-مثال ا فراوان آموزشی در خود سایت
12-وجود کتاب های آموزشی تایید شده توسط سازنده در اینترنت
13-نحس هست میگم
14-وجود پکیج های گسترش داده شده مثلا برای کسی که میخواد بازی پلاتفرمر بسازه یک کیت ساختن و یک کیت برای سبک ادونچر و...
چه خوب بالاخره موتور خودتون رو انتخاب کردین
تورگ فقط آموزشهای فارسی نداره همین .
موفق باشی.....
من که GAME BULDER تورک داشتم زیاد جالب نبود
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
در ضمن تا یادم نرفته با گیم میکر 6 به بعد میشه بازی سه بعدی هم ساخت
بله من هم پارسال که در مورد موتورا تحقیق می کردم، شات بازی هایی که با تورک ساختن رو دیدم و راستش اصلن ازشون خوشم نیومد، ممکنه این مزایایی که دوستمون گفتن رو داشته باشه ولی نتیجه ی نهایی مالی نیست.
با این همه حتما برای ایشون بهترین گزینه بوده که انتخابش کردن. آقا مهیار امیدوارم زودتر یه بازی توپ بهموت تحویل بدی.تابعد.
ممنون
چشم
احتمالا تا اخر دی یا بهمن
ولی چه قدر نظرات متفاوت هست. شما از خروجی کار تورگ خوشتون نیومده در حالی که من از روی اونا جذبش شدم.یعنی من
کلا علاقه ای به کار واقعی ندارم. من فانتزی رو ترجیه میدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)