قیمت همه محصولات کوون
بعلاوه 16 گیگابایتi7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدود 170 هزار تومان
ابعاد i7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
35.6*76.1*19 mm=ابعاد i7
قیمت همه محصولات کوون
بعلاوه 16 گیگابایتi7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدود 170 هزار تومان
ابعاد i7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
35.6*76.1*19 mm=ابعاد i7
Last edited by peaceful1; 27-04-2010 at 11:51.
ممنونم
اون u5 و E2چی ؟
میشه درباره اون برام توضیحاتی بدید
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
Last edited by peyman_nn; 27-04-2010 at 12:23.
E2 کوچکترین پخش کننده کوون هست که کمتر از یک سال هست رونمایی شده و همانطور که از شکلش پیدا هست برای کسایی طراحی شده که محدودیت جا دارند حتی میشه به عنوان جا کلیدی هم استفاده کرد البته خش می افته و چون صفحه نمایش نداره کار کردن باهاش مسائل خاص خودش رو داره.
U5 هم پخش کننده جم و جوری هست که به قیمتش پخش کننده قابلی هست و برای اشخاصی که یک پلیر با صفحه نمایش و قیمت کم میخواهند گزینه مناسبی هست ولی چون مدت زیادی از زمان تولیدش کذشته نباید انتظار زیادی به نسبت پخش کننده های جدیدتر داشت
از بین این دو مدل کدام یک ؟ چون قیمت هاشون هم به هم نزدیکه
i7 که 16 گیگه ؟ یا ipod nano 16 gig ؟
به این صفحه هم نیگاهی بیندازید
نوشته دیگه تولید نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم
Last edited by peyman_nn; 27-04-2010 at 18:00.
سلام!!!!!!
به نظر من کیفیت صدای i7 باید خیلی بهتر باشه!!!!!(البته صدای nano هم فکر نکنم که خیلی بد باشه!!!!!)
ولی اگه امکانات جالب میخوای که همون nano!!!!!!!دوربین،طراحی زیبا،صفحه نمایش بهتر،.....!!!!
صدا یا کاراییهای بیشتر؟؟؟؟؟؟
تصمیم با خودته!!!!!(البته من هیچ کدوم رو تجربه نکردم،شرمنده که دخالت کردم!!!!!من خودم چند وقت دیگه میخوام یه nano بگیرم!!!!
TNX!!!
خیلی بعید میدونم که تولید نشه شاید چون این سایت دیگه نمیفروشه این رو گفته که آب پاکی بریزه رو دستتون و بگه یه چیز دیگه بگیر.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من کلاس کاریشون فرق میکنه i7 باطریش دو برابر نانو کار میکنه صداش در مجموع بهتره البته خیلی های صدای نانو رو ترجیح میدن باید ببینی کدوم به ذائقه شما بیشتر میخوره نانو صفحه بزرگتری رو داره و بسیار نازکتر هست.
راستش رو بخواهی این دوتا خیلی نمیشه مقایسه کرد شاید بهتر باشه شما بیشتر مکث کنی و کمی بیشتر تحقیق کنی هر چقدر هم احساس می کنی نیاز هست سوال بکن ضرر نداره کسی هم ناراحت نمیشه خوشحال هم میشن که کمکی کرده باشن
دوستان ممنون
کاشکی کسی در مورد مارک فیلیپس هم صحبت میکرد
اخه اون هم پلیر های خوبی داره و قیمتش هم مناسبه
Last edited by peyman_nn; 29-04-2010 at 10:01.
مخلصیم ..نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جلو گیری از سردرگمی در بازار پیچیده پلیر ها اگه به کیفیت صدا که اصلی ترین فاکتر خرید هست اهمیت میدی ...
سعی کن از بین مارکهای درجه یک بازار انتخاب کن ... کریتیو کووان سونی و ...
البته هسنت افرادی که امکان داره از صدای یه پلیر درجه 3 مثلا این jxd ها بیشتر خوششون بیاد تا صدای پلیر هایی مثل کووان و کریتیو ..... ولی این قضیه زیاد اتفاق نمیفته ولی امکانش هست
اینشالا از انتخابت راضی باشی![]()
واقعا باید به شرکت شکوفا الکترونیک تبریک گفت بقدری بازاریاب های این شرکت موفق بودن که من اصلا تعجب نمیکنم اگه روزی پخش کننده های فیلیپس رو تو ویترین داروخانه ها هم ببینم.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس مارک بدی نیست بنجل چینی هم نیست ولی جزو بهترین ها هم نیست از لحاظ طراحی خیلی خوبه چیزی که هر کسی رو تو نگاه اول جلب میکنه ولی اگه رو صدا خیلی حساس هستی اگه نه که هیچی همون فیلیپس رو بگیر .
اگه شما هنوز دنبال کوچیک و جم و جور هستی mix/vibe/raga/spark فیلیپس هستند یک مغازه پشت شهرداری تو راسته اصلی همه اش رو داشت قیمت هم نمیدونم
بلاخره شما میخواهی استفاده کنی اگه دوستان هم اصرار میکنند نگیر برای این هست که بعدا پشیمونی به بار نیاد. من هم باشم فیلیپس نمیگیرم ولی آخر اون شما هستید که میخواهی استفاده کنی پس چیزی بگیر که به دلت میشینه و بیشتر خوشت مییاد
Last edited by peaceful1; 29-04-2010 at 21:24.
منظورت i7 ?نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)