تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: مشکل با هنگ کردن مادربورد asus p6t-deluxe v2

داره خودمونی میشه amir hesam-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=ess_1362;4905979]سعی کن از درون بایاس تغییرات را انجام بدی چون اگر اونجا به مشکل برخورد کنی یا سیستم بوت نمیشه یا باید جامپر ست آپ انجام بدی ولی توی این نرم افزار حساب کار از دستت در میره[/QUOTE

احسان جان اصلا نیاز هست که فرکانس رم ها یا سی پی یو هام رو زیاد کنم ، یا این که هر وقت نیاز داشتم و نیاز به قدرت و سرعت بالاتری داشتم این کارو انجام بدم ؟ آخه یک سری از دوستان شات هایی که از سیستم های مشابه گذاشتن وقتی نگاه می کنی می بینی که رم ها و سی پی یوشون را تا حد زیادی over می کنن .
    و یه مطلب دیگه من چند روز پیش نرم افزار کلک 2007 رو روی سیستمم نصب کردم که در ظاهر اجرا نشد اما وقتی در task manger نگاه می کردی اجرا می شد و من این کار رو چند بار انجام دادم تا این که using سی پی یو به 100 درصد رسید و رم ها تا 55 درصد اما هنگ نکرد و دمای سی پی یو تا 69 هم رسید ..
    من که گیج شدم آخه این سیستم چه مرگشه که تو این وضعیت کار می کنه ولی بعضی وقتها با یه کار کوچولو گیرپاژ میکنه..

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

مگه نباید سی پی یو ی ایشون 2.66 کار کنه الان که 1766 هست که؟؟؟؟؟ مالتی پلیر باید بشه 20 نه؟؟؟؟ (سیستمای I7 چقدر مزخرف شده )
    Last edited by TREASURES; 02-05-2010 at 15:00.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

[QUOTE=amir hesam-s;4906030]
    سعی کن از درون بایاس تغییرات را انجام بدی چون اگر اونجا به مشکل برخورد کنی یا سیستم بوت نمیشه یا باید جامپر ست آپ انجام بدی ولی توی این نرم افزار حساب کار از دستت در میره[/QUOTE

احسان جان اصلا نیاز هست که فرکانس رم ها یا سی پی یو هام رو زیاد کنم ، یا این که هر وقت نیاز داشتم و نیاز به قدرت و سرعت بالاتری داشتم این کارو انجام بدم ؟ آخه یک سری از دوستان شات هایی که از سیستم های مشابه گذاشتن وقتی نگاه می کنی می بینی که رم ها و سی پی یوشون را تا حد زیادی over می کنن .
    و یه مطلب دیگه من چند روز پیش نرم افزار کلک 2007 رو روی سیستمم نصب کردم که در ظاهر اجرا نشد اما وقتی در task manger نگاه می کردی اجرا می شد و من این کار رو چند بار انجام دادم تا این که using سی پی یو به 100 درصد رسید و رم ها تا 55 درصد اما هنگ نکرد و دمای سی پی یو تا 69 هم رسید ..
    من که گیج شدم آخه این سیستم چه مرگشه که تو این وضعیت کار می کنه ولی بعضی وقتها با یه کار کوچولو گیرپاژ میکنه..

ببینید اونها اگر اورکلاک می کنند روی اصول و حساب و کتاب هست و با خنک کننده برای پردازنده این کار را انجام میدن و با فن استوک این کار توجیه آنچنانی نداره و فقط دما را بالا میبره

شما نرم افزارهای زیادی را از سیستم پاک کنید و ضمنا لازم نیست همه این نرم افزار ها را نصب کنید. هر نرم افزاری که نیاز دارید روی سیستم نصب کنید تا حجم رم در حال استفاده کم باشه

ضمنا دمای نرمال پردازنده شما در حالت IDLE چیزی حدود 45-54 درجه هست و در فول لود هم باید زیر 74 درجه باشه(با فن و کولینگ استوک)

مگه نباید سی پی یو ی ایشون 2.66 کار کنه الان که 1766 هست که؟؟؟؟؟ مالتی پلیر باید بشه 20 نه؟؟؟؟ (سیستمای I7 چقدر مزخرف شده )

مزخرف نیستند

شما چرا ملت را بی خود مردد می کنی

اینکه مالتی پلایر و فرکانس پردازنده ایشون اومده پایین بخاطر فعال بودن TURBO BOOST هست که باعث کاهش مصرف برق میشه و اگر پردازنده تحت فشار قرار بگیره فرکانس مجددا به مقدار اولیه بر می گرده

دقیقا مشابه همین موضوع در AMD با نام COOL N QUIET هست

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یکی از دوستان که میگفت من TURBO BOOST م فعاله و فرکانس هم اصلا پایین نیومده و داره کارشو میکنه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز از اون روز هایی بود که هر بلایی که می شد سر سیستم آوردم اما هنگ نکرد ، باز هم منتظر نظرات شما هستم ، اگه لازمه از سخت افزار باز هم تست بگیرم یا کار دیگه ای انجام بدم راهنماییم کنید چون اگه هنگ کنه یه بلایی سر این سیستم میارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان امروز از اون روز هایی بود که هر بلایی که می شد سر سیستم آوردم اما هنگ نکرد ، باز هم منتظر نظرات شما هستم ، اگه لازمه از سخت افزار باز هم تست بگیرم یا کار دیگه ای انجام بدم راهنماییم کنید چون اگه هنگ کنه یه بلایی سر این سیستم میارم.
    همین الان نگای پیج 1 سی پی یو زد بنداز ببین 2.66 کار میکنه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان نگای پیج 1 سی پی یو زد بنداز ببین 2.66 کار میکنه ؟؟؟
    نه چون over نکردم داره با فرکانس نرمال کار می کنه اصلا فرکانسشو دست نزدم این نرم افزاری رو که دارم ، داره بصورت اتوماتیک کار می کنه هر چی حجم کار بالا می ره فرکانس رو زیاد می کنه .. دیونه شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه چون over نکردم داره با فرکانس نرمال کار می کنه اصلا فرکانسشو دست نزدم این نرم افزاری رو که دارم ، داره بصورت اتوماتیک کار می کنه هر چی حجم کار بالا می ره فرکانس رو زیاد می کنه .. دیونه شدم
    نگاه کن دوست عزیز یه مثال میزنم مثلا سی پی یو ی خودم چه تو لود باشه چه نباشه فرکانسش 2800 هست و هیچ تغییری نمیکنه اون مسئله ای هم که شما میگید فرکانس کم و زیاد میشه تو سیستم AMD بهش میگن COOL N QUIET که اگه فعال بشه فرکانس به طور اوتوماتیک کم و زیاد میشه به جون مامانم سر از سیستم INTEL در نمیارم وگرنه کمکت میکردم (اون نرم افزار رو UNINSTALL کن بره پی کارش دیگه)

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم سلام من ازتک تک قطعات روی یک سیستم دیگه تست گرفتم سالمن حتی مین و سی پی یو همه درست کار میکنن ولی وقتی با هم اسمبل می کنم این بدبختی رو هم دارم ، من فرکانس هم رو بردم بالا مولتی پلیر هم گذاشتم رو فرکانس X20 . سیستم خوب کار می کرد ولی با ز ...........

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •