تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مشاوره برای خرید 4 قطعه

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دوست عزیز دیدم یک جا نوشته بودید این کارتها فقط و فقط برای رندر خوبه
    الان هم میگم
    ATI Fire Pro و Quadro فقط بدرد رندرهای حرفه ای میخورند و اصلا برای بازی مناسب نیستند

2. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان هم میگم
    ATI Fire Pro و Quadro فقط بدرد رندرهای حرفه ای میخورند و اصلا برای بازی مناسب نیستند
    در تایید حرف های اولتراجان باید بگم که اصلا این کارتها برای بازی بهینه نشدند و شاید بشه گفت در بازی ها کارایی گرافیک های معمولی رو نداشته باشه

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

الان هم میگم
    این سوال رو کی پرسیده بود هرچی گشتم ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان میشه دوباره یه نظر بدید و اگه جایی رو اشتباه کردم تصحیح کنید من در زمینه کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم ولی احساس میکنم که یه corei7 930 با یه مادربورد خوب که 6 هسته ای رو ساپورت کنه مثل GA-X58A-UD9 تا 2 3 سال آینده راحت جوابگو باشه چون اگه اشتباه نکنم الان ویندوز 7 تا 4 هسته ای ها رو ساپورت میکنه و قراره ویندوز بعدی از 6 هسته پشتیبانی کنه تازه برای نرم افزارهای که من کار میکنم کرک به راحتی گیر نمی آید و تا الان کرکشون فقط برای xp کار میکنه پس با این حساب سر انگشتی که کردم به این نتیجه رسیدم که پردازنده ای رو که بابک عزیز معرفی کرد بگیرم به همرا او مینی که خودم گفتم البته میدونم که احتمالا چیزی حدود 150 تومن گرونتره و هنوز وارد بازار نشده ولی احتمالابه این زودیها میاد و یه سوال دیگه آیا دو تا هارد ساتا 2 که رید بشه سرعتش بالاتره یا 1 هارد ساتا 3 ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

دوست من اصلا نیازی به همچین مادربرد گران قیمتی نیست و مادربردی مثل Gigabyte X58A-UD3R با نصف این هزینه تمام امکانات UD9 رو داره و به راحتی هم از پردازنده های 6 هسته ای هم پشتیبانی میکنه

7. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست من اصلا نیازی به همچین مادربرد گران قیمتی نیست و مادربردی مثل Gigabyte X58A-UD3R با نصف این هزینه تمام امکانات UD9 رو داره و به راحتی هم از پردازنده های 6 هسته ای هم پشتیبانی میکنه

مرسی خیالم راحت شد فقط نگفتی دو تا هارد ساتا 2 رو رید صفر کنم بهتره یا یه هارد ساتا 3 مثل
    Barracuda® XT 3.5” Internal Kitted Drive بخرم کدوم سرعت بهتری میده البته این هارد سیگیت قیمت خیلی بالایی هم داره 330 دلاره البته اگه تو ایران باشه
    http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-xt-kit/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من تصمیمیم گرفتم که سیستم پیشنهادی آقا بابک و تایید شده احسان عزیز رو بخرم :
    CPU:Intel Core i7 930=310
    M.B:Gigabyte X58A-UD3R=330
    RAM:Team Group Xtreem 6Gb 1600 (3x2Gb)=180
    VGA:MSI 5670 1Gb=110
    HDD:2XSamsung SpinPoint F3 500Gb=106
    Power:Memonex Silent EX 540W=52
    CASE :GREEN FUSION=95
    1این مادربور RAID5هم ساپورت میکنه؟
    2-در مورد گارانتی محصولات اگه جاییی اشتباه کردم بگید گارانتی گیگا(آواژنگ) MSI (رایان بدر) و رم (برین تک ) پاور انفورماتیک گستر
    3- این کیس گرین بالاخره بیرون اومده قیمتش چنده؟
    4-اینکه میگن فنهای کیس و پاور گرین بعد از یه مدت به صدا می افتن درسته یا نه؟
    5در مورد CPU تا اونجا که میدونم گارانتی نداره ؟ چون به توصیه دوستان در فورم میخوام قطعه قطعه بخرم از فروشنده فقط فاکتور بگیرم کافیه؟با اون فاکتور اگه دچار مشکل بود پس میگیره ؟
    و دوم اینکه هنوز در مورد پاور یه خورده شک دارم و فکر کنم گارانتی و اعتبار گرین بهتر باشه حالا دوستان اگه راهنمایی کنن منون میشم از اونجایی که ممکنه بعدا گرافیک GTX 480 بگیرم و از اون طرف میخوام راندمان پاور بالا باشه چون دکتر میخواد یارانه ها روبرداره فکر کنم یه پاور با توان بالاتر مثل GREEN GP685B بردارم بهتره تا نظر دوستان چی باشه
    Last edited by SNOWLEOPARD; 26-05-2010 at 21:20.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

مرسی خیالم راحت شد فقط نگفتی دو تا هارد ساتا 2 رو رید صفر کنم بهتره یا یه هارد ساتا 3 مثلBarracuda® XT 3.5” Internal Kitted Drive بخرم کدوم سرعت بهتری میده البته این هارد سیگیت قیمت خیلی بالایی هم داره 330 دلاره البته اگه تو ایران باشه
    http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-xt-kit/
    مسلما سرعت اون هارد بالاتره ولی RAID0 به صرفه تر هست
    اگه سرعت بالا براتون مهمه در کنار هارد به SSD هم میتونید فکر کنید
    1این مادربور RAID5هم ساپورت میکنه؟
    بله
    2-در مورد گارانتی محصولات اگه جاییی اشتباه کردم بگید گارانتی گیگا(آواژنگ) MSI (رایان بدر) و رم (برین تک ) پاور انفورماتیک گستر
    درسته
    3- این کیس گرین بالاخره بیرون اومده قیمتش چنده؟
    به صورت عمده نمی دونم
    ولی قیمتش دور و بر 90 هست
    4-اینکه میگن فنهای کیس و پاور گرین بعد از یه مدت به صدا می افتن درسته یا نه؟
    تا حدودی بله(در بعضی محصولات مشاهده شده)
    5در مورد CPU تا اونجا که میدونم گارانتی نداره ؟ چون به توصیه دوستان در فورم میخوام قطعه قطعه بخرم از فروشنده فقط فاکتور بگیرم کافیه؟با اون فاکتور اگه دچار مشکل بود پس میگیره ؟
    CPU رو خود Intel بصورت پلمپ و گارانتی روانه بازار می کنه
    کلا احتمال خرابی CPU زیر 1% هست و نیازی هم به گارانتی نداره
    و دوم اینکه هنوز در مورد پاور یه خورده شک دارم و فکر کنم گارانتی و اعتبار گرین بهتر باشه حالا دوستان اگه راهنمایی کنن منون میشم از اونجایی که ممکنه بعدا گرافیک GTX 480 بگیرم و از اون طرف میخوام راندمان پاور بالا باشه چون دکتر میخواد یارانه ها روبرداره فکر کنم یه پاور با توان بالاتر مثل GREEN GP685B بردارم بهتره تا نظر دوستان چی باشه
    از لحاظ اعتبار گارانتی انفورماتیک گستر از گرین هیچی کم نداره ولی حداقل پاور توصیه شده برای GTX480 حدود 600W هست و به همین دلیل شما حداقل باید Green GP685B رو بخرید!

11. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •