بعضی ماشین ها از کولرشون استفاده نشه کلا بهتره!
بعضی ماشین ها از کولرشون استفاده نشه کلا بهتره!
چه در حالت کولر چه در حالت بخاری
باید بذاری روی ورودی بیرون
اینجوری هم سرما و گرماش بیشتره و هم شدت بادش
سلام
دوتا مشکل بزرگ
یکی اینکه در زمستان که می خواستم کولرو روشن کنم متوجه شدم که مثل بقیه پراید ها لوله گازش شکسته و گازی نداره بعد از کلی درد سر و درست کردن آن حالا خنک ککندگی آن بسیار کم شده و تند تند خاموش میکنه و می گن از دوتا قطعه خست که باید عوض شه
ولی نمی دونم چجوری تست کنم که گازش کم شده یا نه
اون حباب روی موتور هم مثل بقیه نیست مایع در حال جریان نشون میده بجای حباب
چکار کنم
ممنون
راستی فیلتر کولر پراید رو میشه راحت عوض کرد یا اصلا نداره من که نشنیدم
حتماً موقع روشن كردن كولر ماشين خلاص باشه كه به تسمه فشار نياد
هرگز در حالت کولر دریچه از بیرون باز نباشه
هرگز در حالت بخاری دریچه از بیرون بسته نباشه!!!!
دلیلت چیه دوست عزیز!! .من باهت مخالفم.چون با اینکار گرما-سرما و شدت باد شدیداً میاد پایین.این چیزیه که هر کسی میتونه از راه تجربه خودش بفهمه و یه چیز بدیهیه!
وقتی شما دریچه رو در حالت سیرکیولیشن (داخلی) میذارید هم فشار باد بیشتر می شه و هم بدلیل اینکه از داخل هوا رو می کشه هم خنک تره و هم زود تر به دمای مناسب می رسید و هم مقدار کمتری کمپرسور کولر روشن میمونه و هم مصرف و اصطحلاک پایین میاد و البته شخص رو زود تر راضی می کنه
ولی در زمستان و بخاری بدلیل گرمای بالای رادیاتور بخاری داخل خودرو و کمبود هوای کافی اگه هوای تازه وارد نکنیم تحمل درون ماشین خیلی کم میشه
در بیشتر خودرو های جدید که فیلتر ورودی هوا از بیرون دارند فشار باد در حالت بیرونی کمتر است
این موضوع کاملا روشنه دوست من که هوای گرم موتور بدلیل نزدیک بودن دریچه به موتور در روزهای گرم وارد میشه که با یه امتحان کاملا مشخصه
در ضمن مطالعه کاتالوگ ماشین هم اینو براتون روشن تر میکنه
این اطلاعات شخصی و تجربی و علمی من بود
راستی در باره کولر های گازی و اسپیلت هم کاملا این موضوع رو نشون می دن
و اگه میشه سوالای منو هم پاسخ بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)