تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: معرفي سيستم اداري با لود بالا

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام عزیزم
    CPU: X4 965 BE 200T
    MAIN: ASUS M4A79T-DELUXE 220T
    RAM: 2*2GIG CORSAIR GT DDR3 380T
    GPU: ATI 5970 740T
    HDD: 1T WD 64MB 90T
    CASE: GREEN TRANSFORMER 90T
    PSU: HX 1000W 320T
    ALL: 2040000
    اینم سیستم AMD تازه بدون مانیتور و متعلقات
    خیلی جالب بود به نظرت روزی چندتا از این سیستم پیشنهادی شما بسته میشه
    پاور رو
    تو این چند سالی که تو بازار و تو کار اسمبل هستم تاحال چنین سیستمی ندیدم
    معمولا زیر 500 600 تومان amd میبندن اونم به دلیل قیمت
    و سیستم های 800 به بالا رو اینتل میبندیم مگه اینکه طرف مثل دوستان رو AMD تعصب داشته باشه
    خوش باشین

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

خیلی جالب بود به نظرت روزی چندتا از این سیستم پیشنهادی شما بسته میشه
    پاور رو
    تو این چند سالی که تو بازار و تو کار اسمبل هستم تاحال چنین سیستمی ندیدم
    معمولا زیر 500 600 تومان amd میبندن اونم به دلیل قیمت
    و سیستم های 800 به بالا رو اینتل میبندیم مگه اینکه طرف مثل دوستان رو AMD تعصب داشته باشه
    خوش باشین
    قربون شکلت خودت گفتی که اگه میتونی سیستم 2 تومنی AMD پیشنهاد بده تازه ما که نخواستیم ببندیم فقط خواستیم بهت بفهمونیم که میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قربون شکلت خودت گفتی که اگه میتونی سیستم 2 تومنی AMD پیشنهاد بده تازه ما که نخواستیم ببندیم فقط خواستیم بهت بفهمونیم که میشه
    قربون شکلت یه سیستم معقول پیشنهاد بده رو اون cpu که کسی اون gpu رو نمیبنده عزیز

بعدشم پاورت برای کارت NVIDIA استفاده میشه و قیمتشم 275 تومان
    گرافیکتم چند روزیه موجود نیست قیمتشم 680 نه 740
    سیستمت رفت زیر 2 تومان
    Last edited by 30vil; 24-04-2010 at 19:46.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

قربون شکلت یه سیستم معقول پیشنهاد بده رو اون cpu که کسی اون gpu رو نمیبنده عزیز

بعدشم پاورت برای کارت NVIDIA استفاده میشه و قیمتشم 275 تومان
    گرافیکتم چند روزیه موجود نیست قیمتشم 680 نه 740
    سیستمت رفت زیر 2 تومان
    اولا اون gpu رو اون سی پی یو هیچ ایرادی نداره فکر کنم شما نمیدونی کارخانه ی ati متعلق به amd هست دوما اصلا پاور چه ربطی به برند gpu داره سوما اون قیمتا رو از کجا گرفتی بگو تا همین الان بریم بخریم
    اینم مشخصات پاور بگو ببینم کجاش نوشته nvidia

Corsair HX1000W /Guaranteed to deliver 1000W of continuous power at 50°C / 80%+ energy efficient under real world load conditions / True independent dual rail design for maximum compatibility / Combined 80A of power on +12V / Multiple GPU ready / 105°C solid state capacitors / Active Power Factor Correction (PFC) with PF value of 0.99 to ensure clean and reliable power / Supports the latest ATX12V 2.2 and EPS12V 2.91 Standards. Backwards compatible with ATX12V 2.01 / Auto switching circuitry provides universal AC input 90-264V / Over Current/Voltage/Power Protection, Under Voltage Protection and Short Circuit Protection provide maximum component safety / Dimensions: 150mm(W) x 86mm(H) x 200mm(L) / Five year limited warranty with 24/7 on demand customer service / MTBF: 100,000 hours

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اولا اون gpu رو اون سی پی یو هیچ ایرادی نداره فکر کنم شما نمیدونی کارخانه ی ati متعلق به amd هست دوما اصلا پاور چه ربطی به برند gpu داره سوما اون قیمتا رو از کجا گرفتی بگو تا همین الان بریم بخریم
    اینم مشخصات پاور بگو ببینم کجاش نوشته nvidia

input 90-264V / Over Current/Voltage/Power Protection, Under Voltage Protection and Short Circuit Protection provide maximum component safety / Dimensions: 150mm(W) x 86mm(H) x 200mm(L) / Five year limited warranty with 24/7 on demand customer service / MTBF: 100,000 hours
    Just last week, HEXUS reported that Corsair was preparing the 1000W addition to its HX series of PSUs.

Today, Corsair officially announced the HX1000 and declared it "the world’s first 1000 watt PSU to be certified under the newly-created 3-way NVIDIA SLI Technology Certification Program from NVIDIA". That's the long way of saying "kick-ass gaming PSU!".

Jack Peterson, Corsair's VP Corporate Marketing said:

"Having the first 1000 watt power supply that is certified for 3-way NVIDIA® SLI® Technology is a great honour."

خیلی ................
    Last edited by 30vil; 24-04-2010 at 21:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

Just last week, HEXUS reported that Corsair was preparing the 1000W addition to its HX series of PSUs.

Today, Corsair officially announced the HX1000 and declared it "the world’s first 1000 watt PSU to be certified under the newly-created 3-way NVIDIA SLI Technology Certification Program from NVIDIA". That's the long way of saying "kick-ass gaming PSU!".

Jack Peterson, Corsair's VP Corporate Marketing said:

"Having the first 1000 watt power supply that is certified for 3-way NVIDIA® SLI® Technology is a great honour."

خیلی ................
    شما مثل اینکه قاط حسابی زدی من اصلا حرفی از SLI زدم گفتم برای یکگرافیک نه بیشتر در ضمن بیخودی بحث رو ادامه نده یکی دیگه تاپیک زده تو چرا جوش میزنی
    Last edited by TREASURES; 25-04-2010 at 09:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شما مثل اینکه قاط حسابی زدی من اصلا حرفی از SLI زدم گفتم برای یکگرافیک نه بیشتر در ضمن بیخودی بحث رو ادامه نده یکی دیگه تاپیک زده تو چرا جوش میزنی
    قاط حسابی خودت زدی
    کم آوردی سوت بزن سوت بلد نبودی پرواز کن
    این پاور برای sli استفاده میشه نه سیستمی که تو پیشنهاد دادی
    خواستی شماره کارتمو میدم 680 بریز کارت بخرم با پیک برات بفرستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بابا الان فهمیدم چی میگی اصلا تو نمیدونی SLI چیه SLI یعنی استفاده از دو یا چند گرافیک NVIDIA حالا فهمیدی ؟ ما که با هم دعوا نداریم دوست عزیز سیستمی که من پیشنهاد دادم یک دونه گرافیک ATI داشت

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بابا الان فهمیدم چی میگی اصلا تو نمیدونی SLI چیه SLI یعنی استفاده از دو یا چند گرافیک NVIDIA حالا فهمیدی ؟ ما که با هم دعوا نداریم دوست عزیز سیستمی که من پیشنهاد دادم یک دونه گرافیک ATI داشت
    بابا تو خیلی کم آوردی اعصابت داغونه ببخشید نمیدونستم شبا تو amd میخوابی ساکن amd بودنم خیلی کیف میده ها
    این سیستمی که پیشنهاد دادی نشون داد که خیلی حرفه ای هستی من هیچی بلد نیستم در مقابل تو

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا تو خیلی کم آوردی اعصابت داغونه ببخشید نمیدونستم شبا تو amd میخوابی ساکن amd بودنم خیلی کیف میده ها
    این سیستمی که پیشنهاد دادی نشون داد که خیلی حرفه ای هستی من هیچی بلد نیستم در مقابل تو
    من از هر دوی عزیزان خواهش میکتن بحثشون رو اینجا خاتمه بدن، چون فضای بحث داره غیر دوستانه میشه! ممنون میشم اگه لطف کنید و این بحثهای غیر مرتبط با تاپیک رو خصوصی دنبال کنین!
    Last edited by 8432032; 25-04-2010 at 15:39.

11. 2 کاربر از 8432032 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •