آخر کدوووووووووووووووووووومش قلم چی یا گزینه دو؟راستی کسی هست که گام اول رفته باشه؟چطوره خوبه؟
گاج
گزینه دو
قلمچی
مبتکران
آخر کدوووووووووووووووووووومش قلم چی یا گزینه دو؟راستی کسی هست که گام اول رفته باشه؟چطوره خوبه؟
از چه لحاظ؟البته ناگفته نمونه که هیچ موسسه ای به پای خدمات گزینه ی 2 نمیرسه!
یه ذهنیت بدی که من از قلم چی دارم اینه که، خیلی وقت ها به خاطر تبلیغات، می بینی چند نفر از رتبه های خوب رو خریداری می کنه و توی سایت می زنه. مثلا الان برید تو قسمت نتایج سال 88 سایت قلمچی، کلا اینطور که اینا نوشتن، فقط هر کی بره قلمچی می تونه تو کنکور رتبه خوب بیاره. البته فقط به سایتش اکتفا نکردم و از این ور و اون ور هم به گوش می خوره . اگه حوصله کردم بعدا یه قضیه هم تعریف می کنم جالبه .
به هر حل از این که بگذریم، در مورد تستاش اینطور که من از بعضی ها شنیدم، می گن قلمچی سبکش رو آپدیت نمی کنه و درصورتی که کنکور همیشه به صورت صعودی تغییر می کنه و دشوار تر می شه.
در مورد آزمون های قلمچی، یه مشکلی که داره می گه مثلا از بین سوال های ادبیات 2 و 3 یا ادبیات و زبان 3 یکی رو بزنین. از نظر من اونقدرا این کارش جالب نیست و دست آخر نتیجه درستی تو کارنامت نمی بینی.
راستی می شه برنامه ریزی قلمچی و گزینه دو رو با هم مقایسه کنید؟
Last edited by vahid-p; 25-05-2010 at 12:13.
بچه ها گزینه 2 جامعه آماریش چقدره؟
می این گام اولش رو میرم خوب بود دیگه میرم گزینه 2...ها؟یا همون قلمچی؟![]()
جامعه آماری گزینه دو برای گام اول نمی دونم ولی معمولیش 25000 نفر. در مورد این آزمونا تو گروه "کنکوریهای سال 90" بیشتر روش بحث می شه ، می تونید بیاید.
دوستای عزیز از نظرات همتون ممنونم!!!
نظر کلی اینطور بود که کاملا منطقی بود:
آزمون بلند مدت >قلمچی
گام اول و مرور آخر> گزینه دو
به نظر خودم اینم خوبه بهش اضافه کنیم:
سه ازمون آخر سنجش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)