متوجه منظورتون نمیشم.
درایورش رو نصب کردید؟
متوجه منظورتون نمیشم.
درایورش رو نصب کردید؟
عزیز صحبت این حرفها نیست درایورش رو هم نصب کردم نشد ولی وقتی با کابل معمولی وصل می کنم درست میشه واقعاً گیر کردم می خوام فردا زنگ بزنم به سام سرویس ببینم چشه ؟؟؟؟؟؟ ببینید وقتی با کابل DVI وصل میکنم و وقتی رزولیشن رو می زارم روی 1920 در 1080 تصویر بزرگ میشه تا حدی که باید با موس به پایین صفه بیای یه حالتی مثا اسکورل موس منوی استارت دیده نمیشه انگار گرافیک میره توی این اندازه مانیتور هم قبول میکنه اما حالیش نمیشه که پیکسل هارو نزدیک به هم کنه تا تصویر فیت خودش شه
دوستان مرسی خریدم.ولی چرا پایش بالا پااین نمیشه؟اصلا تنظیم نمیشه کرد؟
چندان قابل تنظیم نیست و مقدار چرخشش محدود به 10 درجه هست
پیمان جان ممنون.ولی اصلا واسه من تننمیچرخه.خیلی عیب بزرگیه.کیفیتش فوق العادس.یه چیزه دیگه وقتی صفحه کاملا سفیده وقتی به صورت افقی به طرف چپ صفه نگاه میکنم یه کم مایل به زرد نشون میده و بلعکس طبعیه؟اخه وقتی میخواستم پایشو بنصبم یه لحضه صفحشو گزاشتم رو زانوم میگم از اون نباشه؟؟؟مرسی.
دوست عزیز مشکلی نیست و کاملا طبیعیه.
مرسی عزیز.از بابت گزاشتن صفحه رو زانوم خیلی نگران بودم.ممنون که خیالمو راحت کردی اخه lcd قدیمیا وقتی فشار میدادی 7 رنگ مید
نه اون مشکلی نیست و همونطور که دوستومن هم گفتن مشکلی نیست و کاملا طبیعیه.
این مسئله مربوط به زاویه دید میشه که تازه 23700 نسبت به خیلی از مانیتورهای دیگه زاویه دید بهتری داره.
نه افت كيفيت پيدا نميكنه ولي اينجا 2 نفر 22500 و 22700 خريدن .
يكي از پايه ثابتش ناراضيه
يكي هم از تصوير بد سايزش ميناله. يه جاي ديگه هم يكي 2033 گرفته ميگه چشم رو اذيت ميكنه. تو كل فروم همه در مورد ايراد هاي سامسونگ دارن حرف ميزنن. بعد شما دوباره ميري اين و ميخري. ؟؟ 2 روز ديگه هم ميگي چرا اينجوريه و چرا خرابه ....
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
من پيشنهاد ميكنم از اين آقاي inod و يا alpha بپرسين كه كل فروم رو پر ميكنن با تبليغات سامسونگ
ممنون از دوستان.ولی همونطور که گفتم کیفیتش فوق العادس و از خریدم خیلی راضیم.مشکل پایشم که حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)