اول اینکه پست دوم را آپدیت کردم اساسی
بله این برد گرافیک آنبرد داره
بله هر نوع گرافیکی را ساپورت می کنه
اون USERNAME نام کاربری شخصی هست که این تست روی سیستمش انجام شده و از CPU-Z ولیدیت گرفته
اول اینکه پست دوم را آپدیت کردم اساسی
بله این برد گرافیک آنبرد داره
بله هر نوع گرافیکی را ساپورت می کنه
اون USERNAME نام کاربری شخصی هست که این تست روی سیستمش انجام شده و از CPU-Z ولیدیت گرفته
کارت حرف نداره
در پست دوم تو قسمت گیگابایت منظورت از GA-MA78LM-S2 همون GA-MA78LMT-S2 هست یا فرق میکنن؟
همچنین فرق مادربرد های زیر چیه : (گیج شدم)
GA-770TA-UD3
GA-MA770T-UD3
GA-MA770T-UD3P
GA-770T-UD3P <= مثلا این اولش MA نداره ولی بالاییش داره
کدومشون DDR3 ساپورت هستن ؟
Last edited by imi imi; 02-05-2010 at 19:43.
770TA-UD3 و 770T-UD3 هر دو یکی هستند ولی نسبت به مدل UD3P از سیستم توان 6 فاز برای پردازنده استفاده می کنند در حالیکه مدل UD3P از توان 12 فاز استفاده می کنه ضمنا مدل TA از USB3 و SATA3 ساپورت می کنه
ضمنا همشون اولشون MA هست یعنی تمام بردهای AMD ساپورت اولشون فکر می کنم این دو حرف باشه (اگر ننوشتن برای خلاصه نویسی بوده همون کاری که خودم هم می کنم)
همه این گزینه ها هم AM3 ساپورت و DDR3 ساپورت هستند
ضمنا ما مادربردی به نام MA78LM-S2 نداریم و همون LMT-S2 هست که طرفی که این تست را انجام داده دچار اشتباه تایپی شده
دوست عزیز با این اوصاف سیستم زیر چه پاوری میخواد : ( البته میدونم اینجا جاش نیست)
m.b : GA-MA78LMT-S2
cpu : amd phenom 2 x2 550 در حالت انلاک
با توجه به اینکه کارت گرافیک ddr 3 1 gig 9600gtهستش.
یه پاور هم بگید برای همین سیستم با تفاوت اینکه cpu اتلون چهار هسته ای 630 باشه در حالتی که انلاک نشه
یه چیزی که الان یادم افتاد اینه که پس استپینگ amd phenom 2 x2 550 که با GA-MA78LMT-S2 انلاک میشه کو ؟
و یه چیز دیگه ایا مادربرد GA-MA78LMT-S2 گرافیک انبورد داره؟
Last edited by imi imi; 02-05-2010 at 21:13.
پاور مناسب سیستم شما GREEN GP485 هست با قیمت 47 تومن ولی من دو مدل MEMONEX 540W را با قیمت 59 و همینطور GREEN GP535B با قیمت 68 تومن را توصیه می کنم
ببینید در پست 2 تمام استپینگ هایی که با مادربردهای مختلف تست شدن را نوشته شده البته با مادربردی که شما گفتی تست نشده ولی نسخه بایاس مربوطه نوشته شده
من به شما توصیه می کنم که اگر برای شما مقدور هست از مادربردی استفاده کنید که در لیست تست شده تا دیگه شما ریسکی را متحمل نشید ولی خوب اگر خواستید همون برد را بگیرید پس از استپینگی استفاده کنید که در مادربردهای گیگابایت بیشترین آنلاک را داشته
ضمنا برد مورد نظر از تراشه AMD 740G استفاده می کنه که به گرافیک آنبرد HD2600 مجهز هست
تو سایت گیگابایت که رفته بودم برای مادربرد GA-MA770T-UD3P نوشته بود :
Advanced 8+2 phase CPU VRM power design for AMD high-TDP 140W CPU support
ولی در قسمت GA-MA770T-UD3 اینو ننوشته بود
میخواستم ببینم که این چیه ؟
خوب دو تا پست بالاتر گفتم که مدل UD3P دارای مدار تغذیه پردازنده قویتری هست که قابلیت اورکلاک بهتری داره و مدل UD3 مدار تغذیه 4 فاز برای پردازنده را داره
تا یکی دو روز دیگه میخوام برم همین سیستمو بگیرم
m.b: GA-MA770T-UD3P
cpu: amd phenom 2 x2 550
power: MEMONEX 540W
میگم اگه استپینگ مورد نظر فنومو گیر نیاوردم اتلون رو بخرم و قید انلاک رو بزنم یا نه باز همون فنوم رو بخرم ؟
اگر همون استپینگ را گیر نیاوردی آتلون بگیر
ولی مطمئنا هست چون یکی از بچه های همین فروم همین امروز یکی گرفته و آنلاکش هم کرده
تازه اگر به همون تاپیک برید می بینید که یکی از بچه باز یک کار غیر ممکن انجام داده و با یک مادربرد 50 تومنی یک آتلون 435 را آنلاک کرده هم کش و هم هسته
salam man barnameye mashin hesao vase vb 6 mikham mishe lotf konid komakam konid
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)